Günlük İş Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

18 Mayıs work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 18 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sana ne ilham verecek, Koç? Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında tatmin edici ancak finansal olarak güvenli fırsatları aramanın şimdi tam zamanı. Gerçekliğiniz olabilecek bu sekstil sırasında yapmak veya yaratmak istediğiniz şeyin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Ancak, ayaklarınızı yerden kaldırmanız ve hayallerinizle uyumlu hareket tarzları belirlemeniz gerekir. Şans eseri, bunu yapmak kolay olabilir, çünkü altmışlık sizi işte başarı ve bolluk vizyonunuzu cezbeden fırsatları aramaya motive edecektir.


Boğa Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sezginize uyum sağlayın, Boğa. Rasyonel bir dünya işareti olarak, çalışmak için daha temelli bir yaklaşımı tercih ettiğiniz için bir inanç sıçraması yapmakta zorluk çekebilirsiniz. Ancak, burcunuzdaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60 derece arasında açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için farklı bir şey denemek için ilham almış hissedebilirsiniz. Rüya gibi sekstil, vizyonlarınıza odaklanmanızı isteyerek hassasiyetinize dokunmanıza yardımcı olacaktır. Mesleki yolculuğunuzda neyi deneyimlemek veya başarılı olmak istiyorsunuz? Ayarlama, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemenize yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayalinizdeki kariyer yolunu nasıl gerçekleştirebilirsiniz, İkizler? Ne olabileceğine dair hayaller gözlerinin önünde dans ediyor. Bununla birlikte, mesleki hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için mücadele edebileceğinizden, bazen bu özlemlere ulaşılamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Neyse ki, Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında vizyonunuzu ayarlayabilir ve istediğiniz kariyer yoluna sahip olmak için ne yapmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Nasıl ilerleyeceğiniz konusunda netlik olmamasına rağmen, kendinizi gerçek profesyonel mesleğinize adama becerinize güvenin.


Yengeç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şey yoluna girecek Yengeç. Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında mesleki yolculuğunuzun lehinize ilerleyeceğini umut edin. İyimserlikten başka bir şey hissetmek zor olacak, çünkü altmışlık kariyer yolunuz için vizyonlarınızın uygulanabilir olduğunu hissetmenize yardımcı olabilir. Bununla birlikte, ağ oluşturma fırsatlarını, özlemlerini ve sosyal medya varlığınızı büyütmeyi taahhüt etmek için ne gerektiğini netleştirmeniz gerekecek. Bu altmışlık çizgiyi takip eden profesyonel gidişatınız hakkında net bir fikre sahip olduğunuzdan emin olmak için araştırmanıza dalın.


Aslan Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapacaksın Aslan? Kariyer yolunuzun sizi nereye götüreceğine ve neyi gerektireceğine dair vizyonlarınız olabilir. Ne de olsa, mesleğinizde inanılmaz derecede başarılı olmanın ve hatta tanınmanın hayalini kurmamak elde değil. Bu hayalleri profesyonel gerçekliğiniz haline getirmek istiyorsanız, Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında tüm gri alanları aşmanız gerekecek. Zamanınızın, enerjinizin ve kaynaklarınızın nerede harcandığını görmek için mevcut çabalarınıza bakın. Bunu yapmak, gerçekte neyin yatırım yapmaya değer olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir.


Başak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşe yarayacağını um, Başak. Mesleki yolculuğunuz üzerindeki uzun vadeli etkilerinin ne olacağı konusunda netlik eksikliği olsa bile, mesleki taahhütlerinizden bazıları doğru geliyor. Bunun sizi caydırmasına izin vermek yerine, Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında bunların nereye gideceklerini görmek için düzenlemelerinize dalın. Ortaklıklarınızın, sözleşmelerinizin ve daha fazlasının profesyonel yolculuğunuz için neler yapabileceğini hayal etmek için sekstil kullanın. Ardından, hayallerinizi gerçekleştirmek için önlemler alarak bu vizyonları gerçekliğinizle hizalayın.


