Günlük Kariyer Burç Yorumları 11 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Mayıs Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, gelir sektörünüzdeki Güneş ve Uranüs arasındaki hizalanma henüz ayrılmaya başlarken, Ay, dün her ikisi için de dostça bir yön oluşturduğunu gördüğü kariyer sektörünüze yaptığı ziyareti tamamlıyor. Son saatlerinde Ay’ın cüce gezegen Ceres ile dostça görünümü, çalışma sektörünüzde doğrudan hareket halindeki ilk günlerinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde gelişen ve heyecan verici bir tablonun son ipliklerini bir araya getiriyor.

Bugün kariyer sektörünüzden ayrılmadan önce Ay kendini doğru zamanda yanlış yerde bulacak. Mars ile yaşanacak bir çatışma bir yandan profesyonel baskı veya iş/yaşam dengesi gerilimi yaratabilirken, diğer yandan Ceres’in iş cephesindeki dostane yönü bunu yalnızca motivasyona ve özellikle daha akıllıca çalışma motivasyonuna dönüştürmekle kalmayacak, ama önceliklerinizi daha iyi anlayarak.


Boğa Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün kariyer sektörünüze dönüşü sadece profesyonel olarak değil, finansal olarak da iyi bir haber ve hem gelir hem de iş cephelerinde check-in yapmak için değerli bir fırsat. Venüs gelir sektörünüzü terk etti, Ay’ın asteroit Juno’ya dost yönü ile bağlılık kraliçesinin kararlılık duygusunu hissetme şansı var.

Ay, bugün kariyer sektörünüze dönerken sadece Pluto ile hizalanmakla kalmayacak, aynı zamanda değişim ve devrim gezegeni geçen hafta burada geri hareket ettiğinden beri ilk kez hizalanacak. Bu, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek için bir şanstan daha fazlasını yapar ve Plüton geri çekilmeden önceki son ayına girerken kontrol etme şansı verir. Bu, dikkatinizi dikiz aynasına odaklamaktır.


İkizler Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün havada bir finansal gerilim ve güven karışımı var, bu da bunu motivasyona dönüştürmek için mükemmel bir reçete. Finans sektörünüzdeki son saatlerinde Ay ile gelir sektörünüzdeki Mars arasında bir miktar finansal gerginlik yaratabilecek bir çatışma. Bununla birlikte, bu her zaman savaşçı ve rekabetçi ruhunuzu ateşleme olasılığı daha yüksek olsa da, gelir açısından Venüs ile iş cephesinde Güney Düğümü arasındaki dostane bir yön de bunu motivasyona dönüştürmeye yardımcı oluyor.

Venüs, geçen hafta sonu iş sektörünüzdeki Dolunay’ı gölgede bırakana kadar gelir sektörünüze geri dönmemiş olsa da, Güney Düğümü ile dostane yönü bugün sadece gelir ve işle ilgili konular arasında daha güçlü bir bağlantı oluşturmak için değil, aynı zamanda bunu hizalamak için bir şans. zaten tetiklenmiş olanla. Güney Düğümü, hafta sonu Dolunay’ın Venüs’ün doğrudan kaynağa gittiği bir ay tutulması olmasının nedeniydi.


Yengeç Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün Ay’ın finans sektörünüze dönüşü sıradan bir aylık olay olabilir, ancak finansal çitin her iki tarafında da bu çok daha önemli. Bu, hem geçen hafta Pluto’nun geri hareketinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti hem de Mars’ın bu yıl mali çitin gelir tarafındaki ilk gezegensel faaliyete başlamak için gelir sektörünüze dönmesinden önceki son ziyaret. Bu, bu gerçekleşmeden önce check-in yapmak ve finansal bir stok sayımı yapmak için bir şanstır.

Jüpiter’in on yılı aşkın bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için en büyük ve potansiyel olarak en zorlu yılınıza başlamak üzere kariyer sektörünüze döndüğü günden bir yıl önceydi. Ödüllerin çoğu Jüpiter ayrıldıktan sonra ve özellikle gelir cephesinde hissedilecek, ancak şimdi şans ve genişleme gezegeninden ayrılmanıza sadece birkaç gün kaldı, yaptığınız her şeyi düzene koyarak arzuları, beklentileri ve yetki duygusunu kazmanızı istiyor. çizgiyi aşmak için.


