Günlük Finans Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Mayıs Perşembe gününde finansal durumları, ekonomik koşulları ve parasal durumları neler, burçları bugün ekonomik olarak neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

Arka ocaktaki tencere yeterince uzun süredir yanıyor. Şu anda nefis bir sayı çorbası. Yine de daha uzun sürerse, beş yıldız kazanma fırsatını kaçırmış olursunuz.


Boğa Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

İç kargaşanız, neredeyse çeşitli banka hesaplarınız arasındaki mücadeleler kadar yoğun. Paul’e ödeme yapmak için Peter’ı soymak, er ya da geç herkesi yıpratırdı. Bir yabancının bilge tavsiyesini almanın zamanı geldi.


İkizler Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

Hafif şakalaşma havasındasın ama diğerleri son derece ciddi. Durumun ciddiyetini anlamıyor musunuz yoksa aşırı derecede kasvetli mi? Çek defterinize bir göz atmak sizi üzmüyorsa, etrafınızdakilerin karamsarlığına direnmek çok kolay.


Yengeç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

Basit bir jest, neredeyse abartılı olarak yanlış okunabilir. Bu kadar büyük ölçekte yanlış anlaşılmayı gerçekten göze alabilir misin? Paranızı ağzınızın olduğu yere koymak istemeyebilirsiniz ama sonunda bunu kazara yaparsınız.


Aslan Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

Harcamalarınızı dizginlemek herkesten daha fazla irade gerektirir ama muhtemelen bunu bilebilirsiniz. Büyük bir başarıymış gibi davranılmasını beklemiyorsunuz, ancak özellikle önemli bir kişiden biraz tanınma iyi olurdu.


Başak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

Sen mazlumsun ama belli etme. Elinizde tüm aslar varmış gibi davranmak onları oraya götürmenize yardımcı olabilir. ‘Başarı için giyin’ sloganını olabildiğince uzağa götürün.


Terazi Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

Cevaplar için kimse sana gelmiyor. Aslında, istenmeyen tavsiyeler veriyorlar. Sana ne söylediklerinin pek bir önemi yok. Fiyat, her birinizin hangi rolü oynadığıdır.


Akrep Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

İnsanlar altı ay öncesine göre çok daha az stresli ve kendinizi de onların arasında sayabilirsiniz. Kendinizi eski size yaklaştıkça izleyin. Tek eksik akan para.


Yay Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

Eskiden para saymak senin için bir ibadet gibiydi. Şimdi daha çok arafta sıkışıp kalmış gibisin. Ama ne kadar zor olursa olsun, inancından vazgeçme. Kefaret uzak bir ihtimal ama kesinlikle mümkün.


Oğlak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

İlk içgüdünüz her zaman paylaşmaktır ve bu kesinlikle sizin en iyi niteliklerinizden biridir. Ancak giderek daha az kaynak kullanımınıza sunulduğunda, siz bile daha fazlasını kendinize saklamayı düşünmeye başlamalısınız. Sadece buna alışma.


Kova Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

Çeneye nasıl yükleneceğini biliyorsun, ama içinden bile yaygara koparmak geliyor. Hayır, özümseyemeyeceğiniz ani değişiklikler değil, sizi sızlatan şey hiçbir değişikliğin olmamasıdır. Artık eski günlerde olmadığına dair daha fazla kanıt.


Balık Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Finans Burç Yorumu

Deneseniz bile zihninizin dağılmasını engelleyemezsiniz. Ama yine de, denemeye hiç niyetin yok. Gelecek daha iyi günlerin hayalini kurmak, devam etmeniz gereken pit stoptur.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.