Günlük Güzellik Burç Yorumları 1 Haziran 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Haziran Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Paltolarınızı tamir ettirmek, eski kazakları yamamak, gömleklere düğmeler dikmek ve takıları tamir ve ayarlamalar için götürmek için çaba harcarsanız, bu neredeyse maliyetinin çok altında yepyeni bir gardırop almak gibidir.


Boğa Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinizle ilgili gizlemeniz gereken kusurlarınız olduğuna inanmayı reddedin. Bunun yerine, halihazırda sahip olduğunuz sayısız hediyenin kıymetini bilin. Giyinme, sunmanız gereken her şeyi kutlaması gereken bir eylemdir.


İkizler Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hangi spa randevularını planladığınız ve ne zaman yaptığınız konusunda akıllı olun. Yüz bakımı sonrası, resmi bir etkinliğe gitmek istemezsiniz – cildinizin yaşadıklarını işlemesine izin vermek için kendinize birkaç gün verin.


Yengeç Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle dışarı çıkma kıyafetlerinizle, uyum ve orantı ile uğraşın. Kot pantolon ve yüksek topuklu ayakkabılar yerine, orta boy topuklu düz ayakkabılarla vücuda oturan, balıkçı yaka mini bir elbise deneyin. Biraz bacak göstereceksin ve yine de şık olacaksın.


Aslan Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sen bir kadınsın, sana yakışan bir parfüm bulmanın zamanı gelmedi mi? Meyveli çiçeklerden ve sabunlu temiz kokulardan kaçının – bunlar çocuklar içindir. Kadınsı gücünüzü ve kadınsı cazibenizi kutlayan bir koku bulun.


Başak Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yataktan kalkıp köşedeki dükkana pijamalarınızla gitmek kabul edilebilir – zar zor – üniversite sırasında, ama artık bir yetişkinsiniz. Yetenekli bir yetişkin gibi görünmek için terzilikle ilgili bir girişimde bulunun.


Terazi Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Komite tarafından giyinmek asla işe yaramaz. Annenizin, en iyi arkadaşınızın ve eşinizin size çok yakıştığını düşündüklerini unutun. Kendin için giyin – ve eğer bu hayatındaki birini memnun ederse, bu güzel bir yan fayda.


Akrep Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hoş, yatıştırıcı kokular uykuya dalmanıza yardımcı olur ve size daha ferahlatıcı bir dinlenme sağlar. Ellerinize ve ayaklarınıza lavanta kokulu bir vücut losyonu deneyin. Hazır başlamışken, eşinizden de biraz omuz ovmasını isteyin.


Yay Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Elbette, bu elbise harika görünüyor, ancak içinde tam olarak nefes alamaz, yemek yiyemez veya oturamazsınız. Rafa geri koyun. Tamamen şık ve tamamen rahat arasında bir yerde mutlu bir ortam olmalı ve onu bulacaksınız.


Oğlak Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir kaçamağa ihtiyacınız var, ancak iş son derece yoğun. Yerel salonların ve alışveriş merkezlerinin sunduğu öğle yemeği spa hizmetlerine göz atın. Mini masaj yapılabilir ve stres seviyeniz için harikadır.


Kova Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Lacivert ve siyahı bir arada giyemeyeceğinizi kim söyledi? Ya da kızıl saçlı kırmızı bir kıyafet? Kural yok. Kesime, orantıya ve dokuya dikkat ederseniz, hoşunuza giden hemen hemen her şeyi çekebilirsiniz.


Balık Burcu

1 Haziran 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kitsch bir dokunuş kıyafetinize zeka katabilir ve sizi anında şık yapabilir. Yakanıza aptalca bir broş veya nefis bir sahte çiçek ekleyin. Sadece ince tuttuğunuzdan emin olun – tuhaf değil, tuhaf görünmek istiyorsunuz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.