Günlük İş Burç Yorumları 6 Mayıs 2023

6 Mayıs work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 6 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Patlama zamanı, Koç! Dünkü tutulmadan sonra, kontrol ve güç duygunuzu test eden bir döngüyü bırakmış olabileceğiniz için kendinizi daha gençleşmiş hissedebilirsiniz. Artık Ay Yay burcuna girdiğine göre, ateşli canlılığınız geri dönecek. Bu ayın sıcaklığı, macera duygunuzu güçlendirecek, böylece kariyer yolunuzla ilgili ufukta bir şeyler olduğunu hissedebilirsiniz. Profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için yeni fırsatları kovalamak için ilham verici ay enerjisinin sizi iyimserlik ve güvenle doldurmasına izin verin.


Boğa Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Derine in, Boğa. Dünkü tutulma, profesyonel taahhütlerinizi düşünürken daha iç gözlemli hissedebileceğiniz için, üzerinde düşünmeniz gereken çok şey bırakmış olabilir. Ancak bu duygular o kadar kolay kaybolmamış olabilir, bu nedenle ay Yay burcuna girdiğinde neyin peşine düşmek istediğinizi düşünmek için bir adım geri atmanız gerekebilir. Yay burcundaki ay daha iyimser olsa da, yatırım yapmak istediğiniz şeyin lojistiği üzerinde çalışmanız gerekebilir. Bazı taahhütlerinizde ilerleme cesaretini bulmak için seçeneklerinizi özel olarak değerlendirin.


İkizler Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bağlantılarının tadını çıkar, İkizler. Dünkü tutulmadan sonra, kendinizi daha güçlü ve iş hayatınızın kontrolünde hissedebilirsiniz. Tutulma sizi her zamankinden daha iyi hissetmenize neden olabileceğinden, bu, ay karşıt burcunuz Yay’a girdiğinde yeni profesyonel taahhütler ve ortaklıklar kurmanıza yardımcı olabilir. Ateşli ay, özellikle ortaklıklarınızı ve yükümlülüklerinizi genişletmek istiyorsanız, yeni düzenlemelerin peşinden gitmeniz için sizi dizginsiz bir güven ile dolduracaktır. Daha fazla iş üstlenmeye hazır hissediyorsanız, bunu yeni taahhütler başlatmak için bile kullanabilirsiniz!


Yengeç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dün ve bugün tamamen farklı hissettirecek Yengeç. Dün, içinizde bir şeyleri uyandırabilecek bazı yoğun duygular yaşamış olabilirsiniz. Bugün ay Yay burcuna girerken kendinize iş hayatınız hakkında derinlemesine hissetme izni verin. Ay, yoğundan iyimserliğe geçeceğinden, kafanıza koyduğunuz her şeyi başarabileceğiniz konusunda kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz. Bu, yeni bir pozisyona başvurmak veya yeni bir iş rutini başlatmak gibi bir inanç sıçraması meselesidir. Bunu yapabilirsin!


Aslan Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kabuğundan çık Leo. Dün inanılmaz derecede yoğun geçmiş olabilir, bu nedenle tutulma sırasında tam münzevi moduna girmiş olabilirsiniz. Neyse ki, ay ateşli Yay burcuna girerken bu enerji azalacak. Genişletilmiş ay enerjisi tam da ihtiyacınız olan şey olabilir, çünkü beni teslim almak için gecikmiş olabilirsiniz. İşteki yaratıcı fırsatlarınızı değerlendirdikçe kendinizi daha güvenli ve iyimser hissedebilirsiniz. Beklediğiniz ilham bu olabileceğinden, bu ay boyunca tutku projelerinize sonuna kadar eğilin.


Başak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, yalnız uçmanın zamanı gelmiş olabilir. Tutulma dün inanılmaz derecede yoğun olabilirdi, bu yüzden neler olduğunu düşünmek için geri çekilmeye hazır olabilirsiniz. Neyse ki, bugün ay Yay burcunda olacak, bu nedenle geri çekilmek ille de düşük enerjinizden kaynaklanmıyor. Bir şey olursa, ilerlemek için her zamankinden daha motive hissediyor olabilirsiniz. Ay, özel hayatınızı da ön plana çıkaracağından iş arkadaşlarınızı iş planlarınıza dahil etmek yerine sessizce bazı hamleler yapmaya hazır olabilirsiniz.


