Günlük Güzellik Burç Yorumları 31 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Mayıs Çarşamba gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mikrodermabrazyan seansı yerine neden saçınızı birkaç santim kısaltmıyorsunuz? Yeni bir kesim artı stratejik olarak yerleştirilmiş birkaç ince vurgu, kendinizi tazelenmiş ve yenilenmiş hissetmenizi sağlayacak ve bu da harika görünmenizi sağlayacaktır.


Boğa Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yüzünüzün bir yönünü vurgulayın ve minimum makyajla büyük bir etki yaratmanın zahmetsiz bir yolu için geri kalanını nispeten çıplak bırakın. Çıplak dudaklı büyük kirpikler sadece fısıldayabilir ama tüm doğru kulaklara hitap ederler.


İkizler Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Saçını kestirmek istiyorsun ama bu son dakika. En sevdiğiniz salonu arayın – şansınız varsa, büyük olasılıkla öğle yemeği saatinizde yapabileceğiniz bir iptal vardır. Saf rastlantı — yoksa böyle mi olacaktı?


Yengeç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Arkadaşınız nasıl giyindiği hakkında dürüst bir fikir sorarsa, aklınıza gelen ilk şeyi ağzınızdan kaçırmaktan kendinizi alıkoyun. Gerçeği duymaya ihtiyacı var ama gerçekten duyabileceği şekilde ifade edin.


Aslan Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En sevdiğiniz akrabanız size kostüm takı koleksiyonunu veriyor, ama ne yazık ki tüm küpeler klipsli. Onları bağışlamak zorunda değilsin. Bir boncuk mağazasına gidin ve onları delikli kulaklara uygun hale getirmek için bir dönüştürücü kiti satın alın.


Başak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eski moda jimnastik, onları uygun formda yaptığınız sürece size gerçekten harika sonuçlar verebilir. Spor salonunuzun ücretsiz kişisel antrenman seansları olup olmadığına bakın ve klasik mekik ve şınavlar hakkında ipuçları alın.


Terazi Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Karışık metaller, görünümünüzü modernleştirmenin harika bir yoludur. Bu yüzden çok renkli bir üçlü yüzük, altın bileklikli gümüş küpeler takın ve tüm bu öğeleri birbirine bağlamak için kıyafetinizdeki renkleri ve dokuları kullanmayı düşünün.


Akrep Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çok çabalıyormuş gibi görünmekten daha az şık bir şey yoktur. Sizi en çok ne rahatlatır ve bu aktiviteleri yaparken ne giyersiniz? Bu fikirleri gardırobunuzun geri kalanına dahil edebilir misiniz?


Yay Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir zamanlar yasak olduğunu düşündüğünüz bir stili yeniden düşünün. A-kesimli bir mini etek, eski düz modellere göre çok daha giyilebilir ve gurur vericidir. Deneyin. Kaybedecek hiçbir şeyin ve kazanacak her şeyin var.


Oğlak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı günler büyümeniz veya eve gitmeniz gerekir. Diğerleri, her şey temel ihtiyaçlarla ilgili. Birbirinden tamamen farklı görünen iki stili bugün birleştirin: sağlam, anlamsız tek renkli bir görünüm üzerine ayrıntılı bir ceket giyin.


Kova Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kareli şeritler, şal desenli ekoseler, çiçekler ve puantiyeler bir arada: Doğru miktarda özgüven ve aplomb ile her türlü moda kuralı yıkılabilir. Abartılı olmaktan çekiniyorsanız, şimdilik küçük tutun.


Balık Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

El çantaları, ayakkabılar ve dış giyim söz konusu olduğunda, önemli olan kalitedir. Diğer parçalar modaya uygun veya başka bir şekilde güncel olabilir, ancak zımbalarınızın her zaman iyi yapılmış olmasına ihtiyacınız vardır, özellikle de işlevsellerse.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.