Günlük Güzellik Burç Yorumları 21 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Mayıs Pazar gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bütçenize uygunsa, ürünü beğenirsiniz ve işinize yarar, harika. Ancak harcamanız gerekenden daha fazlasını harcıyorsanız, etiketteki malzemeleri okuyun ve yaklaşık bir değer bulun — pahalı demek daha iyi demek değildir.


Boğa Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çekebileceğini düşündüğünüz insanlar için değil, kendiniz için bir koku seçin. Kendinizle ne kadar rahatsanız ve temel kişiliğinizi ne kadar çok benimserseniz, zaten o kadar çekicisiniz.


İkizler Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Para kıyafet satın alabilir ama stil satın alamaz. Gerçek zarafet, kendinizi tanıdığınızda ve sahip olduklarınızla yaratıcı olduğunuzda ortaya çıkar. Bir kot pantolon ve bir ruj yüzünden borçlu olmaktan daha az şık bir şey yoktur.


Yengeç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Baskı ne kadar vahşi olursa kesim o kadar klasik olur yoksa karikatür gibi görünürsünüz. Bu yüzden leopar desenli olanı tercih edin, ancak süper dramatik yere kadar uzanan bir model yerine kısa bir bezelye ceketi alın, böylece onu gerçekten giyebilirsiniz.


Aslan Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mevsime uygun giyinin. Elbette, yeniden kullanın: Bir sundress, doğru tayt ve üzerine bir kazak giyildiğinde beklenmedik şekilde harika görünebilir, ancak şort giyiyor ve titriyorsanız, aptal görüneceksiniz.


Başak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha gençken, biraz ten göstermek, denge duygusuyla yaptığınız sürece iyi görünür. Yaşlandığınızda, ne kadar formda olursanız olun, kendinizi sergilemek çok fazla çabalıyormuşsunuz gibi görünür.


Terazi Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünüşünüzde yapacağınız küçük bir değişiklik, moralinizin çok ihtiyaç duyduğu desteği sağlayacaktır. Patlamalarla oynayın: onları büyütün veya elde edin. Birinin kaşlarınıza şekil vermesini sağlayın veya size takma kirpikleri nasıl takacağınızı gösterin.


Akrep Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünümünüzü şimdiki zamanda taze tutmanın yollarını bulmak için geçmişe bakın. Klasik siyah beyaz filmlerden ilham alan uzun, gevşek dalgalar seksi görünür ve oluşturulması kolaydır. Sıcak silindirlerinizi çıkarın ve pratik yapın.


Yay Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünümünüzü bir sonraki seviyeye taşımak için sıra dışı malzemelerden mücevherler arayın. Elbette gümüş ve altından çemberler temeldir, bunun iyi bir nedeni vardır, peki ya kalay, jet, pirinç ve demir? Ne bulabileceğini gör.


Oğlak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Birinin ‘Makyajın harika görünüyor’ mu yoksa ‘Harika görünüyorsun’ demesini mi tercih edersin? Bu hiç akıllıca değil. Açıkça görünmeden kendinizi nasıl daha iyi göstereceğinizden emin değilseniz, uzmanlardan ipuçları alın.


Kova Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünüşünüzü ve sağlığınızı iyileştirmek için düzenli alışkanlıklarınızı takip edin: bacak bacak üstüne atmak kan dolaşımınıza herhangi bir fayda sağlamazken, sarkmak sizi özensiz gösterir ve hissettirir. Kendinizi biraz gururla tutun.


Balık Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

“Saçını bir gecede yüz kez fırçalaman gerekiyor” olayı bir efsane. Durulanmayan bir tedavi ve tarakla daha iyi durumda olabilirsiniz. Size ve yaşam tarzınıza uygun bir yöntem bulun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.