Günlük Güzellik Burç Yorumları 29 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Mayıs Pazartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Cildinize sağduyulu ve bolca şefkatli, sevgi dolu bakım verin, en yeni, çok abartılı ve tamamen kanıtlanmamış içerikleri içeren aşırı ürün ve iksirlere değil. Sizin için ve cüzdanınız için daha kolay.


Boğa Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Seksi olmak için çok çabalayan birinden daha az seksi bir şey yoktur. Emilmiş mideler, abartılı saçlar ve sert makyaj, kendinizi en iyi şekilde hissetmenizi veya görünmenizi sağlamaz. Neyin işe yaradığını keşfetme zamanı.


İkizler Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bugün üslerinizi koruyun. Fondöteninizden önce, bir cilt astarı kullanın ve herhangi bir ruj veya parlatıcıyı yerinde tutmak için bir dudak kalemi kullanın. Bu küçük ekstra hazırlık dokunuşu, şu anda mesafe kat edebilmenizi sağlar.


Yengeç Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İnsanların kişisel alanlarına saygılı olun – soyunma odasında birine çarpmak oldukça utanç verici olabilir. Tetikte olduğunuzdan ve nereye yürüdüğünüzün farkında olduğunuzdan emin olun, böylece olası aksiliklerden kaçınabilirsiniz.


Aslan Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Temel siyah giysilerden sıkıldınız mı? Doğru, bu bir temel, ancak daha taze hissettiren koyu bir renk tonu istersiniz. Lacivert veya zengin bir kahverengi tonu deneyin. Biye, trim ve iyi yerleştirilmiş fermuarlar gibi ekstra ayrıntılar daha fazla derinlik katar.


Başak Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eski moda bir dokunuş, zamanınızın çok ötesinde görünmenizi sağlar. Kağıt mendillerden keten mendillere geçmeyi düşünün – bunlar daha çevre dostu ve aynı zamanda çok daha romantik.


Terazi Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yaşınızdan daha genç görünmek için çok uğraşmak aslında yapabileceğiniz en yaşlı şeydir. Hayatınızı yaşayın, medyanın size istemeniz gerektiğini söylediği hayatı değil. Hayatınızı kolaylaştıracak şekilde giyinin.


Akrep Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Doğal görünmesi için harika bir buğulu göz sürmeyi veya kırmızı ruj sürmeyi bilmek, insanların doğuştan sahip olduğu bir beceri değildir – edinilmiştir. Uzmanlarla konuşun ve ardından banyonuza gidin ve pratik yapın, pratik yapın, pratik yapın.


Yay Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belli bir görünümü sergilemeye hazır olmadan önce biraz provaya ihtiyacın olabilir. Yeni buğulu göz makyajını yapın ve dışarı çıkmadan önce o güzel ama alıştığınızdan daha yüksek topuklu ayakkabılarla yürüyün.


Oğlak Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tüm maskara, göz farı ve astar rutinini hissetmiyor musunuz? Sorun değil. Kaşlarınızı düzeltin ve göz alıcı bir güneş gözlüğü takın. Göz sağlığınız için iyidirler ve baştan çıkarıcı bir şekilde gizemli görünmenizi sağlarlar.


Kova Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu sadece diğer insanların sizi gördüğü modalarla ilgili değil, aynı zamanda günlük çevrenizde ne gördüğünüzle de ilgili. Evinizi ve çalışma alanınızı çiçekler, resimler ve kartpostallarla renklendirmenin tam zamanı.


Balık Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kırılmalar veya hassas cilt bir sorunsa, aletlerinize iyi bakın. Düzenli olarak yıkamaya özen göstermezseniz makyaj fırçaları bakteri barındırabilir, bu yüzden bunu rutininizin bir parçası haline getirin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.