Günlük Kariyer Burç Yorumları 12 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Mayıs Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin her iki tarafı da, geçen hafta gölgede kalan Dolunay’ın çatıştığını gördükten sonra şimdiden toparlanırken, bu farklı şekillerde oluyor. Mali cephede, bu daha sessiz bir mali güven duygusuyken, mali çitin gelir tarafında hem bir geri dönüş hem de ileride büyük bir atılım potansiyeli öncesinde büyüyen bir beklenti duygusu var.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, size yalnızca mesleki içgüdülerinizden ve hayal gücünüzden daha fazlasını ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde paketinden çıkarmak için bir bilgi indirme bıraktı. Bu aynı zamanda havada bir değişim hissi uyandırdı ve bu size iş cephesinde dönen gelgit hakkında bir okuma verirken, aynı zamanda gelir ve kariyer cephelerinde ileride büyük gelişmelere dair ipuçları da var.


Boğa Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Onlar ayrılırken, dün gelir sektörünüzde bağlılığın kraliçesi olan asteroit Juno’ya dostça bir açıdan bakan Ay, hala kariyer sektörünüzde. Aynı zamanda Ay, profesyonel olarak check-in yapma şansı getiriyor, bu size yeni bir kararlılık ve kararlılık duygusu ile gelir cephesindeki etki değişikliği hakkında bir okuma veriyor. gerçeklik.

Geçen hafta Plüton’un geri hareketinden bu yana Ay’ın kariyer sektörünüze ilk ziyareti, size onun odaktaki değişimi ve dikiz aynasına daha iyi erişimi hakkında bir fikir verirken, dünkü hizalanmalarından sonra Ay ilerlemeye devam ediyor. Pluto geriye bakıyor olabilir ama Ay bakmıyor ve onlar ayrıldıkça bu, profesyonel içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün geçmiş, şimdiki zaman ve gelecekle bağlantı kurmasına izin veriyor.


İkizler Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzden ayrılmasından bir gün sonra ve gelir konusunda Venüs ile iş cephesinde Güney Düğüm arasındaki dostane açı ayrılırken, paketinden çıkarılacak ve işlenecek çok şey var. Bu, gelir sektörünüzde Ay’ın Mars ile çatışmasını işlemeyi içerir; bu, bir miktar mali gerilim yaratmış olabilir, ancak kozmosun savaşçı gezegeni çoktan savaşılacak bir şeye dönüşüyor.

Gelirdeki Venüs ile iş cephesindeki Güney Düğüm arasındaki dün zirveye ulaşan dostane bir açı ayrılmaya başladığından, bu size yalnızca bir güven duygusu ve her iki cephede daha iyi bir içgörü sağlamakla kalmaz, aynı zamanda bazı yerlerinizi doldurmanıza yardımcı olur. boşluklar. Venüs, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olayları ateşleyen hafta sonu gölgede kalan Dolunay için burada değildi, ancak bu, bunu önümüzdeki haftaları olabildiğince kazançlı hale getirme misyonuyla uyumlu hale getirmeye yardımcı oluyor.


Yengeç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta Pluto’nun geri hareketinden bu yana Ay’ın finans sektörünüze ilk ziyareti, check-in yapmak ve onun dikiz aynasındaki görüntüsünü sezgisel olarak okumak için bir şans olsa da, dünkü hizalanmalarından sonra Ay ilerlemeye devam ediyor. Bu size daha net bir geçmiş görüşü sağlarken, finansal güveniniz, içgüdüleriniz ve hayal gücünüz de nereye gittiğinize göre ayarlanmıştır.

Jüpiter kariyer sektörünüzden ayrılmasına sadece beş gün uzaklıktayken, son günlerinden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için Ay’ın geri dönmesiyle birlikte, cüce gezegen Eris yerinde kalacak. Eris, bugün Mars’la çelişiyor, ancak kozmosun savaşçı prensi ve prensesi karşı karşıya geldiğinden, bu, savaşçı ve rekabetçi ruhunuzu ateşlemeye yardımcı olurken, bunun yaratabileceği herhangi bir baskı, işleri çizgiyi aşmak için zorlayabilir.


