Günlük Güzellik Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Mayıs Pazar gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Moda söz konusu olduğunda, karışık sinyaller iyi bir şeydir. Görünümünüz bir kampa girerse, kostüm giyiyormuş gibi görünme riskiniz vardır. Bu nedenle, kıyafetiniz ağırbaşlıysa, aksesuarlarınızın agresif olmasını sağlayın.


Boğa Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sert olmak, ilk etapta tedavi etmeye çalıştığınız durumu yalnızca şiddetlendirir. Egzersiz yaparken yüzünüzü doğal yağlarından mahrum etmeyin, kendinizi belirli yiyeceklerden mahrum etmeyin veya doğal sınırlarınızı aşmayın.


İkizler Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kitaba göre gitmek için güzel bir gün. Evde kaç kez saçınızı boyamış veya bacaklarınıza ağda yaptırmış olursanız olun, talimatları okuyun ve hiçbir adımı atlamayın. Acele, uzun vadede gerçekten daha fazla israf yaratır.


Yengeç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En sevilen eski kazaklar ve bebek kıyafetleri bağışlanamayacak kadar çok manevi değere sahiptir ve tekrar kullanılamayacak kadar yıpranmıştır. Onları kesmeyi ve sizin için yeni güzel bir yorgan yapmak için parçaları kullanmayı deneyin.


Aslan Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Pahalı cilt bakım ürünlerinin daha etkili olduğu doğru mu yoksa reklamlar buna mı inanmanızı istiyor? Kendi başınıza biraz araştırma yapın — kütüphaneye gidin, İnternet’e girin ve en önemlisi malzemeleri karşılaştırın.


Başak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gününüz doluyken bile egzersiz yapmak için zaman bulabilirsiniz. Çalışmak için bisiklete binin ve antrenmanınızı işe gidiş gelişinizle birleştirin. Veya öğle yemeği saatinizi spor salonuna gitmek için kullanın — bunu forma girmek için para almak olarak düşünün.


Terazi Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Herhangi bir stil profesyonelinin çalışma kitini karıştırırsanız, düşük kaliteli etiketler ve üst düzey etiketlerin bir karışımını da bulacaksınız. Görünümünüzle aynı yaklaşımı kullanın – sizin için çalışıyorsa nereden geldiği önemli değil.


Akrep Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gerçek değişimin, sonuç almadan önce zaman ve düzenli, ısrarlı bir çaba gerektirdiğini unutmayın. Çalışıp çalışmadığını değerlendirmeden en az altı ila sekiz hafta önce o cilt bakım sistemini ve egzersiz rejimini verin.


Yay Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Estetisyeninizin ne yapmayı önerdiğini anlamıyorsanız, adım adım açıklamasını istemekten çekinmeyin. Sizinle aynı fikirde değilse veya programınıza uymuyorsa, hayır deyin, ancak düşüneceğinizi söyleyin.


Oğlak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yani iPod’unuzun benzini koşunun ortasında biter. Çok önemli değil. Her zamanki antrenmanını yine de bitir. Sessizce egzersiz yapmanın forma odaklanmanıza gerçekten yardımcı olduğunu görebilirsiniz. Rutininizden daha fazlasını alacaksınız.


Kova Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sağlıklı olmak, gerçek güzelliğin temelidir. Saçını kestirmek için düzenli randevular alıyorsun, değil mi? Bu nedenle, doktorlarınızla da yıllık kontroller planladığınızdan emin olmanın zamanı geldi.


Balık Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Üzerinize tam oturan ve egzersiz yaparken sizi destekleyen giysiler giydiğinizden emin olun. Spor sutyeniniz kayıyorsa veya ayakkabı bağlarınız sürekli çözülüyorsa, bir koşudan keyif almanız (veya tamamlamanız) zordur.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.