Günlük Güzellik Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Mayıs Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mevsimler değişiyor, bu yüzden güzellik rutininizi buna göre değiştirin. Lüks bir dokunuş aslında zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur: En sevdiğiniz kokunun vücut losyonunu kullanın ve nemlendirici ile kokuyu tek adımda birleştirin.


Boğa Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Neyin işe yaradığını bulun ve işe yarayana kadar ona bağlı kalın. Pistlerin her yerinde süper yüksek platformlar var, ama siz ağırbaşlı daireleri mi tercih ediyorsunuz? Olsun o zaman. Size uymuyorsa, ne olursa olsun satın almayın.


İkizler Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sınırlarınızı zorlamanın bir zamanı var. Yoga dersinde amuda kalkmaktan korkuyorsanız ama fiziksel olarak yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız, eğitmenin yardımıyla deneyin. Girişim için kendinize kredi vermeyi unutmayın.


Yengeç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazen stil uzmanınız farklı bir dilde konuşuyor gibi görünüyor ve siz onun ne istediğinden emin değilsiniz. Sorunun ne olduğunu düşündüğünüzü yeniden ifade etmeyi deneyin ve bunun başınızı sallamalara mı yoksa daha fazla kafa karışıklığına mı yol açtığına bakın.


Aslan Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Cildiniz için ürün ararken yağlı, normal ve kuru olmanın ötesinde düşünün. Çok fazla stres altındayken patlıyor musunuz? Belki de üst derinizdeki değişiklikleri harekete geçiren şey mevsimsel değişikliklerdir.


Başak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yiyeceklerin midenizde yer kaplaması yerine sizi beslemesi gerekir. Arada bir çörek iyidir, ancak günlük olarak bir çörek yiyorsanız, yemek zamanı alışkanlıklarınızı yeniden düşünmenin ve değişiklik yapmanın zamanı geldi.


Terazi Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Evde güzellik eğlencelidir, neredeyse hiçbir maliyeti yoktur ve salona gitmek için harcayacağınız zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Biraz araştırma yapın ve dolabınızdaki malzemelerden hangi ev yapımı yüz ve cilt maskelerini hazırlayabileceğinizi görün.


Akrep Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Medyada yazanlardan etkilenmemek elde değil ama bunların sizi etkilemesine izin vermeyin. Nasıl giyinmeniz gerektiğine dair ürün tavsiyeleri ve kuralları, tanımadığınız ve sizi tanımayan kişiler tarafından yapılır.


Yay Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ufkunuzu genişletmek, stil seçeneklerinizi gelecek için açık tutar. Yani Mitsouko’nun kokusu ya da üst düzey bir moda evinin tasarımları size göre değil. En azından neden bu kadar övüldüklerini anlayabiliyor musunuz?


Oğlak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bugün, ister kariyeri, ister stil seçimleri veya kişiliği veya yukarıdakilerin hepsine hayran olduğunuz bir kadınla tanışacaksınız. Onunla konuş. İpuçları ve tavsiye isteyin. Ömür boyu sürecek bir akıl hocası veya arkadaş bulmuş olabilirsiniz.


Kova Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Son zamanlarda iPod’unuzun şarjını tekrar kontrol ettiniz mi? Dün gece yaptığınız yüksek enerjili koşu karışımınızı oynayamayacağınızı fark etmek için spor salonunda koşu bandına çıkmak rahatsız edici olabilir.


Balık Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dışarısı kapalı veya gri ve kasvetli olsa bile, güneş ışınları hala oradadır ve hasara neden olur. Açıkta kalan herhangi bir ciltte en az 30 SPF kullandığınızdan emin olun, böylece daha genç ve daha sağlıklı görüneceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.