Günlük İş Burç Yorumları 12 Mayıs 2023

12 Mayıs work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 12 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün çok şey oluyor, Koç! Kova burcundaki son çeyrek ay, ağ oluşturma fırsatlarınız ve özlemlerinizle hesaplanmış bir risk almak için komik bir ipucu olacak, bu nedenle sezgisel olarak hayallerinizin peşinden gitmeye meyilli hissedebilirsiniz. Ay ortaya çıkarken, Boğa’da geri giden Merkür Balık’ta Satürn’ü 60’lık açıyla geçtiğinde sorumluluklarınızı ve otorite figürlerinizi çevreleyen hangi iletişim veya düşüncelerin ortaya çıktığını not edin. Sezgisel ipuçlarınız sizi şaşırtabilir, özellikle de bu ipuçları size işle ilgili konularda yeni bir bakış açısı kazandırabilecek bir şeyin gün ışığına çıkmasına işaret ediyorsa.


Boğa Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Elinden gelenin en iyisini yap, Boğa. Kova burcundaki son çeyrek ay boyunca profesyonel cephede pek çok şeyle uğraşmayı bekleyin, çünkü bu ay profesyonel duruşunuzu ve başarılarınızı ön plana çıkaracak. Her zamankinden daha fazla dikkat çekmek veya tanınmak biraz sarsıcı olabilir, bu nedenle sohbette nasıl karşı karşıya kalabileceğiniz konusunda biraz garip olursanız şaşırmayın. Neyse ki, burcunuzdaki geri giden Merkür hem Balık burcundaki Satürn’ü hem de Yengeç burcundaki Venüs’ü altmışlık açı yapacağından, herhangi bir gariplik çekicilik ve şefkatle yumuşatılacaktır.


İkizler Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yolculuğunun sorumluluğunu almanın zamanı geldi, İkizler. Şimdi Kova burcundaki son dördün sırasında bir fırsat, macera veya yeni bir yön ile ilerleme zamanı. Bununla birlikte, profesyonel yörüngenizde zihinsel olarak güvende hissetmek için çalışmanız gerekecek, çünkü Boğa burcunda geri giden Merkür hem Balık burcundaki Satürn’ü hem de Yengeç burcundaki Venüs’ü 60’lık açı yapacak. Bu yeni, benzersiz olsa da ilerleme fırsatını, finansal arzularınıza uyan ve değerlerinizi onurlandıran bir kariyer yoluna uyum sağlama şansı olarak düşünün.


Yengeç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü üstlen, Yengeç! Kova burcundaki son dördün, mali durumunuz ve sınırlarınızla ilgili daha fazla özdenetim sahibi olmanızı teşvik edecek, bu nedenle kendinizi savunmak için mükemmel bir zaman. Bunu yapmak, Boğa burcunda geri giden Merkür hem burcunuzdaki Venüs’ü hem de Balık burcundaki Satürn’ü 60’lık açıyla geçtiğinde bazı potansiyel hıçkırıklarda gezinme konusunda sizi başarıya hazırlayabilir. Altmışlıklar, neye bağlanmak istediğinizi anlamanıza yardımcı olacaktır, ancak çok fazla şey yapıyorsanız, bu rahatsız edici olabilir. Profesyonel gidişatınızla uyumlu olduğunu düşündüğünüz fırsatlara odaklanın.


Aslan Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki sorumluluklarının sorumluluğunu üstlen Leo. Kova burcundaki son dördün sırasında ortaklıklarınızın, yükümlülüklerinizin ve fırsatlarınızın peşinden gitme zamanı. Doğru düzenlemelere odaklanırsanız, lunasyon sizi başarıya hazırlayabilir, bu yüzden akıllıca seçim yapın. Bu arada, hem Venüs Yengeç’te hem de Satürn Balık’ta Boğa burcunda geri giderken, kariyer yolunuz ve profesyonel konumunuzla ilgili birkaç hıçkırıkla karşılaşabilirsiniz. Altılık, kariyerinizi farklı bir perspektife oturtacak, bu nedenle, ortaya çıkabilecek olası sorunlar aracılığıyla ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu keşfedin.


Başak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatında neye ihtiyacın var Başak? Bugün Kova burcunda son dördün meydana geldiği için iş rutininiz ve alışkanlıklarınız konusunda daha proaktif olmanız gerekebilir. Yeni pozisyonlar aramanın zamanı bile gelebilir. Ancak profesyonel yolculuğunuzdan emin değilseniz, nereye gideceğinizi veya ne yapacağınızı bilmek zor olabilir. Boğa burcunda geri giden Merkür hem Yengeç burcundaki Venüs hem de Balık burcundaki Satürn ile 60’lık açı yaptığında kariyerinize dahil edilebilecek taahhütleri, özlemleri ve bağlantıları yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir.


