Günlük Güzellik Burç Yorumları 14 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Mayıs Pazar gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Neden kilo verme yollarına takılıyorsun? Ölçek üzerindeki bir sayının kim olduğunuzu tanımlamasına izin vermeyi bırakmanın zamanı geldi. Bunun yerine, sağlıklı olmanın, formda hissetmenin ve mümkün olan en iyi hayatı nasıl yaşayabileceğinizin yollarını düşünün.


Boğa Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Harika bir kıyafet ve aksesuara sahip olabilirsiniz, ancak yere yığılırsanız veya ördek gibi yürürseniz ne anlamı var? Duruşunuza, yürüyüşünüze, hareketlerinize ve mimiklerinize dikkat edin. Kendini bir şeye değermişsin gibi tut.


İkizler Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Satış görevlisinin size ne söylediğini anlamıyorsanız, anlıyormuş gibi davranmayın, özellikle de ezoterik terimler kullanmaya ve adları atmaya başladıklarında. Soru sorun veya isim alın ve daha sonra biraz araştırma yapın.


Yengeç Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kıyafetinizi siz mi giyiyorsunuz yoksa o mu sizi giyiyor? Aynaya baktığınızda, harika görünen birini görmelisiniz. Renkler çok parlaksa veya kesim zorsa, görünümü yeniden düşünün.


Aslan Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik için acı çekmek çok gereksiz. Evde kullanılan beyazlatma kitleri dişlerinizi incitiyorsa, bunları bir kenara bırakın ve diş hekiminizle diğer seçenekleriniz hakkında konuşun. En iyi şekilde görünmek için acı çekmenize gerek yok.


Başak Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Koridoru geçin ve oğlanların elinde ne olduğuna bakın. Yeni cilt ve saç bakım serileri “erkekler için” olarak etiketlenmiştir, ancak içindekiler listesini okursanız, birçoğu sizin için aynı derecede iyi çalışır ve üstelik daha ucuzdur.


Terazi Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Günlük yemeklerinize besleyici bir yumruk ekleyin. Zaten öğle yemeğinden sonra bir çikolatayı yoğurt ve meyve ile değiştiriyor musunuz? Aferin sana. Daha da besleyici hale getirmek için bu atıştırmalığa bir kaşık keten tohumu veya fındık ekleyin.


Akrep Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Takı temizliği, kaş şekillendirme ve bacak ağdası gibi bazı şeyleri kendiniz yapabilir ve paradan tasarruf ederken stil oyununuzun zirvesinde kalabilirsiniz. Küçük bir araştırma sizi doğru yola sokacaktır.


Yay Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Seçeneklerinizi keşfedin. Alışveriş merkezindeki her zamanki mağazalara gitmek yerine, şehrin başka bir yerindeki bir butik şeridine gidin. Şansınız varsa, gelecek vadeden bir tasarımcının yeni mekanına ilk giren siz olacaksınız.


Oğlak Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Şirket kimliğiniz için bir fotoğraf çekmek veya yeni bir ehliyet almak olsun, bugün programınızda bir fotoğraf operasyonu var. Yakın planınızın iyi olduğundan emin olmak için hazırlık rutininize biraz daha özen gösterin.


Kova Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yazlık parçalarınızı, ısınmak için üst ve alt katmanlara koyarak ve bir çift tayt ve uzun bot ekleyerek kışlayın. Esintili bir sıcak hava elbisesi, sandığınızdan çok daha çok yönlü olabilir.


Balık Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hava değiştikçe cilt bakım rutininizi hızlandırdığınızdan emin olun: daha zengin bir gündüz nemlendiricisi (her zaman SPF’li), daha nazik bir temizleyici ve iyi geceler bakımı geçişinizi zarafet ve kolaylıkla yapmanıza yardımcı olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.