Günlük Güzellik Burç Yorumları 27 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Mayıs Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İndirimler, indirimler ve sık alıcı kulüpleri için gözlerinizi dört açın. Bir katipten kaçırmış olabileceğiniz ayrıcalıkları istemekten de çekinmeyin. Harika görünebilir ve aynı zamanda paradan tasarruf edebilirsiniz.


Boğa Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Cilt için neyin kötü olduğunu biliyor musun? Stres. Strese ne sebep olur biliyor musunuz? Kredi kartınıza çok fazla cilt bakım ürünü koymak. Daha ucuz alternatifler var. Biraz araştırma yapın, onları bulacaksınız.


İkizler Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir şeyin size iyi görünmesi onu satın almanız gerektiği anlamına gelmez. Gerçek şu ki, pek çok giysi gurur vericidir, ancak çok azı gereklidir veya çok yönlü bir gardırop oluşturmanıza yardımcı olur. Daha seçici olun.


Yengeç Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

O eski koku şişesi hâlâ çok güzel ama artık onu takmak istemiyorsun. Beğenecek başka birini bulamazsan, çarşaflarını ve iç çamaşırı çekmeceni koklamak için ev yapımı poşetlerde kullan.


Aslan Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dili konuşmayı öğrenmek, stil söz konusu olduğunda tam olarak istediğinizi elde etmenize yardımcı olur. Bu yüzden stilistinize pürüzsüz saç istediğinizi söylemek yerine net olun: çenenin altından başlayan uzun katmanlar istediğinizi söyleyin.


Başak Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı günler moda riskleri alıyorsunuz ve bu bir hit oluyor, bazılarında ise ıskalıyor. Ama yine de denemeniz gerekiyor, yoksa bir rutine düşme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Farklı bir şey yapın ve bugün bunun size nasıl hissettirdiğini görün.


Terazi Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hafif bir ceket, hava sertleştiğinde bile şaşırtıcı derecede çok yönlü olabilir. Satın almak istiyorsanız, kalın bir süveterin üzerine oturduğundan ve havalar düşmeye başladığında bile giyebileceğinizden emin olun.


Akrep Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu gerçekten hareket etme şeklinizle ilgili bir şey. Zarafet ve güvenle yürürseniz, giydiğiniz şey neredeyse anlamsızdır. Doğru duruş ile bir eşofman üzerinizde daracık bir elbise ile aynı etkiyi yaratabilir.


Yay Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Normalde baypas ettiğiniz bir mağazaya gidin. Elbette, bu butiği çok moda veya gürültülü olduğu için görmezden gelmiş olabilirsiniz, ancak harika bir kıyafeti tamamlamak için ihtiyaç duyduğunuz dikkat çekici küpeleri bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eşinizi veya en iyi arkadaşınızı daha iyi bakımlı olmaya veya daha sağlıklı beslenmeye teşvik etmek yerine, önce kendi alışkanlıklarınıza bakın. İstenmeden tavsiye vermek, dikkati sizin de değişiklik yapmanız gerektiği gerçeğinden saptırmanın bir yoludur.


Kova Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir arkadaşınız salonda veya mağazalarda biraz bağ kurmak istiyor ama siz havasında değilsiniz. Gidip ayak işlerini yapmasına izin verin ve ardından öğle veya akşam yemeği için buluşma planları yapın. Böylece herkes kazanır.


Balık Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dansçılardan ve nasıl giyindiklerinden bir sayfa alın: sahne dışında ve provada her şey rahat, destekleyici olmalı ve kolay, zarif harekete izin vermelidir. Anvelop elbiseleri, jarse örgüleri ve klasik düz ayakkabıları düşünün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.