Günlük Güzellik Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Mayıs Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik ürünleri ruh halinizi yükseltmeye yardımcı olurken nasıl yüzeysel olabilir? Eğer canınız sıkılıyorsa, parlak renkli allık sürün ve evinizin etrafına neşeli bir koku püskürtün.


Boğa Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Aksesuarlar söz konusu olduğunda cesur olun ve temel bilgiler için klasiklere bağlı kalın. Bu nedenle, iyi bir nötr renkte bir deri ceket, asit yeşilinden daha iyi bir seçimdir, ancak göz alıcı bir tondaki ayakkabılar tam da doğru dokunuştur.


İkizler Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Lüksün doğru dokunuşu, tüm güzellik rutininizi bir araya getirmenize yardımcı olabilir. Harika kokan, hemen emilen ve UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlayan yüksek düzeyde SPF’ye sahip bir nemlendirici arayın.


Yengeç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gardırobunuz için daha fazla ürün satın almak için tükenmek yerine sahip olduklarınızla yaratıcı olun. Eski bir eşarp harika bir kemer olabilir, eski bir kemer kesilerek sevimli bir saç bandı yapılabilir ve bu böyle devam eder.


Aslan Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eşyalarınızı bir el çantasından diğerine aktarmaktan ve bir şeyi dışarıda bırakmaktan bıktınız mı? Bir çantadan diğerine kaydırabileceğiniz bir parça veya düzenleyici alın. Size tonlarca zaman ve zahmet kazandıracak.


Başak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Büyük duygularınız var, ancak bir iş toplantısı veya aile etkinliği, onları herkesin içinde gizli tutmanızı gerektirir. Bunun yerine dramatik bir ceket, parlak bir ruj veya göz alıcı bir el çantası ile kendinizi ifade edin.


Terazi Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bugün salonda veya spadaysanız, gizli ücretler için uyanık olun. Masözünüz masajınıza eklenen sıcak taş tedavisinin sizi gerçekten rahatlatacağını söylüyorsa, bunun ekstra ücrete tabi olup olmadığını veya taban fiyata dahil olup olmadığını sorun.


Akrep Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ödünç aldığınız tüm eşyaları geri vermek için iyi bir zaman. İyi durumda olduklarından emin olun – gerekli öğeleri kuru temizlemeden geçirin, gevşek iplikleri veya düğmeleri onarın ve size gelen iyi kıyafetleriniz olsun.


Yay Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Baskılı taytlar, sade görünen bir kıyafete doğru pizzazz dokunuşu verebilir. Sadece buna göre aksesuar taktığınızdan emin olun: muhafazakar bir çalışma ortamındaysanız, klasik kalıplara bağlı kaldığınızdan emin olun.


Oğlak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çok pahalı yeni bir güzellik ürünü almadan önce ödevinizi yapın — benzer renk ve cilt tipine sahip kullanıcıların yorumlarını okuyun ve ardından ürünün iddialarını destekleyecek gerçek bir bilim olup olmadığına bakın.


Kova Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tek bir markaya sadık olmak harika bir şey – sizin için her zaman neyin işe yaradığını bilirsiniz. Ancak bunun ara sıra dallanmanıza ve yeni bir şeyler denemenize engel olmasına izin vermeyin. Yeni bir favoriyi ne zaman bulacağınızı asla bilemezsiniz.


Balık Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Küçük meseleler güzellik prosedürlerinizi etkiler. Bacaklarınızı dizden yukarı doğru atmanız saç kesiminizin açılı çıkmasını sağlarken, hemen ardından kahve veya meyve suları içmek diş beyazlatma işlemini geri alabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.