Günlük İş Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

20 Mayıs work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 20 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni ne motive edecek Koç? Mars bugün Aslan burcuna girdiğinde neşe getiren ve ilham veren fırsatları kovalamanın zamanı gelmiş olabilir. Ateşli Mars enerjisi, işle ritminizi bulmanız için ihtiyaç duyduğunuz toparlayıcıdır. Yeteneklerinize hitap eden ve iş hayatınızdan memnuniyetinizi artıran fırsatları arama konusunda kendinizi daha kararlı hissedebilirsiniz. Ancak işte ilerlemek istiyorsanız hayallerinizin peşinden gitmek için cesur ve cesur olmanız gerekecek çünkü Mars Kova burcunda geri giden Plüto’nun karşısına hemen çıkacak.


Boğa Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sahip olmak istediğin iş-yaşam dengesinin peşinden git Boğa! Mars Aslan burcuna girdiğinde, kendinize ve ihtiyaçlarınıza öncelik verme zamanı. Cesur Mars enerjisi, özellikle de bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız, programınız hakkında bir tavır almanız için ihtiyacınız olan şeydir. Bununla birlikte, Mars Kova burcunda geri giden Plüto ile hemen karşı karşıya geleceğinden, aradığınız şeye sahip olmak için iş-yaşam dengenizde büyük ayarlamalar yapmakta sorun yaşamayacaksınız. Değişimden korkmayın çünkü iş hayatınızda sıradan bir şeye dönüşebilir!


İkizler Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuş, İkizler! Bugün Mars Aslan burcuna girdiğinde gürleyen bir ses almaya başlarsanız şaşırmayın. Mars enerjisi, işle ilgili konularda güçlü bir duruş sergilemeniz için tam da ihtiyacınız olan şeydir. Artı, Leo’nun sıcaklığı size çok daha olumlu bir yön verebilir. Ancak mesleki inançlarınız ve konuşmalarınız konusunda biraz daha açık fikirli olmanız gerekebilir çünkü Mars, Kova burcunda geri giden Plüto’ya hemen karşı çıkacaktır. Bir iş arkadaşınız tarafından meydan okunduğunu hissederseniz, sinirlenmemeye çalışın. Bunun yerine, yeni bir şey öğrenmek için bir fırsat olarak değerlendirin.


Yengeç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bolluk aramak için seni ne motive edecek Yengeç? Mars bugün Aslan burcuna girdiğinde hızı artırmanın zamanı geldi. Özellikle para meselelerinizde bir değişiklik yapmaya hazırsanız, bu Mars geçişi sırasında finansal fırsatları aramaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Mars’ın Kova’da geri giden Plüto’ya hemen karşı çıkacağı göz önüne alındığında, mali açıdan daha istikrarlı ve güvenli hissetmek için bütçenizde ilk değişiklikleri yapmaya çalışmanız gerekebilir. Zorlayıcı olabilse de, bu Mars geçişinin başlangıcında gereksiz harcamalardan veya satın alımlardan kaçınmaya çalışın.


Aslan Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kontrolü ele al Leo! Bugün Mars burcunuza girdiğinde büyük ve sorumlusunuz. Mars enerjisi yanınızdayken, profesyonel ortamlarda kendinizi her zamankinden daha iddialı hissedebilirsiniz. İşle ilgili konularda tavır almak, kendinizi yeni profesyonellere tanıtmak ve kalıcı bir izlenim bırakmak çok daha kolay olabilir. Bununla birlikte, Mars Kova burcunda geri giden Plüton’a hemen karşı geleceğinden, hayal kırıklığınızın sizi en iyi şekilde ele almasına izin vermek için çalışmanız gerekebilir. Bu geçişin başlangıcında, profesyonel taahhütlerinizle ilgili ağırlaşmalarınızın sizi en iyi şekilde etkilemesine izin vermemeye çalışın.


Başak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklından ne geçecek Başak? Bugün Mars Aslan burcuna girdiğinde bilinçaltı bakış açınızın ve yaklaşımınızın işinizi nasıl etkilediğini izlemesi gerekebilir. Mars enerjisi size, avantajınıza veya aleyhinize işleyebilecek bilinçaltı bir avantaj sağlayacaktır. Bir yandan, gizli projeler üzerinde çalışmak motive edici olabilir. Ancak öte yandan, Mars Kova burcunda geri giden Plüton’a hemen karşıt konuma geçeceğinden, sürekli değişen iş konularında kendinizi özellikle kötü hissedebilirsiniz. Gereksiz stresten kaçınmak için bugün öfkenize dikkat etmeniz gerekebilir.


