Günlük Kariyer Burç Yorumları 14 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Mayıs Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki geri hareketindeki son tam gününde, Merkür durma noktasına gelirken, Güneş mali durumunuz, para meseleleriniz ve önünüzdeki yol üzerinde güneş ışığını tutmaya devam ediyor. Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir gelir artışı ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlamak üzere geri dönmesine yalnızca üç gün kala, bu, arkadaki ve ilerideki manzaraya bakarken bir duraklama şansı.

Gelir, iş ve kariyer cephelerinde, her ikiniz de çalışma haftasında edindiğiniz bilgilerin indirilmesini işlerken ve gelecek hafta daha da büyük gelişmelere hazırlanırken duraklama şansınız var. Bunun çoğu, Jüpiter’in gelir sektörünüze dönüşü tarafından yönlendirilecek, ancak gelir artışı ve ilerideki genişleme potansiyeli, yalnızca zaten profesyonel olarak yerinde olan şeyler nedeniyle mümkündür.


Boğa Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde tek başına geçirdiği ilk ve son haftasonunda, asteroit Juno, Venüs’ün arzularını ve beklentilerini ve Güneş gelecek hafta sonu dönene kadar zaten oluşturulmuş olan tüm momentumu yerinde tutmaya yardımcı oluyor. Bu, odağı paradan uzaklaştırdı ve Mars’ın geçebildiği gerçek veya hayali barikatlar ve bariyerler ve Venüs’ün ektiği gelecekteki gelir potansiyeli için arzular ve tohumlar dahil olmak üzere halihazırda biriktirilmiş olanı sağlamlaştırmaya kaydırdı.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklemesi ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesi ile baş başa bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Pluto gerilemeye başladığından beri bu ilk ziyaret, size daha iyi bir geri görüş duygusu verdi, ancak gerilemeye sadece dört hafta kaldı, duygusal ve sezgisel olarak daha meşgulken eski zemine geri dönme şansı.


İkizler Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs gelir sektörünüzdeki ilk hafta sonunu geçirirken, Mars burada son yedi gününü yaşıyor ve her ikisi de kapsamlı profesyonel destekten yararlanıyor. İster kariyer sektörünüzde Venüs’ün Satürn’e dost yönü olsun, ister Ay’ın burada olması olsun, bu, iş cephesinde geçen hafta sonu gölgede kalan Dolunay etrafında toplanan aynı güçleri bir araya getiriyor.

Sıradan bir aylık ziyaret olsa da, Ay’ın kariyer sektörünüzde olması, geçen haftaki dolunayın yaptığı gibi, gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi bir araya getiriyor. Bu seferki fark, enerjinin daha dağınık olması ve bu sefer sadece gelir sektörünüzde Venüs’e sahip olmanız değil, kariyer sektörünüzde de Satürn’e dost bir açıyla sahip olmanız.


Yengeç Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Jüpiter kariyer sektörünüzde son hafta sonunu geçiriyor ve Ay’ın yarın dönüşü diğer taraftaki yolculuğa geçiş yapmanıza yardımcı olacak, Mars iki yıldır gelir sektörünüze ilk ziyaretine sadece yedi gün kaldı. . Mars, 2023’ün en kazançlı aylarına ve yaratılan profesyonel ivmeden yararlanmak için bu yıl ilk şansına başlamak üzere geri dönmeden önce Jüpiter’in ve profesyonel tanrıların olabildiğince fazla çekiş kazanmasını bekliyor.

Geçen Mayıs ayında kariyer sektörünüze dönüşünden bu yana ikinci kez şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’in ayrılmasına sadece birkaç gün kaldı ama bu sefer U dönüşü yapıp geri gelmeyecek. Jüpiter üç gün içinde ayrıldığında, 2034’e kadar geri dönmeyecek, ancak mirası yaşayacak, Ay yarın geri dönecek ve bu son günlerden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak, aynı zamanda diğer tarafta olanlara geçişe yardımcı olacak. taraf.


Aslan Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’te, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde Ay’ın finans sektörünüzde olması, onları şimdiden dostça bir görünüme soktu. Bu, finans sektörünüzde Venüs ve Satürn arasındaki dostane yönü güçlendiriyor, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü yalnızca para gezegeninin yapabileceği bir şekilde besliyor.

Jüpiter haritanızın maceralı bir bölümünde son hafta sonunu geçirirken, Merkür kariyer sektörünüzdeki geriye dönük hareketindeki son tam gününde durma noktasına geldi ve Güneş geleceğe bakarken geleceğe bakıyor. Orada son yedi gün. Güneş ve Merkür, Jüpiter’in üç gün içindeki dönüşüne hazırlanıyor; bu, on yıldan fazla bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için en büyük yılınızı başlatacak, ancak önce bir duraklama şansınız olacak.


Başak Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finansal içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamak ve onun son günlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeniz için yarın finans sektörünüze geri dönecekken ve siz diğer tarafa geçerken, Jüpiter’in buradaki son hafta sonu, öncekinden çok büyük resimle ilgili. detaylar. Jüpiter ayrıldıktan sonra para meseleleri eskisi kadar ilgi görmese de, kazanılan ivmenin sürdürülmesini sağlamak için gezegenlerde kalan gezegenler var.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okumadan daha fazlasını ve hem iş hem de kariyer cephelerinde paketi açmak için bilgileri indirmeyi bıraktı. Pluto’nun geçen hafta buraya geri gitmesinden bu yana ve Venüs’ün altı gün önce kariyer sektörünüzden ayrılmasından bu yana yapılan bu ilk ziyaret, bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine açılan bir pencereydi ve hafta sonu duraklama şansı vardı.