Terazi Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yakın zamanda durmuyorsun Terazi. Tutulma dün bir kasırga olabilirdi, bu yüzden biraz nefessiz hissedebilirsiniz. Sakinleşmek isteseniz de, ay ateşli Yay burcuna gireceği için muhtemelen tam tersi olacaktır. Genişleyen Ay’ın kontrolü ele geçirmesiyle, bazı iş arkadaşlarınızla iş hakkında sohbet etmeye ve yerel topluluğunuzu keşfetmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Ayın “git, git, git” zihniyeti sizi tetikte tutacak, bu yüzden arada bir nefesinizi tutmayı unutmayın!


Akrep Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugünün kozmik değişiminin tadını çıkar, Akrep. Dünkü tutulma oldukça yoğun olduğu için çalışma haftanız büyük olasılıkla bir patlama ile geçti – özellikle sizin için! Neyse ki, ay burcunuzdan ayrılacak ve bugün Yay burcuna girecek, bu nedenle bu ay geçişi ortaya çıktıkça kendinizi daha hafif hissetmeye başlayabilirsiniz. Ruh haliniz tersine dönecek, bu nedenle iş hayatınız hakkında daha iyimser ve kendinden emin hissetmeyi bekleyin. Daha fazla mali ve profesyonel güvenlik sergileme fırsatları, bu uğursuz ay sırasında bile mümkün olabilir. İşiniz ve paranız konusunda kendinizi daha iyi hissetmek için ateşli ay havasına yaslanın!


Yay Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Saklandığın yerden çık Yay. Dün, bilinçaltında bir şeyler uyandıracak olan tutulma nedeniyle yoğun geçmiş olabilir. Artık tutulmanın etkileri, ayın burcunuza girmesiyle azaldığına göre, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Burcunuzdaki ay, kendi pozitifliğinizi ve güveninizi artırabilir, böylece bugün işte her zamanki gibi hissedebilirsiniz. Hatta iş arkadaşlarınız ruh halinizdeki ve sosyalliğinizdeki değişikliği fark edebilirler, bu nedenle birisi son gün içinde ne kadar değiştiğinizi söylerse şaşırmayın.


Oğlak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Düşünmek için bir adım geri atın, Oğlak. Bazı insanların gerçek yüzleri dünkü tutulma sırasında ortaya çıkmış olabilir ve bu da kariyer yolunuzda ilerlerken yanınızda gerçekte kimin olduğuna şaşırmış olmanıza neden olabilir. Ay bugün ateşli Yay burcunda olduğuna göre, bu hafta işyerinde neyin meyvelerini verdiğini düşünürken bilinçaltındaki ateşi yakacak. Yay, aşırı derecede inatçı bir burç olabilir, bu nedenle, bu lunasyon sırasında üzerinde çalışmanız gereken bazı güçlü duygu ve düşünceleriniz olabilir.


Kova Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bağlan, Kova! Dünkü inanılmaz tutulmadan sonra, profesyonel olarak şimdi her zamankinden daha güçlü hissedebilirsiniz. Neyse ki, bugün ay Yay burcuna girecek, bu nedenle mutluluk ve güven duygularınız artacak. Bu iyimser ay sırasında, özellikle hayallerinizin peşinden gitmek ve daha büyük profesyonel topluluğunuzu genişletmek istiyorsanız, özlemlerinizi takip etmek için kozmik olarak desteklenmiş hissedebilirsiniz. Kendinizi oraya koyarak sıçrayışlar ve sıçramalar yapmak için bu önemli ay enerjisini kullanın. Bu geçiş sırasında ne kadar ileri gidebileceğinize şaşırabilirsiniz!


Balık Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balık burcu, ne ile tanınmak istersin? Dünkü tutulmadan sonra, profesyonel yolculuğunuzda bir şeyler yapmak için kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Başarmak ve tanınmak için güçlü bir arzu ortaya çıkmış olabilir ve bu arzu bugün Yay burcuna giren Ay’a kadar gidebilir. Ateşli ay, profesyonel duruşunuzu ve kariyer yolunuzu aydınlatacak. Özellikle profesyonel ortamınızda nasıl tanındığınızı veya neyle tanındığınızı değiştirmek istiyorsanız, kariyer yolunuzda neyi başarmak istediğinizi daha iyi anlayabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.