Terazi Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni fırsatların peşinden git Terazi. Bugün Mars Aslan burcuna geçtiğinde daha kararlı ve eylem odaklı olmanın zamanı geldi. Mars enerjisi, ağınızı büyütmek ve profesyonel hayallerinizin peşinden gitmek için motivasyonunuzu bulmak için ihtiyacınız olan şeydir. Bununla birlikte, Mars Kova burcunda geri giden Plüton’a hemen karşı çıkacağından, dikkatinizi neyin işe yarayacağına çevirmek için başarısız tutku projelerinden vazgeçmeniz gerekebilir. Ayrıca, bu değişiklikleri gerçekleştirmek için yeteneklerinizde ve yeteneklerinizde kendinizi güvende hissetmeye çalışmanız gerekebilir!


Akrep Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Duruma nasıl yükseleceksin, Akrep? Bugün Mars Aslan burcuna girdiğinde gösterdiğiniz cesarete şaşırabilirsiniz. Aslan burcundaki Mars iyimser, kendine güvenen ve yetenekli olduğundan, bu özellikleri kariyer yolunuzda öne çıkarmak için somutlaştırabilirsiniz. Harekete geçirici enerjiniz ve girişkenliğiniz ile tanınabilirsiniz. Ancak Mars, Kova burcunda geri giden Plüto’ya hemen karşı çıkacak, bu nedenle inanılmaz derecede başarılı olmanızı engelleyen geçmiş engellemeleri bırakmanız gerekebilir. Geçmişinizin geleceğinizin önüne geçmesine izin vermeyin.


Yay Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyin peşine düşeceksin Yay? Değişken bir ateş burcu olarak, profesyonel yolculuğunuzda gözünüze çarpacak çok şey olacağından, biraz her yerde olabilirsiniz. Bu nedenle, bugün Mars Aslan burcuna girdiğinde tüm zamanınızı, enerjinizi ve dikkatinizi neye vermek istediğinizi düşünmek için dönüşünüzü yavaşlatmanız gerekebilir. Peşinden gitmek istediğiniz bir şeye sahip olduğunuzda durdurulamaz olacağınız için neye odaklanmak istediğinizi düşünün. Profesyonel yolculuğunuzun sizi nereye götüreceğinden emin olun!


Oğlak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapacaksın Oğlak? Bugün Mars Aslan burcuna girdiğinde güçlenmiş hissetmenize yardımcı olmak için mali durumunuza ve diğer yollara dalmanın zamanı geldi. Mars enerjisi alışık olduğunuzdan biraz farklıdır, bu nedenle bu, parasal meselelerinizin karmaşıklığı üzerinde kontrolü ele almak ve işteki herhangi bir karışıklığı rotasında düzeltmek için büyük bir motivasyon artışı olabilir. Ancak Mars, Kova burcunda geri giden Plüto’ya hemen karşı çıkacak, bu nedenle daha güvenli ve istikrarlı hissetmek için büyük ayarlamalar yapmak için çalışmanız gerekebilir.


Kova Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, profesyonel taahhütlerinin peşinden git. Mars karşıt burcunuz Aslan’a girdiğinde, başkalarıyla çalışmak ve inanılmaz düzenlemeler aramak için daha motive hissedebilirsiniz. Ancak Mars, burcunuzda geri giden Pluto’ya hemen karşı çıkacak, bu da profesyonel taahhütlerinizle kendinize güvenmek ve güvende hissetmek için bazı önemli tutum ayarlamaları yapmanız gerekeceği anlamına geliyor. Bunun bir kısmı, her şeyi kendi başınıza yapamayacağınızı kabul etmek olabilir. Bunu bir kez kabul ettiğinizde, çalışma ilişkilerinize ve yükümlülüklerinize güvenmek için çok daha iyi bir konumda olacaksınız.


Balık Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşler aksiyon odaklı olmak üzere Balık! Mars Aslan burcuna girdiğinde iş gününüzü atlatmak için ekstra motive olmaya hazır olun. Bu Mars enerjisini yanınızda bulundurmak size elektrik hissettirecek. İş yerinde daha motive hissedeceğiniz için bu, normalden daha fazla sorumluluk almanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, Mars, Kova burcunda geri giden Plüton’a hemen karşı çıkacağından, kendinizi ince giymeye dikkat edin. Muhalefet, işte tabağınızda ne kadar çok şey olduğundan bunalmamak için yuvarlanmanızı yavaşlatmanız için kozmik hatırlatıcınız olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.