Aslan Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size yalnızca iş ve iş konularında daha iyi bir okuma sağlamakla kalmadı, aynı zamanda gelir cephesinde nereye gittiğinizi de verdi. Dün gelir sektörünüzdeki Ay’ın cüce gezegen Ceres’e dostça bakış açısının yanı sıra hafta sonu doğrudan dönüşünden bu yana ilk kez olması da bir değişimin gerçekleştiğinin farkına varmanızı sağladı.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Bu size, Jüpiter’in kariyer sektörünüze oyunun kurallarını değiştiren dönüşünden birkaç gün önce ve Pluto’nun iş sektörünüze dönüşünden bir ay önce, gelir, iş ve kariyer cephelerinden indireceğiniz bir bilgi paketi bıraktı.


Başak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter, finans sektörünüze yaptığı 12 aylık ziyaretinin sona ermesine sadece beş gün uzaklıktayken, Ay ayrılmadan önce geri dönmekle kalmayıp yaklaşık 24 saat boyunca yerinde kaldığından, son saatlerde pek çok şey yerine oturacak. Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme arayışı, ayrıldığında bitmeyecek, ancak bu son günler, üzerinde çalışmaya devam edebileceğiniz finansal hedeflere sahip olmakla ilgili.

Ay’ın dün iş sektörünüze dönüşü, geçen hafta burada geri hareketinden bu yana ilk kez Plüton’la aynı hizaya geldiğini gördü ve kariyer sektörünüzde Venüs’ten devralan asteroit Juno ile dostane bir açı oluşturdu. Ay her ikisinden de ayrılırken, iş ve kariyer cephelerine ilişkin içgörüyü bir perspektife oturtmanın yanı sıra, bu, daha sıradan iş ve işle ilgili konuları da okumak için iş ve iş konularında sezgisel bir okuma kullanma şansıdır.


Terazi Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüzün ilk günlerinde olan Venüs ile dün zirveye ulaşan gelir sektörünüzdeki Güney Düğüm arasındaki dostane bir açı ayrılırken, bu para gezegenine doğru zamanda doğru içgörüyü verdi. Venüs, hafta sonu gelir sektörünüzdeki Dolunay için burada değildi, ancak bu profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirme arayışında hızla yetişiyor.

Venüs ve Mars, kariyer sektörünüzde birlikte ilk günlerinde farklı koşullar yaşarken, yarın Ay iş sektörünüze döndüğünde her şey bir araya gelmekle kalmayacak, şimdi de doğru koşulları yaratıyor. Evrenin savaşçı gezegeni olarak, Mars baskı altındayken doğal varsayılanı karşılık vermektir, bu hafta sonu ruhunuzu beslemeye yardımcı olan bir şeydir, Venüs’e olan destek ise bunu motivasyona dönüştürür.


Akrep Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dostlukları dün zirveye ulaşırken, Ay ve asteroit Juno hafta başında Venüs’ün kaldığı yerden görevi devralırken hala uyum içindeler. Venüs finans sektörünüzü terk ettiğinde, sizi finansal arzularınız ve beklentileriniz ile alevlenmiş halde bıraktı, ancak ne zaman, nerede ve nasıl olduğunu düşünmeden. Güneş, o zamana kadar hafta içinde geri döndüğünde size bu konuda daha iyi bir okuma sunacak olsa da, bağlılığın kraliçesi Juno bunları kararlara dönüştürmek için çalışıyor.