Terazi Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir finansal büyüme ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlamak üzere finans sektörünüze dönmesine üç gün kala, Güneş son yedi yaşına girerken Merkür burada geriye dönük hareketindeki son tam gününde durma noktasına geldi. günler. Bu, bir duraklama ve Merkür’ün size erişim sağladığı ve Güneş’in para meselelerine daha dünyevi odaklandığı geçmişe bakma şansı.

Hafta sonu olsun ya da olmasın, bugün Ay’ın iş sektörünüzde olması bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Ay sadece burada değil, Venüs kariyer sektörünüzde ilk hafta sonunu geçirirken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda iş cephesinde Satürn’e karşı dostane yönü ayrılıyor. Haftanın başlarında gelir sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir yönün hemen ardından, bu, gelir, iş ve kariyer konularına daha da fazla ışık tutuyor.


Akrep Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bağlılığın kraliçesi asteroit Juno, finans sektörünüzde ilk ve son hafta sonunu tek başına geçiriyor, siz Venüs’ün finansal arzularını ve beklentilerini pekiştirirken ve Güneş önümüzdeki hafta sonu gerçeklik kontrolleriyle dönmeden önce geride durma şansıyla. Bu, paranın kendisine daha az, kendi inanç duygunuza ve bunu neye kanalize edeceğinize daha çok odaklanma şansı.

Jüpiter’in iş sektörünüzdeki son hafta sonu boyunca haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümünde Ay’a sahip olmak, işinize şapka çıkarmanızı kolaylaştıracak ve bu sizin avantajınıza olabilir. Bu, Ay’ın yarın iş sektörünüze dönmesinden önce aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir ve size yalnızca Jüpiter’in son günleri ve ayrılışı boyunca değil, aynı zamanda diğer tarafta başlayacak olan yolculuğa geçerken de rehberlik edebilir.


Yay Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün finans sektörünüzdeki ilk haftası geçmesi gereken bir şeyse, para gezegeni ilk haftasonuna geldiğinde heyecanlanacak çok şey var. Aynı zamanda, Mars buradaki son yedi gününe giriyor ve barikatlar ve bariyerler üzerindeki savaşından uzun vadede yararlanma şansı ile, Venüs halihazırda kurduğu ortaklıkları sağlamlaştırıyor ve finansal gücünüzü elinize alma konusundaki güveninizi tazeliyor. geri.

Merkür, çalışma sektörünüzde geri hareketindeki son tam gününe ulaştığında durma noktasında olmasa bile, işinize şapka çıkarmakta zorlansanız bile, yine de bir duraklama çağrısı olacaktır. Güneş burada son yedi gününe giriyor, ancak bu bile herhangi bir aciliyet yaratmıyor, çünkü profesyonel tanrılar, Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir istihdam artışı ve genişleme için en büyük yılınıza başlamak üzere üç gün içinde dönüşünden önce nefeslerini tutuyorlar.


Oğlak Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten veya geçen hafta Plüton’un geri hareketini daha iyi okumaktan daha fazlasını sağladı. Gelir ve iş cephelerinde değişen dinamikleri daha iyi okumanızı sağlayan, iş cephesinde kaleyi tutan asteroit Juno ile Ay’ın etkileşimiydi.

Altı gün önce Venüs’ün iş sektörünüzden ayrılışı ile Güneş’in yedi gün sonra dönüşü arasında, hafta sonu mola vermek ve yeniden toplanmak için mükemmel bir fırsat. Bu, asteroit Juno’nun burada tek başına geçireceği ilk ve tek hafta sonu; taahhüdün kraliçesi size ne zaman, nerede ve nasıl yerine neye adadığınıza odaklanma şansı veriyor.


Kova Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüze aylık sıradan bir ziyaret yaparken, bunu çok daha önemli kılan zamanlamadır. Ay sadece para gezegeni Venüs olarak burada değil, iş sektörünüzde ilk hafta sonunu geçiriyor ve Mars oradaki son yedi gününe girerken, yıldızlar şimdiden bir kez daha gelir, iş ve kariyer cephelerinde aynı hizaya geliyor. . Ay size bunu ve paranın nerede olduğunu daha iyi okuyabilir.

Paranın gezegeni Venüs’ün iş sektörünüzdeki ilk hafta sonu olduğu ve Mars’ın son yedi gününe girerken Ay’ın gelir sektörünüzde olması, bugünün avantajlarından sadece bir tanesi. Venüs sadece altı gündür burada ama şimdiden kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir açı oluşturdu ve gelir sektörünüzdeki Satürn ile diğerinden henüz ayrılıyor. Geçen hafta sonu gerçekleşen ay tutulmasının hemen ardından bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir kez daha bir araya getiriyor.


Balık Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay yarın gelir sektörünüze dönecekken, bu Jüpiter’in buradaki son hafta sonunun aciliyetini ortadan kaldırıyor. Ay, yalnızca Jüpiter’in son günlerinden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için geri dönmüyor, aynı zamanda güç dengesi gezegenlere aktarıldığından, gelir artışı ve genişleme arayışını canlı tutarak uzun süre devam edecek.

Bu, Jüpiter’in gelir sektörünüzdeki son hafta sonu olmasa ve daha çok paraya odaklanılsa bile, işinize şapka çıkarmamanız için bir çağrı gelirdi. İş cephesinde şimdiden küçük hareket işaretleri olsa da, önümüzdeki hafta bu zamanlar Mars iş sektörünüzde olacak ve 2023’ün en yoğun haftaları sadece devam etmekle kalmayacak ve Ekim ayına kadar bu şekilde kalacak. Profesyonel tanrılardan gelen mesaj, hafta sonu iş şapkanızı çıkarabiliyorsanız, o zaman yapın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.