Günlük Güzellik Burç Yorumları 19 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Mayıs Cuma gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Satın almak için çok eski olduğunu düşündüğünüz markalara veya şirketlere bir göz atın. Tekliflerinde büyük bir yenileme yapmış olabilecekleri ortaya çıktı. Eskiden ahmakça olan şey şimdi kesinlikle an meselesi.


Boğa Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Temel siyah, kıyafetleriniz için her zaman güvenli bir yedektir, ancak lacivert, kahverengi ve avcı yeşili gibi diğer derin tonların çok daha yumuşak olduğunu unutmayın. Patlıcanın tonları hala klasik ama aynı zamanda yumruk da sağlıyor.


İkizler Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ünlü ve stil bilgi kaynaklarından bir mola verin. Diğer insanların nasıl göründüğüne ve nasıl bu hale geldiklerine odaklanmak yerine, nasıl hissettiğinizi ve ruh halinizi iyileştirmek için neler yapabileceğinizi düşünün.


Yengeç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Küçük bir koku yorgunluğu nöbeti geçirmeniz oldukça olasıdır, bu nedenle buğulanmak yerine bir veya iki spreyde tuttuğunuzdan emin olun. Diğer insanların kokunuza sizin kadar alışık olmadığını unutmayın!


Aslan Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Makyaj çantanızın içine bakma zamanı. Ufalanmış eski göz farı kalıntıları, kurumuş maskara ve sahip olduğunuzu unuttuğunuz bir ruj bulursanız, büyük bir revizyon yapma zamanı. Acımasız olun ve eski şeyleri atın.


Başak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Giydiğiniz şey kişiliğinizi geliştirmeli, onu tanımlamamalı veya ondan uzaklaştırmamalıdır. Başkalarının ne giydiğine hayran kalın ama görünüşlerini dolabınıza nasıl uyarlayacağınız konusunda bu kadar endişelenmeyin. Bunun yerine, kendi stil ikonunuz olun.


Terazi Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hızlı düzeltmeler yalnızca yüzeyi ele alır. Kırışıklıklar konusunda takıntılıysanız, diyet ve egzersizle harekete geçin, ancak bunu olması gerekenden çok daha büyük bir endişe haline getiren altta yatan sorunları düşünün.


Akrep Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her sabah saçınızı kurutmaktan bıktınız mı? Kendinize bir mola verin ve geceleri duş alın. Bir durulanmayan saç kremi veya bir gecelik bakım uygulayın ve buklelerinizi havayla kurumaya bırakın, böylece parlaklıkla dolup zıplarlar.


Yay Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tüm uzmanlar kusurları sıkmayın der ama herkesin yaptığı bir gerçektir. Katılmanız gerekiyorsa önlem alın: parmaklarınızı mendile sarın ve hemen ardından alanı dezenfekte ettiğinizden emin olun.


Oğlak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Masanızın çekmecelerini temizlemek için güzel bir gün. Ne bulacağını kim bilebilir? Muhtemelen bazı indirim kuponları, hediye kartları ve iade etmeyi planladığınız ürünler için makbuzlar keşfedeceksiniz, o yüzden hemen başlayın.


Kova Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha sağlıklı bir vücuda ve daha iyi bir ruh haline giden yolu buğulayın. Evde yüz bakımı deneyin veya bir antrenmandan sonra spor salonunuzdaki saunada zaman geçirin. Tüm toksinleri üzerinizden alacak ve tazelenmiş hissetmenizi sağlayacaktır.


Balık Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bugün, bir kardeş size kısa saçın “onun” saç kesimi olduğunu söylese veya anne babanızın verdiği gümüş eşyalara bulaştığını söylese bile bölgeci olmamaya çalışın. Derin nefes alın ve bırakın: Bunun çok önemli olması gerekmez.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.