Aslan Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iş sektörünüzdeki son saatlerinde, çeşitli etkilerin bir miktar iş gerilimi yaratarak bunu motivasyona dönüştürmesi mümkündür. Ay ve Mars arasında bir miktar gerilim yaratabilecek bir çatışma olabilir, ancak gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’in dostça bir yönü, paranın nerede olduğu ve daha akıllıca çalışmayı kolaylaştıracak öncelikleriniz hakkında bir fikir verecektir.

Bugün iş sektörünüzden ayrılmadan önce Ay kendini doğru zamanda yanlış yerde bulacak ve bunun gerçek faydaları olabilir. Yanlış yer çünkü Mars’la bir çarpışma, özellikle iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda, bazı iş gerilimi veya iş baskısı yaratabilir. Bununla birlikte, gelir sektörünüzdeki gezegenlere dostane bir bakış açısı, bunu özellikle daha akıllıca çalışmak söz konusu olduğunda motivasyona dönüştürebilir.


Başak Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Şimdiye kadar, Jüpiter finans sektörünüzde son tam haftasını geçirdiğinden ve bu devam ederken, mali çitin diğer tarafı da Ay’ın işinize dönüşünden destek alacağından, odak noktası mali durumunuz ve para konuları üzerindeydi. sektör bugün. Paranın gezegeni Venüs’ün kariyer sektörünüzü terk etmesinden üç gün sonra Ay’ın iş sektörünüze dönüşü, iş ve kariyer cephelerindeki gelir ivmesini artıran güçleri artıracak.

Ay, iş sektörünüze olağan bir aylık ziyaret için geri döner, ancak çalışma haftası sırasında geri dönmesinin yanı sıra, bu, iş ve kariyer cephelerinde büyük etkileri olabilecek bir şeydir. Geçen hafta Pluto’nun geri hareketinden bu yana ve Venüs dizginleri asteroit Juno’ya teslim ettiğinden beri bu ilk ziyaret, üç gün önce kariyer sektörünüzde bağlılık kraliçesi, bugün her şeyi bir araya getiriyor ve hizaya getiriyor.


Terazi Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüze döndükten üç gün sonra, para gezegeni Venüs, gelir sektörünüzdeki Güney Düğümünün dostane yönü sayesinde hem bu profesyonel yılı hem de Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhunu kazançlı bir yöne yönlendirmeye çalışırken güçleniyor. . Venüs, hafta sonu burada tutulan Dolunay için burada değilken, bu, bunun tetiklediği ve gelişmeye devam ettiği şeye arka kapıdan girmenizi sağlıyor.

Venüs ve Mars, kariyer sektörünüzde birlikte ilk günlerinde olabilir, ancak bugün farklı koşullar yaşıyorlar, ancak birlikte size gerçek bir avantaj sağlayacak şekilde. Mars’ın Ay ile çarpışması iş/yaşam dengesi gerilimi yaratabilir, ancak bu sadece Venüs ile Güney Düğümü arasındaki gelir cephesindeki dostça bir açıyla dengelenmekle kalmaz, aynı zamanda paraya odaklanmaları daha akıllıca çalışmayı kolaylaştırır.


Akrep Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta, sadece Ay’ın gelir sektörünüzde olmasıyla değil, aynı zamanda Venüs’ün finans sektörünüzden ayrılmasıyla başladı ve para tanrılarına finansal çitin gelir tarafına daha fazla odaklanma şansı verdi. Ay gitmişken bu, iş cephesinde kritik bir hafta olan paranın nerede olduğu konusunda size daha iyi bir fikir verdi. Bu sizin elinizde, ancak bugün Ay geri dönme ve para meselelerini daha iyi okuma şansı getiriyor.

Şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’in, hem 12 aylık bir iş geliştirme ve genişleme arayışına dönüşecek hem de zaman zaman dolambaçlı bir yol izlemiş olabilecek bir maceraya başlamak için geri döndüğü günden bir yıl önceydi. Artık ayrılmasına sadece altı gün kaldı, ancak o ayrıldıktan sonra gelir, iş ve kariyer cephelerinde gelişmeye devam eden bu son günler, başladığınız işi bitirmeye odaklanmak ve aynı zamanda üzerinde çalışmaya devam etmek için bir şans.