Jüpiter’in iş sektörünüzü terk etmesine beş gün kala, buradaki cüce gezegen Eris ile Mars arasında gerilim var. Birbirlerine baskı uygulamaktan çok, birbiriyle çelişen gündemlere sahip olmaları daha fazladır, ancak kozmosun savaşçı prensi ve prensesi olarak bu, savaşçı ve rekabetçi ruhunuzu ateşlemeye yardımcı oluyor ve bu da Jüpiter’in dönüşü sırasında sizi motive edecek. son günler


Yay Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde birlikte ilk günlerindeyken, Venüs ve Mars farklı koşullar yaşıyor olabilir, ancak doğru kombinasyonda. Mars baskı altında ve kozmosun savaşçı gezegeni olarak bu, finansal tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşlemenize yardımcı olurken, Venüs’ün dostane koşulları bunu motivasyona dönüştürmenize yardımcı oluyor. Birlikte bu, mali gücünüzü geri almanızı kolaylaştırıyor.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, sizi para için keskin bir burunla bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Bu size yalnızca gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgileri indirerek açmakla kalmaz, aynı zamanda gelecek hafta gibi erken bir tarihte kariyer cephesinde ve iş cephesindeki büyük gelişmelerde dalganın döndüğü hissini verir. Ay, iş güveninizi geri kazanmanıza yardımcı olurken, bu profesyonel yılın değişen manzarasına bir pencere açtı.


Oğlak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta Pluto’nun geri hareketinden bu yana Ay’ın gelir sektörünüze ilk ziyareti, onun geri görüş duygusuna uyum sağlamak ve arkasındaki yola odaklanmak için bir şans olsa da, dünkü hizalanmalarından sonra Ay ilerlemeye devam ediyor. Para için keskin bir burnunuzla, bu size geçmiş, şimdiki zaman ve gelecek boyunca potansiyele dair içgörü ve erişim sağlıyor.

Ay’ın dün gelir sektörünüze dönüşü, geçen hafta burada geri hareketinden bu yana ilk kez Plüton’la aynı hizaya geldiğini gördü ve iş cephesinde Venüs’ün yerini aldıktan birkaç gün sonra asteroit Juno ile dostane bir açı oluşturdu. Ay hala burada ama her ikisinden de ayrılıyor ve bu, geride durmanıza ve gelir ve iş cephelerindeki değişen dinamikleri ve buna rağmen nasıl hala birbirine yapıştıklarını daha iyi okumanıza olanak tanıyor.


Kova Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay artık haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir parçası değilken, dün ayrılmadan hemen önce finans sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile olan dostane görünümü, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirdi ve daha iyi bir duyguya sahip olmanızı sağladı. finansal ihtiyaçlar ve öncelikler. Ceres’in hafta sonu doğrudan dönüşünden sadece birkaç gün sonra bu, geleceğe güvenle bakmak için bir şans.

Aynı zamanda işteki Venüs ile kariyer cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostane açı ayrılırken, Mars hala baskı altındadır, ancak çalışma tutkularını, mücadeleci ve rekabetçi ruhunu ateşleme olasılığı daha yüksek olan türdür. Duruma ve özellikle iş cephesinde yükselmenize izin veren bu güven ve baskı karışımıdır. Mars bir savaşçıdır ve bu size uğrunda savaşacak bir şey verir.


Balık Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter gelir sektörünüzden ayrılmaya sadece beş gün uzaklıktayken, Ay sadece üç gün uzaktayken, son günlerde ileriye giden yol çok daha net hale gelecek ve aynı zamanda son dakika gelir gelişmeleri için bir tetikleyici görevi görecek. şans gezegeni ve genişleme yaprakları. Bu, kendinize yatırım yapmak için elinizden gelen her şeyi yaparken ve potansiyelin sizi bulmasını kolaylaştırarak, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanızı sağlar.

Şimdilik, Ay, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmına aylık ziyaretini yaparken, bu, kendinizi düşünmek için zaman ayırmanız için bir davettir ve iş cephesinde artan bir güven duygusu ve küçük hareket işaretleri varken, değil. bunu bir sorun haline getirmeye yeter. Önümüzdeki hafta Mars iş sektörünüze döndüğünde farklı bir hikaye olacak ve bu, yılın en yoğun aylarına geçmeden önce nefesinizi tutmanız için son şansınız olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.