Günlük Kariyer Burç Yorumları 13 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Mayıs Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir ve para meselelerinin çatıştığı, gölgede kalan bir Dolunaydan bir hafta sonra, mali çitin her iki tarafı da bir toparlanma yaşarken, herhangi bir mali gerginlik çoktan geri çevrildi. Son birkaç gün mali çitin gelir tarafını destekledi ve durum böyle olmaya devam edecek, ancak Ay’ın finans sektörünüzdeki Güney Düğüme dost yönü bugün mali çitin diğer tarafına destek veriyor.

Tam haftasonuna girerken ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde pek çok farklı ve hatta değişen bilgiyle dolu bir haftanın ardından Ay, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmına tam zamanında geri dönüyor. Önümüzdeki birkaç gün, yavaşlama ve kendinizi düşündüğünüzü duyma zamanı ile bir bilgi indirme paketini açma şansı getiriyor.


Boğa Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün gelir sektörünüzü terk etmesinden beş gün sonra, ancak Güneş’in önümüzdeki haftaya kadar geri dönmemesi nedeniyle, Ay bugün kariyer evinizden ayrıldığından, size hala fazlasıyla destek olduğu hissini verecektir. Sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzle baş başa bırakmanın yanı sıra, asteroit Juno’nun gelir sektörünüzdeki dostça bir yönü, onun kararlılığını ve özellikle de Venüs’ün arzularını çözümlere dönüştürme söz konusu olduğunda, size daha iyi bir fikir verecektir.

Ay’ın kariyer sektörünüzdeki son saatleri, daha çok şeyleri fazla düşünmeden içgüdülerinizi dinlemekle ilgilidir. İçgörünün ve Eureka anlarının çoğu, siz bilinçaltınızın bugün indirmekle meşgul olduğu bilgileri paketinden çıkarıp işledikten sonra gelecek. Ay, Pluto’nun geri hareketinden bu yana ilk ziyaretini tamamlarken, geçmişten çok daha fazla bilgi içeriyor.


İkizler Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs daha beş gündür gelir sektörünüzde ama Mars’ın açtığı yollardan yararlanmanın yanı sıra profesyonel tanrıların desteği de beklentilerinizin çıtasını yükseltmenizde büyük etken oldu. İş sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir görünümden iki gün sonra Venüs, kariyer sektörünüzdeki Satürn ile dostane bir görünüme giriyor ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde kapsamlı desteği kilitliyor.

Ay, kariyer sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri dönüyor, ancak mükemmel bir zamanlamayla ve bu süreçte geçen haftaki Dolunay tutulması sırasında doruk noktasına ulaşan bazı koşulları tekrarlıyor. Ay’ın iş sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dost yönü, geçen haftaki ay tutulmasının ardındaki güç, gelir üzerindeki Venüs ile kariyer cephesindeki Satürn arasındaki dostane yönün etkisini artıracak.


Yengeç Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Ay’ın son saatlerinde, hiçbir şeyi fazla düşünmeden içgüdülerinizi dinlemeye en çok ihtiyaç duyduğunuz anlardır. Bilinçaltınız bilgileri o anda işleyebileceğinizden daha hızlı indirebildiğinden ve Pluto burada geri hareket ettiğinden beri bu ilk ziyarette size geçmişe erişim sağlayarak, gözlemlemek önemlidir. Ay ayrıldıktan sonra bir bilgi indirme paketini açmaya başlayabilirsiniz.

Jüpiter kariyer sektörünüzdeki son haftasonuna girerken, Ay’ın haritanızın maceralı bir bölümüne geri dönmesi, kişisel ve profesyonel olarak size fayda sağlayacak bir şeydir. Bu bir yandan hafta sonu ruhunu benimsemenizi kolaylaştırırken, diğer yandan Ay iki gün içinde Jüpiter’e katılıp işleri eve getirmeye başlamadan önce zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanıza yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, hafta başında finansal bariyerin gelir tarafına desteğini verdikten sonra, bugün finansal bariyerin diğer tarafında bu desteği mükemmel bir zamanlamayla alıyor. Ay, finans sektörünüze döndüğü andan itibaren, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü baştan besleyen dostça bir destek bulacaktır. Yine de bu, finans sektörünüzdeki Satürn ile haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir kısmındaki para gezegeni Venüs arasında dostça bir açı olarak geliyor ve aynı şeyi yapıyor.

