Günlük Güzellik Burç Yorumları 11 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Mayıs Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yerel eczaneniz, birinci sınıf markalardan daha iyi olmasa da işe yarayan birçok güzellik ürünü sunuyor. Malzemeleri ve formülleri araştırın ve satın almadan önce kutunun arkasını okumayı öğrenin.


Boğa Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir dahaki sefere dolap kapılarını açtığınızda kendinize karşı acımasızca dürüst olun. Aylardır kullanmadığın neye tutunuyorsun? Eskiden sahip olduğun hayat için değil, sahip olduğun hayat için giyinme zamanı.


İkizler Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı günler canınız spor salonuna gitmek istemez ama biraz egzersiz sizi daha iyi hissettirir. İşin püf noktası nazik olmaktır – havuza girin ve kurbağalamada yüzün ya da iyi bir arkadaşınızla uzun bir yürüyüşe çıkın.


Yengeç Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendine iyi bak. Antrenman sırasında çok fazla zorlamak yerine, vücudunuzun sınırlarına saygı gösterin ve bu sınırlar içinde kalın. Ve biraz epilasyon yaptıracaksanız, sürece yardımcı olması için ağrısız ağda isteyin.


Aslan Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kıyafet söz konusu olduğunda her türlü kesim ve renk var. Bu nedenle, dolgun, pileli bir etek size yakışmıyorsa, vücudunuzu suçlamayın – en iyi şekilde görünmek için farklı bir silüete ihtiyacınız olduğunu anlayın.


Başak Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eski bir elbisenin yepyeni görünmesini sağlamak için akıllı bir kemer ekleyin. Genişliklerle oynayın ve çok fazla uğraşmadan moda öncüsü olacaksınız. Aşırılıklar (süper ince veya obi-sash geniş) her zaman bir açıklama yapar.


Terazi Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Harika bir kıyafetin anahtarı dengedir: bedene oturan bir üst ile uzun bir etek, bol, bluzlu bir süveter ile bir mini. Uyumsuzluğun bir unsurunun onu tamamen çekebileceğini unutmayın: tam olarak eşleşmeyen bir gölgede ayakkabılar ekleyin.


Akrep Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ev işleri yapılır, tüm telefon görüşmelerinizi yaptınız ve faturalar ödendi. Yarım kalmışsanız, makyaj çekmecenize dalın ve oynayın. Çocukken ne kadar eğlenceli olduğunu hatırlıyor musun?


Yay Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ev ilaçlarının gerçekten bir faydası olduğu ortaya çıktı. Lavanta kokusu gerçekten rahatlatıcıdır, yatmadan önce içeceğiniz bir bardak papatya çayı ise günün stresini geride bırakarak uykuya dalmanıza yardımcı olur.


Oğlak Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Birine bir iyilik yapın: Bir tarak ödünç verin, birkaç çengelli iğne verin veya indirimdeyse kız kardeşiniz için fazladan bir şişe harika şampuan alın. Hey, çok fazla şansın sahibi oldun, bu yüzden bunu ilet.


Kova Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stil seçimlerinizin vaatlerinizi yerine getirdiğinden emin olun. Bu güzellik ürünü para iade garantiliyse, faturayı saklayın ve görünümünüzdeki değişiklikleri takip edin. Yapacağını söylediği işi yapıyor mu?


Balık Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Alışverişe gitmek adrenalininizi artırıyor ama mağazalardan uzakta duyularınızı tazeleyebilirsiniz. Bir akvaryuma gidin, parkta yürüyüşe çıkın, en iyi arkadaşınızın köpeğini ödünç alın ve arka bahçenizde dolaşın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.