Günlük Güzellik Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Mayıs Pazartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Zambakı yaldızlamak bugün büyük bir cazibe, bu yüzden daha fazla mücevher, fondöten veya parfüm eklemeden önce durakladığınızdan emin olun. Her ihtimale karşı, oda arkadaşınızdan veya sevgilinizden evden çıkmadan önce bir kontrol yapmasını isteyin.


Boğa Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Huzursuz mu hissediyorsunuz? Belki de kasıtlı olarak bazı eski tarz alışkanlıklardan çıkmanın zamanı gelmiştir. Küçük, gizli düğme küpeleri bir çift uzun, sallanan küpeyle değiştirin veya her zamanki düz ayakkabılar yerine yüksek topuklu çizmeleri tercih edin.


İkizler Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kıyafetleriniz söz konusu olduğunda, tüm insanları her zaman memnun edemezsiniz ve denememelisiniz. Bununla birlikte, işte, her zaman işe uygun olabilir ve yine de kendi hassasiyetlerinizi karşılamayı başarabilirsiniz.


Yengeç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Aksesuar takarken orantı ve ölçeği göz önünde bulundurun. Tişörtlü bir gerdanlık titizdir, ancak balıkçı yaka bir veya birkaç büyük, egzotik pandantif için mükemmel bir zemin oluşturur. Bazen bahsi yükseltmek zorundasın.


Aslan Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kıyafetinize aksesuar eklerken orantıları göz önünde bulundurun. minyon musun O zaman kocaman bir el çantası ve büyük boy takılar sizi bunaltabilir. Uzun boyluysanız, hassas parçalar karışıklıkta kaybolabilir.


Başak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stil ayrıntılarda gizlidir. Hırkanız, alışılagelmiş düğmeli parça yerine, tamamen farklı (ve daha çok yönlü) bir parça haline gelir. Bir gömleğin üzerindeki birkaç metal saplama, onu filandan sinirli hale getirebilir.


Terazi Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendi stiliniz olduğunda trendleri takip etmenize gerek kalmaz. Neden? Çünkü zorunda değilsin. Bu yüzden mağazalarda ne olduğuna dikkat edin, ancak size ve zaten sahip olduklarınıza kesinlikle uygun olmadığı sürece satın almayın.


Akrep Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Renk konusunda bir şans verin. Orada kırmızı, siyah ve beyazdan çok daha fazlası var. Her türlü tonu deneyin. Diğer, daha ürkek tiplerin geride bırakmak zorunda kaldığı gölgeleri taşıyacak varlığa ve gösterişe sahipsiniz.


Yay Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Herkesin tarzı gelişir. Gardırobunuza iyi bakın: Seveceğinizi düşündüğünüz bazı parçaları neredeyse hiç giymediniz, diğer tuhaf parçalar ise güvenilir yedek parça haline geldi. Otları ayıklayın ve buna göre bağış yapın.


Oğlak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik uzmanları düzenli olarak yüz bakımı yaptırmanızı tavsiye ediyor, ancak insanların yüzünüzü dürtüp dürtüklemesinden nefret ediyorsunuz. Öyleyse bununla devam et. İyi hissettirmiyorsa ve herhangi bir fayda görmüyorsanız, yapmayın.


Kova Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yaratıcı olmak size zaman ve para kazandırır, bu yüzden zihninizi çalıştırın. Derinlemesine bakım uygulamanız için bir duş başlığına ihtiyacınız var ama hepsi bitti mi? doğaçlama Plastik bir alışveriş çantası veya eski bir bone işinizi görebilir.


Balık Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Glikolik asit yüz bakımınızın cildiniz üzerindeki etkisini seviyorsunuz, ancak arada bir sert hissettiriyor. Bu gecelerde tahriş etmeden sonuç almak için nötr, kokusuz bir losyonla karıştırın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.