Terazi Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mutluluğunun peşinden git Terazi! Kova burcundaki son dördün döneminde, çalışma alanınızda neşe ve kendini ifade etme isteğinize öncelik verme zamanı. İlerledikçe, Boğa burcunda geri giden Merkür, Balık burcundaki Satürn ve Yengeç burcundaki Venüs’ü geçtiğinde birkaç olası sorunu çözmeniz gerekebilir. Altılık, neye yatırım yapmak istediğinizi ve iş hayatınızda neye öncelik vermeniz gerektiğini yeniden gözden geçirmeniz için sizi teşvik edecek. Bu nedenle, iş yerinde mutluluk için daha yaratıcı çabalar ve fırsatlar peşinde koşmak için Ay’ı kozmik işaretiniz olarak alın.


Akrep Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bugün iş-yaşam dengenizi belirleyin. Kova burcundaki son çeyrek ay ortaya çıktıkça, programınızın sorumluluğunu alarak daha proaktif hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Boğa’da geri giden Merkür Balık’ta 60’lık ve Venüs Yengeç’teyken, neyin önce gelmesi gerektiğini anlamak için taahhütlerinizle ilgili geçmiş konuşmaları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Her üç geçiş arasında, önceliklendirme konuşmasında nasıl gezineceğinizi bulmanız gerekecek. İş-yaşam dengenizden emin olmak için çalışma arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize neye odaklanmak istediğinizi bildirin.


Yay Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, sohbette neler gündeme gelecek? Boğa burcunda geri giden Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve Yengeç burcundaki Venüs’ü geçtiğinde her şey olabilir. Bugün sohbetlerinizde hem eski hem de yeni konular su yüzüne çıkacak, bu nedenle iş arkadaşlarınızla konuşurken yön bulmak için içgüdülerinizi dinlemeniz gerekebilir. Kova burcundaki son dördün de meydana geleceği düşünülürse, yargılamadan önünüze çıkabilecek her şeye açık olarak iş yeri tartışmalarınızın sorumluluğunu almanız gerekebilir. İş arkadaşlarınızla konuşmalarınızın nasıl ilerleyeceğine karar vermeye çalışın.


Oğlak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Eşsiz finansal fırsatlarla proaktif olun, Oğlak. Para meselelerinizle ilgili yeni bir şeyler denemek istiyorsanız, o zaman şimdi Kova burcundaki son dördün zamanı. Ay, işinizle ilgili hesaplanmış bir risk almanızı teşvik edecektir. Bununla birlikte, Boğa burcunda geri giden Merkür, Balık burcundaki Satürn ve Yengeç burcundaki Venüs ile kesiştiğinde tam olarak neye girmek istediğinizi bildiğinizden emin olun. Fırsatlarınızla ilerlemeden önce potansiyel taahhütlerinizin tüm ayrıntılarını netleştirin.


Kova Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini savun, Kova! Son dördün burcunuzda meydana geliyor, bu nedenle kendinizi profesyonel bir ortamda savunma konusunda daha iyi hissedeceksiniz. Kim olduğunuz ve ne sunduğunuz hakkında açılmak için ay enerjisini kullanın. Bunun bir kısmı, işinizde kabuğunuzdan çıkacak kadar güvende hissetmenizi gerektirecektir, çünkü Boğa burcunda geri giden Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve Yengeç burcundaki Venüs’ü de altmışlık açı yapacaktır. İş arkadaşlarınız tarafından desteklendiğinizi hissediyorsanız, bunun için gidin! Biraz garip olabilirsin ama üstesinden gelemeyeceğin bir şey değil.


Balık Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Açıl, Balık. Kova burcundaki son dördün meyve vermeye başladığında, genellikle iş yerinde sakladığınız bir tarafınızı ortaya çıkarmaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Boğa burcunda geri giden Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve Yengeç burcundaki Venüs’ü de altmış açı yapacağından, iş arkadaşlarınızla gerçek benliğiniz olmak için birçok fırsatınız olacak. Ancak, işte gerçek benliğiniz gibi olmaya alıştıkça, iş arkadaşlarınızla konuşurken doğru şeyi söylememek gibi bazı aksaklıklar olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.