Günlük Güzellik Burç Yorumları 6 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Mayıs Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Antrenmanınızın taze kalması için kendinize yeni numaralar öğretmenin tam zamanı. Koşmaktan yorulmak? Yarım triatlon antrenmanı için yüzmeye geçmeyi düşünün. Bir meydan okuma kanınızı harekete geçirir.


Boğa Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu yeni topukları seviyorsun. Onları en iyi durumda tutmak için, önleyici bir önlem olarak onları ayakkabı tamirine götürün. Topuklara musluklar, ruha kaymaz yamalar ve hava koşullarına dayanıklı bir kaplama koyabilirler.


İkizler Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Önleyici tedbirler, gardırobunuzun en iyi parçalarının bu şekilde görünmesini sağlar. Ayakkabınızı tamire götürün, gerektiğinde temiz giysiler giyin ve sadece kuru temizleme diyorsa, bu talimatları takip etmeniz iyi bir fikirdir.


Yengeç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Harika bir saç kesimine ve tekrar tekrar giyeceğiniz sağlam, iyi yapılmış eşyalara yatırım yapın. Bu detaylara gösterilen biraz özen, giyinmeyi zahmetsiz hale getirecek ve bundan daha şık ne olabilir?


Aslan Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Takma kirpik takmak gibi belirli güzellik görevlerinin sanatı, şu anda istediğinizden daha kapsamlı bir süreç olabilir. Benzer bir etki elde etmek için kalınlaştırıcı bir maskara ve biraz dramatik göz kalemi tercih edin.


Başak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Minimal, neredeyse sade bir görünüm istiyorsunuz, ancak donuk veya sıkıcı görünmek istemiyorsunuz. Denenecek bir taktik: makyajınızın mücevher gibi görünmesini sağlayın. Parlak altın oje sürün ve yüzükleri atlayabilirsiniz.


Terazi Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Düğmeli bir atmosferde çalışıyorsanız, yine de kadınlığınızı kutlayabilirsiniz. Bazı fırfırların ihtiyatlı bir şekilde özel dikim bir blazerden dışarı çıkmasına izin verin veya öğle yemeği saatinizi egzersiz yapmak ve kadınsı gücünüzü göstermek için kullanın.


Akrep Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gömleğiniz: sıkıştırmak mı yoksa sıkıştırmamak mı? Önemsiz görünüyor, ancak küçük bir detayın büyük bir etkisi olabilir. Burda kıvrık bir kol, orada ters çevrilmiş bir yaka, görünüşünüzü düğmeliden çok modaya uygun asi bir görünüme kavuşturabilir.


Yay Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir up-do, nefis bir şekilde cilalanmış bir görünümdür, ancak biraz modası geçmiş görünebilir. Birini boy için deneyin, ancak saç spreyini atlayın ve modern ve taze görünmek için gevşek, yandan süpürülmüş perçemler veya ustalıkla karıştırılmış birkaç parça ekleyin.


Oğlak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Aşırı medya yükü mü kullanıyorsunuz? Püskürterek tabaklanmış, havalı fırçalanmış ve düz ütülenmiş ünlülerin tüm o fotoğraflarına bir ara verin. Arkadaşlarınızla zaman geçirin. güle güle Gerçeklik (ve TV türü değil) gerçekten güzel.


Kova Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İyi bir kural, baskı ne kadar kalınsa, kesim o kadar düzgün olmalıdır. Vahşi Pucci desenleri, tozluklarda veya şık bir şekilde dikilmiş bir gömlek üzerinde harika görünürken, fırfırlı bir etek üzerinde yoğun ve ezici görünür.


Balık Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kuaförünüz, zaman diliminiz için çifte rezervasyon yapar, ancak bir kesinti yapmak için yalnızca öğle saatiniz vardır. Kesinlikle bekleyemiyorsanız, çarpmayı kabul edin, ancak uzlaşmacı olduğunuz için indirim veya bir tür ikramiye aldığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.