Günlük Ev Burç Yorumları 9 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Mayıs Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Montajı gereken yeni eğlence birimini eve getirdiğinizde hayal kırıklığı yaşamamaya dikkat edin. Sabrınız tüm zamanların en düşük seviyesinde. Bu nedenle, seyrek yönergelerin sizi harekete geçireceğini düşünüyorsanız, mobilyalarınızı bir araya getirmek için mahalledeki Erkek veya Kız İzci’ye asker gezileri için birkaç dolar ödemeyi düşünün.


Boğa Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Olasılıklara ve şansa açık olun. Sevgili bir arkadaşın sana bir bambu saksısı vermesinin anlamı budur. İçeride yeşim rengi saksısında tutun, çünkü doğru iklimde açık havada köklenirse bambu yaygınlaşabilir.


İkizler Burcu

9 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En sevdiğiniz yemeğin mevsimi geldi ve her şeyi denemeye direnme yeteneğiniz tüm zamanların en düşük seviyesinde görünüyor. Doktorunuzla, beslenme uzmanınızla veya yoga eğitmeninizle konuşun ve arınma veya oruç için iyi bir zaman belirleyin.


Yengeç Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şans, tıpkı fırsat gibi, kendisine açık olanlara yolunu bulur ve siz de öylesiniz. İyi bir ülke dekorunun tarifi, girişte şans ve çıkışta şans için kapının üzerine bir at nalı içerir.


Aslan Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Günlük alışkanlıklarınızdan bazıları saçlarınız için pek sağlıklı değil. Satın aldığınız ucuz düzleştirici, tedavi ettiğinden daha fazla kırık uçlara neden oluyor. Profesyonel bir seramik ütüye yatırım yapın, kuaförünüz bile size iltifat edecektir.


Başak Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her zaman kaçıyor gibi görünen büyük balıklara rağmen, inkar edilemez bir şekilde bir balıktan daha akıllısın. Kabinde buzda balık avına ne götüreceğinize dair bir liste tutun ve en iyi balıkçı arkadaşınız aradığında gitmeye hazır ve istekli olabilirsiniz.


Terazi Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tuz alımınıza dikkat edin. Bunun yerine, buharda pişirilmiş sebzelerinizin lezzetini artırmak için kooperatif bahçesinden kuruttuğunuz tüm bitkileri kullanın. Tuz kullanmanız gerekiyorsa, iyi bir koşer markası alın ve tat farkını görün.


Akrep Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Scurrying ve carpool yapmak iyidir. Aşağı bakıp sağ ayağınıza siyah bir pompa giydiğinizi ve sol ayağınıza lacivert bir ayakkabı giydiğinizi keşfediyorsunuz. Ayakkabılar da dahil olmak üzere kıyafetlerinizi bir gece önceden hazırlayarak acele etme ihtiyacından kurtulun.


Yay Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çocuğunuz sizi bir metin mesajı yarışına dahil ederek gününüzü güzelleştirecek. QWERTY klavyeniz ve çocuğunuzun cep telefonunda noktayı nasıl kullanacağını bilmemesi gerçeğiyle bile kazanabilirsiniz.


Oğlak Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gözlerinizin etrafındaki gülümseme çizgilerine ağıt yakarken, bugün aklınızda yaşlanma var. Çatlaklarla savaşmak için geceleri kullanmak üzere gençleştirici bir krem ​​satın alın. Pil takılıyken dizüstü bilgisayarınızı günlerce fişe takılı tutmayın, bu çok hızlı eskimesine neden olur.


Kova Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mürettebat işi ölmekte olan bir sanattır, bu yüzden yaşlı bir komşu size göstermeyi teklif ettiğinde oturun ve size nasıl yapıldığını göstermesine izin verin. Seçtiğiniz bir hobi olmasa bile, dinlemeye zaman ayırdığınız için hem ruhunuz rahatlayacaktır.


Balık Burcu

9 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yolda bir bebek var. Bebek dükkânında cep telefonlarına ve beşik tamponlarına bakarken dolaşırken, kendinizi çocukluğunuzdaki rock’çıya ne olduğunu merak ederken bulabilirsiniz. Depoda bulabilirseniz, bebek odasına güzel bir katkı sağlayacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.