Yay Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce Ay kendini doğru zamanda yanlış yerde bulacak. Finans sektörünüzdeki Mars ile bir çatışma, bir miktar finansal gerginlik yaratabilir, ancak finansal tutkularını ve mücadeleci ruhunu körüklemenin yanı sıra, Ay’ın kariyer cephesindeki gezegenlere dost yönü ve Venüs’ün Güney Düğümü’ne dost yönü bunu şuna çevirebilir: finansal çitin her iki tarafındaki motivasyon.

Bugün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, hafta sonu kariyer sektörünüzdeki doğrudan dönüşünden birkaç gün sonra cüce gezegen Ceres’e dostça bir açı yapacak. Dün iş sektörünüzde Güneş ve Uranüs’e dostça bir bakış attıktan hemen sonra ve Jüpiter’in gelecek hafta oraya dönmesinden önce, bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde ördeklerinizi üst üste getirmek için önemli birkaç günü kapatıyor.


Oğlak Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü sıradan bir aylık olay ama bu sefer çok daha önemli ve hem gelir hem de iş cephelerini içeriyor. Pluto’nun geçen hafta burada geri hareketine geçmesinden bu yana bu ilk ziyaret ve Venüs, üç gün önce iş sektörünüzden ayrılmadan önce dizginleri asteroid Juno’ya teslim ettiğinden beri, onları hem gelir hem de iş cephelerinde yeniden bir araya gelme şansı ile dostane bir görünüme sokuyor.

Bir yandan, bugün Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü ve iş sektörünüzdeki asteroit Juno ile dostane görünümü, bunu hem gelir hem de iş cephelerinde iyi bir gün yapıyor. Yine de, her iki cephede de size fikir verecek çok sayıda geçmiş var ve bazı önemli son değişiklikler, bunu kontrol etmek ve gelir ile iş arasında gelişen ve değişen bir ilişkide yönünüzü bulmak için değerli bir fırsat haline getiriyor. önemli.


Kova Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün finansal çitin her iki tarafında da biri doğrudan, diğeri daha dolaylı bir şekilde yıldızlar parlıyor. Finans sektörünüzdeki Ay ile cüce gezegen Ceres arasındaki dostane açı daha doğrudandır, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek bir şeydir. Daha dolaylı olan, gelir, iş ve kariyer cephelerinde gelişen potansiyele katkıda bulunan Venüs ile Güney Düğüm arasındaki dostane bir yöndür.

Bugün, iş geriliminin veya iş baskısının arttığını görebilecek, ancak aynı zamanda bunu motivasyona dönüştürme şansına da sahip olabilecek bir dizi koşul var. Ay’ın iş sektörünüzdeki Mars ile çatışması sizi pompanın altına sokabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilir, ancak iş cephesinde Venüs ile kariyer cephesinde Güney Düğümü arasındaki dostane bir yöndür, bunu sadece motivasyona dönüştürmekle kalmaz. ancak size daha akıllıca çalışma konusunda güven verebilir.


Balık Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün finansal çitin her iki tarafında da biri doğrudan, diğeri daha dolaylı bir şekilde yıldızlar parlıyor. Finans sektörünüzdeki Ay ile cüce gezegen Ceres arasındaki dostane açı daha doğrudandır, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek bir şeydir. Daha dolaylı olan, gelir, iş ve kariyer cephelerinde gelişen potansiyele katkıda bulunan Venüs ile Güney Düğüm arasındaki dostane bir yöndür.

Mars, iş sektörünüzden henüz 10 gün uzaktayken, bu profesyonel yılın dinamiklerini sonsuza dek değiştireceğinden, bu zaten radarınızda olan bir şey. Bu, haftaya kariyer sektörünüzde Ay ile başlamamış olsanız bile radarınızda olacak bir şeydir, ancak keskin profesyonel içgüdülerinizle artan bir beklenti duygusunu gözden kaçırmak zordur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.