Günlük Güzellik Burç Yorumları 9 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Mayıs Salı gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yemek çok büyük bir nimet, öyleyse neden ona düşman gibi davranıyorsun? İstediğinizi yiyin, ancak aşırıya kaçmayın, bol miktarda egzersiz yapın ve gerekli tüm besinleri alabilmeniz için taze, tam gıdaları dahil edin.


Boğa Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinizi sabote etmeyin. Cildinizi neyin bu kadar tahriş ettiğini anlamak için gıdaları hayatınızdan çıkarmaya çalışıyorsanız, gereksiz yere asi olmak yerine sağlık uzmanınızın önerdiği programa bağlı kalın.


İkizler Burcu

9 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Pek çok ürün her şeyi yaptığını iddia ediyor, ancak kırışıklıkları, sivilceleri, renk solmalarını yok etmeyi ve cildinizi yeniden tekstüre etmeyi vaat ediyorsa, şüpheyle alın. Daha akıcı bir öğeyle bir soruna odaklanmanız daha iyi olur.


Yengeç Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle günümüzün tüm seçenekleri varken, stil sahibi ve ekolojik açıdan sorumlu bir tüketici olmanın yolları var. Konteynerlerinizi geri dönüştürün, biyolojik olarak parçalanabilen malzemeler ve sürdürülebilir liflerden yapılmış giysiler arayın.


Aslan Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yüzünüzü ve vücudunuzu yıkadığınız her şeyin kanalizasyona ve nehirlere, okyanuslara ve göllere gittiğini unutmayın. Biyolojik olarak parçalanabilen ve başka türlü ekosistemlere dost ürünler aramanın zamanı geldi.


Başak Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Satın aldığınız yiyeceklerin üzerindeki etiketleri okuyun. Elbette, granola sağlıklı olabilir, ancak yüksek fruktozlu mısır şurubu ve onu dolaplarınıza boş kalorili bir katkı yapan diğer koruyucularla yüklü değilse sağlıklı olamaz.


Terazi Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sürtünen ayakkabılarınız varsa ve hatta çoraplar veya çoraplar onları durdurmuyorsa, şu küçük numarayı deneyin: parkta su toplamayan bir yürüyüş için bölgeye ince bir tabaka mumlu dudak balsamı uygulayın veya katı beyaz bir deodorant sürün.


Akrep Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İyi giyinmek sadece yüzeyleri oynamakla ilgili değildir; entelektüel bir oyun da olabilir. Yansıtmak istediğiniz kişileri, marka adlarının ve aksesuarların verebileceği farklı işaretleri düşünün, sonra eğlenin.


Yay Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Antrenmandan sonra aldığınız his gibisi yok. Yoğun olmayan bir seans bile kendinizi çok daha yumuşak, gevşemiş ve vücudunuzun doğal ritmiyle uyumlu hissetmenizi sağlayacaktır, bu yüzden bugün hareket ettiğinizden emin olun.


Oğlak Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Terk edilmiş tarz projeleri almak ve ilerleme kaydetmek için güzel bir gün. Öyleyse ördüğünüz şapkayı veya toz toplayan dikiş projesini çıkarın. Azar azar işi bitirir.


Kova Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik rutininiz çevreyi de güzel bırakmalı. Biyolojik olarak parçalanabilen ve organik ürünler arayın, mümkün olduğunda geri dönüştürün ve büyük boyları satın alın ve israfı azaltmak için kendi alışveriş çantanızı getirin.


Balık Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir salon ziyaretinden önce ne bahşiş vereceğinizden emin değilseniz etrafa sorun. İyi kaynaklar Web’dir, sizi yönlendiren kişidir veya geç kalıyorsanız resepsiyonistle gizli bir konuşma yapın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.