Jüpiter’in kariyer sektörünüze ezber bozan dönüşüne sadece dört gün uzaklıkta olduğu için, Merkür’ün geriye dönük hareketindeki son günleri, geri çekilmek ve çizim tahtasında ilk kez zaman geçirmek için bir şanstan en iyi şekilde yararlanmak için değerli bir fırsattır. Merkür iki gün içinde ileri doğru hareket eden dalganın bir parçası olmak için zamanında dönecek, ancak o zamana kadar geriye bakma şansını en iyi şekilde değerlendirecek.


Başak Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüzden hâlâ iki gün uzaktayken, Jüpiter’in ayrılmasına sadece dört gün kaldığı için, hiçbir şeyi fazla düşünmeden antenlerinizi açık tutmanız her zamankinden daha önemli. Jüpiter, size finansal büyüme ve genişleme arayışını sürdürecek hedefler bırakmaya çalışırken hala büyük düşünmenizi istiyor, ancak bazı ayrıntılarda yardımcı olacak Ay’dır.

Ay’ın iş sektörünüzdeki son saatleri, içgüdülerinizi dinlemek ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmak için önemli bir zamandır, ancak aşırı düşünmek için değil. Bilinçaltınız o anda işleyebileceğinizden daha fazla bilgi indirebildiğinden, en değerli içgörü, çıktıktan sonra elde edilecek ve hepsini açma şansınız oldu.


Terazi Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüzün ilk günlerinde para gezegeni Venüs’ten sadece iki gün sonra, gelir sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir görünüm oluşturdu, Ay bugün iş sektörünüze dönerken aynı şeyi yapacak. Bu, kariyerdeki Venüs ile iş zirvesindeki Satürn arasında dostça bir açı olarak gelir ve Ay, tanıdık bir model haline gelen şeyde gelir, iş ve kariyer cephelerinde yıldızları aynı hizaya getirmeye yardımcı olur.

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşünü önemli kılan, size iş ve iş konularında sezgisel bir okuma sağlayan, ancak gölgede kalan bir Dolunaydan sadece bir hafta sonra, aynı şeyi yaparak gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi bir araya getiren zamanlamadır. Ay’ın, kariyer cephesindeki Venüs ile ocak cephesindeki Satürn arasındaki dostane yönü, gelir cephesindeki Güney Düğümü’ne olan dostane yönünü tüm parçaları bir araya getirdiğini gören Ay’ın dönüşüdür.


Akrep Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin her iki tarafında da, hepsi aynı anda gelen pek çok bilgiyi paketinden çıkarıp indirirken duraklama şansı vardır. Ay’ın gelir sektörünüzde olduğu kısa sürede Venüs finans sektörünüzden ayrıldı ve bağlılığın kraliçesi asteroit Juno dört yıl sonra ilk kez direksiyona geçti. Şimdi hepsini sindirmek için zamanın var.

Jüpiter’in iş sektörünüzdeki son günlerine girerken dikkatinizi dağıtabilecek olan, sadece bugünün eğlenceli ve yaratıcı ay titreşimleri değil, aynı zamanda yaşam çitinin maceracı tarafından aldıkları destektir. Bununla birlikte, bu, Ay’ın iki gün içinde iş sektörünüze dönmesinin yalnızca işleri eve getirmekle kalmayıp aynı zamanda diğer tarafta yatan şeye geçişe yardımcı olacağını bilerek, aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir.


