Günlük Kariyer Burç Yorumları 1 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Haziran Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Akrep Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay her zaman aynı sayfada olmayacak olsa da ve özellikle hafta sonu Dolunay onları finansal çitin zıt taraflarına koyduğunda, son birkaç gündür uyum içindeler ve bu finansal güveninizi artırmanıza yardımcı oldu. , içgüdüler ve hayal gücü. Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir kısmından ayrılırken, buna tutunmak size kalmış.

Mars’ın 11 gün önce kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana, ev cephesinde Plüton ile çatıştı ve son birkaç gündür Ay, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman alacağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koyduğu için burada. teste kapalı. Bu, caydırmak yerine, muhtemelen kozmosun savaşçı gezegenini cesaretlendirecek ve bu profesyonel yıl daha da yoğunlaşırken, bu, doğru zamanda doğru iş/yaşam dengesi hatırlatıcısını getiriyor.


Yay Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünü tek ziyareti için geri dönerken, paranın gezegeni Venüs finans sektörünüzde ve tam da rüya gibi Neptün’e dostça bir açıya doğru ilerlerken geliyor. Bunun zaten finansal güveninize ve hayallerinize destek verdiği bir zamanda, Ay içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyecek şekilde uyum içinde hareket ediyor.

Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir iş büyümesi ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlamak üzere iş sektörünüze dönmesinden bu yana ilk kez Ay, aylık ziyareti için haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne geri dönüyor. Bu, Jüpiter’in 12 aylık ziyareti sırasında her dört haftada bir yapacağı bir şeydir ve iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmenizi sağlamak için yapılan bu kontrol bundan daha önemli olamazdı.


Oğlak Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay kariyer sektörünüzü terk ederken, bu size profesyonel içgüdülerinizden ve körüklenen hayal gücünüzden daha fazlasını bırakacaktır. Gelecek hafta Pluto gelir sektörünüzden ayrılmadan önceki bu son ziyaret ve Güneş kariyer sektörünüzdeyken tek ziyaret onları uyumlu hale getirdi ve size profesyonel bir yön ve paranın nerede olduğu konusunda bir fikir verdi.

Güneş iş sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, Ay kariyer sektörünüze yaptığı aylık ziyaretini tamamlıyor. Bu son üç haftaya mesleki içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün yakıtı ile başlamanıza izin vermenin yanı sıra, son birkaç günü uyum içinde geçirdikten sonra, bu size yenilenmiş bir güven duygusu verir.


Kova Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haftaya finans sektörünüzde Ay ile başlamak, baştan para konularına odaklanın, ancak kariyer sektörünüze döndüğünde bu, odağı finansal çitin diğer tarafına kaydırır. Yıldızlar zaten gelir ve iş cephelerinde hizalanmaya başladığından, Ay sadece profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını sağlamak için zamanında geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda bunun bir parçası olmaya da başlıyor.

Ay, bugün kariyer sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri dönüyor, ancak hem olağanüstü zamanlama hem de olası sonuçlarla. Tutulan bir Dolunaydan tam daire şeklinde gelmek, olayları beklenmedik veya gecikmiş şekillerde bir araya getirme potansiyeline sahiptir, ancak aynı zamanda tam da yıldızlar gelir ve iş cephelerinde hizalanmaya başlarken gelir ve profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını sağlar. sayar.


Balık Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivite olmadığı için, Ay bugün ayrılırken, para meselelerinin üstünde kalmanız için gereken her şeyi size bırakıyor. O sırada farkında olmayabilirsiniz ama bilinçaltınız, finansal içgüdülerinizle erişmeye devam edebileceğiniz bilgileri indirmiştir. Gelir cephesinde işler hala gelişiyor olsa da, para meselelerine gelince, her şey içgüdülerinize güvenmekle ilgilidir.

Sanki iş sektörünüzde Mars’ın ilk günlerinde olması ve Venüs’ün ona katılmasına sadece birkaç gün uzaklıkta olması yeterli değilmiş gibi, kariyer sektörünüzde Dolunay’a sadece birkaç gün kaldınız. İki hafta önce bu kez iki profesyonel eviniz boştu ve tüm yıl boyunca boştu, ama her şey değişti ve geri dönüş yok. Bu profesyonel olarak iyi bir haber olsa da, hayatın tamamen işe ve oyunsuz olmasına izin veremezsiniz.


Koç Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ana odağın mali çitin gelir tarafında olduğu ve bu durumun devam edeceği bir zamanda, Ay’ın mali sektörünüze dönüşü, odağı mali çitin diğer tarafına koymak için bir şanstır. Ay, dört hafta önce bir Dolunay tutulmasından tam bir daire çizdiği için, bu, başlatılan şeyler sona ererken her şeyin yerli yerine oturduğunu görebilir.

Haftaya iş sektörünüzde Ay ile başlarken, başından beri iş ve iş konularına odaklanmış olsanız da, o zamandan bu yana işler rahatladı ve bu sessiz dönemden en iyi şekilde yararlanma ihtiyacı duydunuz. Pluto gelecek haftaya kadar kariyer sektörünüze dönmeyecek olsa da, önümüzdeki hafta başından itibaren gelir, iş ve kariyer cephelerinde işler düzelmeye başlayacak.


