Günlük Güzellik Burç Yorumları 26 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Mayıs Cuma gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İkinci el veya indirimli bir mağazada olduğunuz için daha basit bir şekilde satın almanıza izin verildiği inancına dikkat edin. Daha ucuz olması, onu almanız gerektiği anlamına gelmez. Kullanacak mısın? Onu sevdin mi? Dürüst ol.


Boğa Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mağazalara gittiğinizde bir arkadaşınızdan kanat kişiniz olmasını isteyin. Ona neye ihtiyacın olduğunu söyle, seni aşırıya kaçmaktan alıkoysun — ve gerçekten sen olmadığında ısrar ettiğin o ölü küçük sayıyı denemen için seni cesaretlendirsin.


İkizler Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yani piyasaya çıkan en son malzeme ama bu en iyisi olduğu anlamına gelmiyor. Bu, uzun vadeli sonuçları değerlendirmek için zaman olmadığı için jürinin hala dışarıda olduğu anlamına gelir. Şimdilik denenmiş ve doğru olana bağlı kalın.


Yengeç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gerçek stil, sözde uzmanların sizi inandırdığından çok daha zahmetsiz görünür ve çoğu zaman da öyledir. Neyin moda olduğuna bağlı değil. Size uyan ve sizi gururlandıran nedir? Hayatınızı kolaylaştıran nedir?


Aslan Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ilımlılık dahil her şey ölçülü. ‘İyi’ olmak için çok çabalamak genellikle kötü hissetmeye yol açar. Bazı günler çok geç uyumak veya birkaç dilim pasta yemek sağlığınız için gerçekten daha iyidir.


Başak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tüm koşu bandı olayını hissetmiyor musun? Spor salonunuzun sunduğu diğer sınıflara göz atın veya diğer mekanları araştırın. Bir Broadway dans dersi sizi eski moda bir müzikal gibi hareket ettirebilir ve buna uygun oyunlar sunabilir.


Terazi Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sahip olduğunuz her şeyi göremiyorsanız, hangi parçaların birlikte iyi görüneceğini nasıl bilebilirsiniz? O dolabı temizlemenin zamanı geldi. Altı aydan bir yıla kadar (mevsim dikkate alınarak) giyilmemiş her şeyi bağışlayın.


Akrep Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dış görünüş aslında bir insanı çekici yapan şeyin çok küçük bir parçasıdır. Ses, fiziksel zarafet, kişilik, çekicilik – önemli olan toplam pakettir. Bu yüzden, bir saç yerinde değilse üzülmeyi bırakmanın zamanı geldi.


Yay Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Halihazırda kendi arka bahçenizde bulunan stil kaynaklarından yararlanın. Süper cilalı arkadaşınıza kaşlarını nasıl cımbızla çektiğini sorun, anneniz ise su geçirmez maskarayı çıkarmak için en iyi numarayı biliyor.


Oğlak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Antrenmanınızdan en iyi şekilde yararlanmak için arkadaş olun. Siz ve bir arkadaşınız onu yakalamak ve birbirinizi daha yükseklere çıkarmak için kullandığınızda, koşu çok daha keyifli hale gelir. Belki de bunu normal bir randevu yapmalısın.


Kova Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Harika bir temelin tozunu, harika bir katmanlama parçası olarak veya tek başına asla hafife almayın. Fruit of the Loom veya Fendi olması fark etmez: Beyaz bir tişörtün bir klasik olmasının çok iyi bir nedeni var.


Balık Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Başkaları senin iyi göründüğünü düşünsün diye kendine iyi bakma. Kendine iyi bak çünkü sen ilgilenmeye değersin. Bütçe her ikisine de izin vermiyorsa, bu bir masaj için bacak ağdasını atlamak anlamına gelebilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.