Günlük Ev Burç Yorumları 8 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Mayıs Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yıllık yemek gezisini düzenlerken destek ve yardım elinizin altındadır. Fazlalığı depolamak için garajınızı kullanmanız gerekiyorsa, ailenize depolama alanınız olduğu ve hemcinsleriniz kadar zarar vermediğiniz için minnettar olmalarını hatırlatın.


Boğa Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Doğuştan gelen tutuculuğunu son partide bıraktın ve şaşırtıcı derecede eğlenceliydi. Genç bir adam size altın rengi tasarıma sahip Kelly yeşili süveterin gözlerinizi tamamladığını söylediğinde, onu satın alın ve soğukkanlılıkla giyin.


İkizler Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kalp şeklindeki pastalar sadece Sevgililer Günü için değildir. Çikolatalı kek hamurunu karıştırın. Aşk mesajınızı, sevgiliniz için bir ödül olarak hazırlayın. Tabak için peçeteyi ayırmana gerek yok, ama ona onun bir numaralı kadını olmayı ne kadar çok sevdiğini söyleyebilirsin.


Yengeç Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ne yazık ki, her güzel şeyin bir sonu olması gerektiği doğru. Nostalji, sizi ve bir grup lise arkadaşınızı, ekran kararmadan önce şehirdeki arabalı sinema salonundaki son gösterilerden birine götürür. Gelecek yıllarda torunlarınızı aynı sitedeki multiplekse getirdiğinizde, ses için pencerenize bir hoparlör bağladığınıza inanamayacaklar.


Aslan Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çiçekler bir odaya zarafet ve güzellik katar. Son zamanlarda kimse sana bir tane getirecek kadar düşünceli değilse, eve kendin getirmemen için hiçbir sebep yok. En sevdiğiniz renk kırmızıysa ve kesme çiçekler size göre değilse, Atatürk çiçeği mevsimi gelmiş demektir.


Başak Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ailenizi ve arkadaşlarınızı ziyaret etmek için nehrin üzerinden ve ormanın içinden geçmeniz gerekiyorsa, bağışıklık sisteminiz için C vitamini almayı ve arka koltuğa başınızı yaslayacak bir yastık almayı unutmayın.


Terazi Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sanat dersi için dansçınızı şekillendirirken bugün bir şarkı söyleyin. Bırakın ve beyniniz yaratmanız için ellerinize rehberlik ederken melodinin ruhunuza rehberlik etmesine izin verin ve dönerken eteğinin süpürülmesi tam olarak doğru olacaktır.


Akrep Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her gün yağmurda veya güneşte en az yarım mil yürüyerek kendinize iyi bakarsınız. Yeniden şarj etmeden önce tamamen kapanmasını sağlayarak dizüstü bilgisayarınızın pilinin ömrünü uzatın.


Yay Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Erteleme bugün sizi üniversite dersleri konusunda endişelendiriyor. Ev arkadaşınız araba kullanırken siz bilgisayarınızı arabada kullanmayı planlıyorsanız, o zaman yol tutması ilacınızı alın, yoksa sınavlardan önce yapmaya çalıştığınız ders çalışma çabaları boşa gidecektir.


Oğlak Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kurdun gözleri ruhunuzu çağırıyor ama emlak satışından bir şarkıya aldığınız kurdun masalsı portresi sandığınızdan daha ağır. Ağır bir sanat eserini duvara asmak için saplama bulma aletine ihtiyacınız yok. Parmak eklemlerinizle hafifçe vurun ve farkı dinleyin.


Kova Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün mutfakta yanlış bir şey yapamazsınız. Sabah pişen ekmek ve oyundan önce erken bir akşam yemeği ile fırının bütün gün çalışıp çalışmadığı önemli değil. Kırmızı şarap krema sosunda mantarla doldurulmuş biftek, doyurucu ve lezzetli bir yemektir.


Balık Burcu

8 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugünkü ilk fikirleriniz biraz fazla düşüncesizce gelebilir. Koridordaki vestiyer dolabınız bugünlerde tıka basa dolu görünüyor. İhtiyacın olmadığını düşündüğün montları vermeye karar vermeden önce, şehir dışından geldiğini ve batıdan gelen misafirlerin doğunun havasına o kadar hazırlıklı olmayabileceğini unutma.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.