Günlük Güzellik Burç Yorumları 23 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Mayıs Salı gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her şey ölçülü ve ölçülü. Kendinizi herhangi bir şeyden mahrum bırakmak, yalnızca orijinal istekleri pekiştirir. Davranışlarınızda takıntılı hale gelmeden yeme arzularınızı kabul etmenin bir yolunu bulun.


Boğa Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Önünüzde büyük bir gün varsa, basit, telaşsız bir güzellik rutini için gidin. Bir atkuyruğu veya chignon artı biraz nötr makyaj, ne kadar yapmanız gerekse de, cilalı ve güzel görünmenizi sağlayacaktır.


İkizler Burcu

23 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dışarıda bu kadar çok seçenek varken tam olarak ne istediğinizi anlamak zor. Şimdilik karşıt bakış açısından çalışın. İstemediğiniz şeyleri ortadan kaldırmayı ve sonra oradan gitmeyi kolaylaştırabilir.


Yengeç Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Makyaj uygulamanız ancak aletleriniz kadar iyi olacaktır. Güvenilir üst düzey ekipman aldığınızdan emin olun ve fırçalarınızı, pedlerinizi ve toz ponponlarınızı düzenli olarak temizlemeyi unutmayın.


Aslan Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En ucuz yiyeceklerin aynı zamanda besleyiciliği en yoğun olanlardan bazıları olduğu ortaya çıktı. Lezzetli bir mercimek yahnisi tadı güzeldir, yaşlandıkça güzelleşir ve günlerce sürer. Sadece organik veya makrobiyotik yiyecekler almanız gerektiğini kim söyledi?


Başak Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Aynı anda hem sağlığınız, hem gezegenimiz hem de cüzdanınız için iyi olun: Günlük bir plastik şişe su satın almak yerine şık bir alüminyum kaba veya filtrelenmiş musluk suyu içeren bir termosa geçin.


Terazi Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ofisten şehirdeki bir geceye en az telaşla nasıl geçersiniz? Baskılı bir elbisenin üzerine sade bir renkte şık bir blazer ceket deneyin. Ceketi eğlenceli bir şal ile değiştirin ve büyük küpeler takın ve gitmeye hazırsınız.


Akrep Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eviniz de bir makyaj kullanabilir. Yıpranmış çarşaflardan kurtulmanın, mobilya örtülerini ve perdeleri yıkamanın ve hafif yorganları, minderleri ve örtüleri mevsime uygun daha fazla parçayla değiştirmenin zamanı geldi.


Yay Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Genel görünümünüz için doğru iç çamaşırların önemini asla hafife almayın. İyi oturan bir sütyen, hem bir tişörtün hem de bir parti elbisesinin vücudunuza mümkün olan en gurur verici şekilde asılmasını sağlar.


Oğlak Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle çantanızda veya masanızın çekmecesinde yedek bir tayt bulunduruyorsanız, külotlu çoraplarınızın kaçması bir trajedi olmak zorunda değildir. Çok şükür ileriyi düşündün. Şimdi bir dahaki sefere stok yapmayı unutmayın.


Kova Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En iyi güzellik tavsiyesi aynı zamanda en bariz olanıdır: güneş kremi sürün, abur cubur yemeyin ve egzersiz yapın. Kalori ve yağ gramlarını saymayı unutun – kaçınılması gereken yiyecekler koruyucularla dolu olanlardır.


Balık Burcu

23 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Siyah ve kahverengi, eyeliner için yedektir, ancak biraz daha yaratıcı olmanın zamanı geldi. Avcı yeşili, lacivert, mor ve koyu griler harika alternatiflerdir – hala nötrdürler, ancak biraz çekicidirler.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.