Boğa Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, iş sektörünüze tek ziyaretini tamamlarken, Güneş gelir sektörünüzdeyken, son birkaç gündür uyum içinde olduktan sonra, bu size gelir ve iş cephelerinde yeni bir güven ve içgörü duygusu bırakacaktır. Bu aynı zamanda, Pluto’nun gelecek hafta kariyer sektörünüzden ayrılmasından önceki Ay’ın son ziyaretiydi ve size hem finansal hem de profesyonel olarak güvenle ilerlemeniz için gereken her şeyi verdi.

Ay iş sektörünüzü terk ederken, bu sizi iş ve işle ilgili konularda keskin ve sezgisel bir okumaya sahip içgüdülerinizle bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Güneş gelir sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz ve Pluto’nun gelecek hafta kariyer sektörünüzden ayrılmasından önceki son ziyaret olarak, bu size paketini açmanız için bir bilgi indirme ve bu profesyonel yılın değişen manzarasına bir pencere bırakıyor.


İkizler Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün Ay’ın iş sektörünüze dönüşü sadece profesyonel olarak değil, finansal olarak da iyi bir haber. Bu, paranın gezegeni Venüs gelir sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti ve o sadece son günlerine girmekle kalmıyor, aynı zamanda kariyer cephesinde Neptün ile dostane bir görünüme yaklaşıyor. Tutulan bir Dolunaydan tam bir daire çizerek gelen bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu bir etkiye sahip olacak.

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü sıradan bir aylık olay olabilir, ancak hem dönüşünün etkisi hem de zamanlaması bundan daha önemli olamazdı. Geçen ayki Dolunay’dan tam daire geliyor, bu, tetiklenen şeyin bir araya geleceği zamandır ve tam da gelir ve kariyer cephelerinde yıldızlar aynı hizaya gelmeye başlarken gelir.


Yengeç Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, gelir sektörünüzde yeni bir gezegensel aktivite dalgasının ilk günlerindeyken, finansal çitin diğer tarafında işler sona eriyor. Son üç yıldır, para tanrıları daha çok ne yaptığınıza ve sahip olduğunuz parayı nasıl yönettiğinize odaklandı, ancak bu değişiyor, ancak Pluto size herhangi bir mali temizlikle ilgilenmeniz için önümüzdeki haftanın sonuna kadar süre veriyor.

Son birkaç gündeki bazı iş/yaşam dengesi hatırlatmalarından sonra, Ay’ın bugün haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümüne dönmesi, hayatın oyunsuz sadece iş olamayacağına dair benzer bir mesaj gönderir. Bu, bu profesyonel yıla daha az baskı altında ve daha ölçülü bir yaklaşıma uyum sağlamakla iş sektörünüzde yaklaşan bir Dolunayın getirebileceği her türlü fırsatı değerlendirmeye hazır olmak arasında dengeleyici bir rol oynadığınız sırada ortaya çıkar.


Aslan Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde sadece Ay ile başlayan değil, aynı zamanda kariyer cephesindeki bir gezegen dizisine dostane bir açıdan başlayan bir hafta, bugün mali çitin diğer tarafının lehine değiştiğini görüyor. Bu, tam da para gezegeni Venüs haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde son günlerine doğru ilerlemekle kalmıyor, aynı zamanda finans sektörünüzdeki rüya gibi Neptün’ün dostane bir yönüne doğru ilerliyor.

Tıpkı Jüpiter’in kariyer sektörünüzde henüz ilk haftalarında Ay düğümlerini geçmesi ve ona iş/yaşam dengenizin kontrolüne dair kuşbakışı bir görünüm vermesi gibi, Ay da devreye giriyor. Şimdiye kadar bu sadece gözlemleme şansıydı ama Ay kariyer sektörünüzdeki üç gezegenin hepsiyle çarpışmaya hazırlanırken bu, teste tabi tutulan bir şeydir.


Başak Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay gelir sektörünüzü terk ederken, bu size para için keskin bir burundan daha fazlasını bırakacaktır. Güneş kariyer sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz ve önümüzdeki hafta Plüton iş sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaretiniz olarak, her iki taraf için de dostça bir görünüm, hem bu mali hem de profesyonel yılda çok önemli bir noktada paketinizi açmanız için size pek çok bilgi bırakır. .

Ay gelir sektörünüzü terk ederken, bu size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermekten daha fazlasını bırakacaktır. Güneş kariyer sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz ve önümüzdeki hafta Plüton iş sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaret olarak, bu, size bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine açılan bir pencerenin yanı sıra paketini açmanız için bir bilgi yüklemesi bırakıyor.


Terazi Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay her dört haftada bir gelir sektörünüze dönebilir, ancak bugün dönüşü birkaç nedenden dolayı çok daha önemlidir. Birincisi, bir Dolunay’ın tutulmasından tam bir daire gelmesi, bazı şeylerin bir araya geldiğini görebilir veya bazı beklenmedik gelişmeler olabilir. İkincisi, bu, paranın gezegeni Venüs kariyer sektörünüzdeyken tek ziyaretinizdir ve tam da profesyonel olarak işler yolunda giderken gelir.

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönmesi finansal açıdan iyi bir haber olsa da ve özellikle de bir Dolunay’ın tutulmasından tam bir daire çizerken tetiklenecek daha çok şey varken, profesyonel olarak zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Yıldızlar profesyonel olarak sıralanırken Ay sadece burada olmayacak, aynı zamanda onlara katılarak hafta sonuna kadar devam edecek olan gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok önemli birkaç günü başlatacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.