Günlük Güzellik Burç Yorumları 17 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Mayıs Çarşamba gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Biye dokunuşu, temel ama biraz ağırbaşlı bir hırkayı pizzazz ile bir klasiğe dönüştürür. Bir kıyafetin statüsünü yükselten zarif detayları arayın ve kendiniz değiştirebileceğiniz hangi malzemelere sahip olduğunuzu görün.


Boğa Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Favori bir kıyafet şimdi size biraz modası geçmiş görünüyor, ancak ondan ayrılmaya dayanamazsınız. Şimdilik depoya koyun. Er ya da geç moda çarkı döner ve bu ürünler büyük olasılıkla yeniden moda olacaktır.


İkizler Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çok fazla seçenekle aşırı yüklenmekten kaçınmak için bir koku seçerken mantığı kullanabilirsiniz. Yeşil veya taze kokuları sevdiğinizi biliyor musunuz? Daha sonra işini bildikleri bir butiğe gidin ve rehberlik isteyin.


Yengeç Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gerçek güzelliğin temeli sağlıktır. Düzenli olarak diş ipi kullanmayı ve fırçalamayı ihmal ederseniz, günlük yürüyüş gece kreminden daha iyi ve daha gerçek sonuçlara sahipken, her zaman beyaz şeritler kullanmanın bir anlamı yoktur.


Aslan Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bütçe sınırlamalarınıza saygı gösterin. Elbette, yirmi dolarlık bir saç kesimi ile yetmiş dolarlık bir saç kesimi arasında büyük bir fark var, ancak gerçekten de bir düzeltme için yüzlerce doları ödemeniz gerekiyor mu? Yutturmaca inanmayın.


Başak Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Chi-chi butiklerindeki satış görevlileri göz korkutucu olabilir, ancak yerinizi koruyun. Etrafta öğütün. Gülümse ve sadece baktığını söyle. Raflara göz atın ve kıyafet fikirleri alın. Kim bilir – hatta bir şeyler bile satın alabilirsiniz!


Terazi Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Numune satışları ve satış mağazaları, tarzınızı şekillendiren benzersiz parçaları bulmak için harika yerlerdir. Özellikle yabancı tasarımcılara bakıyorsanız, boyutlandırma çizelgelerini ve bunların nasıl çevrildiğini anladığınızdan emin olun.


Akrep Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sportif görünümü seviyorsunuz ama bir şehir kulübünden kaçıyormuş gibi görünmek istemiyor musunuz? Ferah ve eğlenceli neo-preppy bir görünüm için bir blazer ceketin altında bir süveter deneyin. Modern ayakkabılar, görünümü modaya uygun hale getirir.


Yay Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir kokuyu seviyorsunuz ama onu kullanmak isteyip istemediğinizden emin değil misiniz? Kokulu mumlar veya oda spreyi gibi başka şekillerde olup olmadığına bakın. Bu şekilde, kokuyu vücudunuzda bulundurmak zorunda kalmadan tadını çıkarabilirsiniz.


Oğlak Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En son trendlere ayak uydurmak istiyorsunuz ama açıkçası bazıları ayaklarınızı ağrıtıyor. Moda öncüsü olmanın başka yolları da var. O platform topukları iade edin ve bunun yerine farklı seçenekler arayın.


Kova Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yalnızca organik yiyecekler satın almak pahalı bir teklif olabilir, ancak alternatifleriniz var: cüzdanınızı, sağlığınızı ve midenizi mutlu ve sağlıklı tutmak için minimum düzeyde işlenmiş, yerel ve mevsimlik ürünler arayın.


Balık Burcu

17 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir sonraki harika moda anınız için sıra dışı kaynaklara bakın: ikinci el dükkanları, üniforma tedarik yerleri, ordu-donanma ihtiyaç fazlası mağazaları. Gardırobun olmazsa olmazı olacak o tek parçayı ne zaman bulacağını asla bilemezsin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.