Terazi Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye sahip olabilirsin, Terazi? İşinizin sizin için neler yapabileceğini hayal ediyor olabilirsiniz, özellikle de finansal konularda büyük sıçramalar yapmak istiyorsanız. Doğru zamanı beklemek yerine, şimdi Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında bunun olmasını sağlayabilirsiniz. İş hayatınızda ilerlemeden önce temizlemeniz gereken küçük bir yanılsama ve kafa karışıklığı olabilir. İşiniz, rutininiz ve alışkanlıklarınız hakkında net bir fikriniz olduğunda, finansal hayallerinizin mümkün olduğunu hissedebilirsiniz!


Akrep Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu olmak için ne yapabilirsin Akrep? Yaptığınız işten zevk almayı hak ediyorsunuz, bu yüzden Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında bunun nasıl görünebileceğini hayal edin. Altmışlık hayal gücünüzü genişletecek, bu nedenle yaratıcı bir rotanın işteki mutluluğunuzu artıracağını bildiğiniz için tutkulu projelerinizin ve fikirlerinizin peşinden gitmeyi hayal ediyor olabilirsiniz. Şans eseri, devam eden düzenlemelere daha fazla yaratıcılık dahil etme veya hatta gerçek olamayacak kadar iyi görünen yeni teklifleri değerlendirme fırsatınız olabileceğinden, bu sekstil sırasında mümkündür.


Yay Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para daha yaratıcı bir rota olan Yay burcundan gelebilir. İş nispeten istikrarlıdır, bu nedenle Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında daha özgecil bir yön veya yaratıcı bir fırsat düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Altılık yaratıcı olduğu için, sanatsal becerileriniz veya diğer yeteneklerinizle bir inanç sıçraması yapmaya hazır olabilirsiniz! İş istikrarlı olduğu için, muhtemelen orada endişelenecek çok şey yok. Öyleyse, yaratıcı olmanız için size ilham veren çabalara biraz daha fazla zaman ve çaba harcamak için bu altmışlık açıyı kullanın.


Oğlak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayalleriniz hakkında konuşun, Oğlak. Çalışkan biri olarak, iş hayatınızda peşinden gitmek isteyebileceğiniz pek çok tutkunuz ve yeteneğiniz var. Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında başkalarına nerede durduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi bildirmenin zamanı geldi. Fikirleriniz konusunda bu kadar savunmasız olmak biraz garip gelebilir, ancak işe yarayabilir. Neyin peşinden gitmek veya yaratmak istediğiniz konusunda açıksanız, sohbette alacağınız destek sizi şaşırtabilir.


Kova Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini güvende hissetmek için neye ihtiyacın var Kova? Yaşamak istediğiniz hayatın ve hayatınızı iyileştirmek için satın almak istediğiniz her şeyin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak bazı şeyleri istemek gerçekçi değil. Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında arzularınız konusunda daha açık olmanın zamanı geldi. Bu geçiş sırasında hayallerinizi gerçekleştirecek araçlara sahipsiniz. Böylece, kendinize pahalı bir satın alma işlemi yapabilir veya istediğiniz bir şey için tasarruf etmek üzere bir kenara para ayırmaya başlayabilirsiniz.


Balık Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini ortaya koy, Balık. Bir kişi olarak kim olduğunuz ile bir profesyonel olarak kim olduğunuz arasında bir fark vardır. Ancak artık iki tarafınızı da diğer taraftan saklamanıza gerek yok. Boğa burcundaki güneş burcunuzdaki Neptün’ü 60’a getirdiğinde, işyerinde kim olduğunuz ve neyi temsil ettiğiniz konusunda açık olduğunuzda kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Açılmak kolay değildir, ancak iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmaya çalışırken daha samimi görüneceğiniz için buna değer olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.