Yay Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, bu, finansal çitin her iki tarafında da olumlu bir etkiye sahip olacak. Bir yandan, iş cephesinde oyunun kurallarını değiştiren bazı günlere geçiş, size bir bilgi indirme paketini açmanız için zaman verirken paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir verdi. Finansal çitin diğer tarafında, Ay ile bir çatışma, finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşlemenize yardımcı oldu.

Jüpiter ile artık iş sektörünüzden sadece dört gün uzakta ve on yıldan fazla bir süredir iş büyüme ve genişleme açısından en büyük yılınızın başlangıcından itibaren, hayat çok daha yoğun olmaya hazırlanıyor. Bu, Merkür’ün geriye dönük hareketindeki son günlerini burada duraklatmak için değerli bir fırsat haline getirir, ancak aynı zamanda köprünün altından çoktan geçmiş olan suyu gözden geçirme ve gözden geçirme şansı ile çizim tahtasında geri zaman geçirme şansından en iyi şekilde yararlanır.


Oğlak Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bilinçaltınız bilgileri o sırada işleyebileceğinizden daha hızlı indirebildiğinden, Ay’ın gelir sektörünüzdeki son saatleri, aşırı düşünmekten çok iç sesinizi dinlemekle ilgilidir. Pluto’nun geri dönüşünden bu yana ve iş cephesinde değişiklikler olduğundan beri bu ilk ziyaret, paketten çıkarabileceğiniz ve daha sonra işleyebileceğiniz bilgileri indiriyor olacak.

Ay’ın bugün gelir sektörünüzden ayrılması, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten daha fazlasını bırakacak. Geçen hafta burada geri hareket ettiğinden beri ilk kez Plüton’la hizalanmasının yanı sıra, bu, Venüs’ün iş sektörünüzden hafta başında ayrılışı ile Güneş’in dönüşü arasında yeniden bir araya geldiklerinde iş ve işle ilgili konuları okuma fırsatıydı. haftaya sonra.


Kova Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Ay bugün yalnızca gelir sektörünüze geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda yıldızların gelir ve iş cephelerinde sıralandığı gibi. İş sektörünüzdeki ilk günlerinde paranın gezegeni olan Venüs ile gelir sektörünüzdeki Satürn arasında, hem para için burnunuzu keskinleştirmek hem de tetikleyici olarak hareket etmek için Ay’ın dönmesiyle zirveye çıkan Satürn arasında dostane bir açıdır.

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü, burnunuzu para için keskinleştirmek ve tetikleyici olarak hareket etmek için bir şanstan daha fazlasıdır. Ay, işteki Venüs ile gelir cephesindeki Satürn arasında dostça bir açı olarak geri dönerken, kariyer cephesinde Güney Düğümü ile olan kendi dost yönü, tüm parçaları bir araya getirme şansıdır. Gelir, iş ve kariyer cephelerindeki şeylere enerji veren, gölgede kalan bir Dolunaydan bir hafta sonra, bu potaya daha da fazlasını katıyor.


Balık Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın sadece Jüpiter gelecek hafta ayrılmadan önce gelir sektörünüze dönmeyeceğini, ayrılışı sırasında ve sonrasında da kalacağını bilmek, açık fikirli olmanızı sağlar. Bu, Jüpiter’i, Ay’ın dönüşünün size daha fazla ayrıntı vereceğini bilerek, gelir artışı ve genişleme arayışını canlı tutacak hedefler hakkında son günlerini daha fazla yapması için serbest bırakır.

İş sektörünüzde asteroit Pallas Athena varken, onun odak noktası iş şapkanızı üzerinizde tutmak değil ve bilgelik tanrıçası olarak bunun yerine içgörü kazanmaya daha fazla odaklanıyor. Bu nedenle, Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünü aylık ziyareti zor olmadı, ancak önümüzdeki hafta Mars iş sektörünüze döndüğünde farklı bir hikaye olacak. Şimdilik Pallas, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda sorunları gözlemlemenize yardımcı oldu.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.