Günlük Güzellik Burç Yorumları 13 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Mayıs Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kusurlar her şeyi ilginç ve gerçek tutar. Kusursuz bir cephe sunmaya çalışmaktan endişe etmeyin. İyi görünmenizi sağlayan ve hayattan zevk almanız için gereken özgürlüğe ve harekete sahip olmanızı sağlayan her şey işe yarar.


Boğa Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gülleri koklamak için durmak anlamsız değil, gerekli. Uzun bir yürüyüş için bir antrenmanı atlayın. Bir lüks kozmetik tezgahında en yeni kokuları koklamak için bir öğle yemeği saatini kullanın. Duyularınızı ve ruhunuzu tazeleyecek.


İkizler Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünüşte önemsiz ayrıntılar, sabah hazırlık rutininize eklemeler veya eksiltmeler yapabilir. Kirpik kıvırıcınız sıkıyor mu? Peki ya cımbızın? Saç kurutma makineniz işi verimli bir şekilde yapıyor ve saçınızın daha iyi görünmesini sağlıyor mu?


Yengeç Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her türlü ürünü kendi güzellik kullanımlarınız için yeniden değerlendirin. Eski bir karıştırma kabı, DIY ağda seanslarınız için harika çalışırken, çocukluk matbaasından gelen cımbızlar kaşlarınızı almak için harika çalışıyor.


Aslan Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İş arkadaşınızın yeni parfümü size ucuz süpermarket keklerini hatırlatıyor ama bunu kibarca söylemenin bir yolunu bulamıyorsunuz. Bu seni gerçekten rahatsız ediyorsa, ona kokuya duyarlı olduğunu söyle ki yumuşatsın.


Başak Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yanık için gitmek gerekli değildir. Evet, koşma sürenizi geliştiriyorsunuz ama vücudunuzu dinleyin. Bir antrenmandan sonra aşırı derecede yorgunsanız veya incik ateli almaya başladıysanız, biraz geri çekilmenin zamanı gelmiş olabilir.


Terazi Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Saç bantları, görünümünüzü canlandırmanın ve uzayan kaküllerle başa çıkmanın ucuz ve çok yönlü bir yoludur. Eski kuşaklar ve kemerler yeniden kullanılabilir veya bir fikir mağazasından uzun bir güzel grogren kurdele satın alınabilir.


Akrep Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Acemi kampı egzersiz rutininize bağlı kaldıktan sonra üzerinize oturacak giysiler veya hayali kilo alımınızı kamufle eden öğeler yerine üzerinize tam oturan giysiler satın alın. Bu, ölçümlerinizi almak anlamına gelebilir.


Yay Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ojeniz kırılırsa ve kapıdan dışarı fırlamak üzereyseniz, en az dirençli yolu seçin ve tüm manikürünüzü yeniden yapmak için oturmayın. Eski verniği çıkarın ve bunun yerine hızlı bir dosya işi yapın.


Oğlak Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İster bir mili on dakikanın altında koşmak, ister takma kirpik takmayı öğrenmek olsun, bir hedefiniz var ve ona ulaşmak üzeresiniz. Her ne ise, bugün bir atılım yapmak için ekstra enerjiye sahipsiniz.


Kova Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çayı ve sağlığa faydalarını seviyorsunuz ama sabah kafein sarsıntısından vazgeçip vazgeçemeyeceğinizi bilmiyorsunuz. Bebek adımlarını atın: Bir süre yarım kafein yapın ve ardından çaya geçiş yapana kadar kafeinsiz kısmı kademeli olarak artırın.


Balık Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazen ilk izlenimler yanlış olabilir. Makbuzu saklayın, ancak karar vermeden önce kendinize biraz zaman tanıyın. Saç renginin sana gerçekten yakıştığı ya da bir çift ayakkabının çok yüksek olmadığı ortaya çıktı.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.