Günlük Ev Burç Yorumları 7 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Mayıs Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Öncü, sık sık düşündüğünüz bir kelime değildir. Tüm hafta sonu planlarınızı yaparken, ailenin yaşlı üyelerine büyükanne ve büyükbabalarının anlattığı hikayeler hakkında konuşmaları için zaman ayırın. Masallara tekrar tekrar erişebilmek için şimdi bir dijital kayıt cihazı edinin.


Boğa Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En eksantrik öğrencilerden biri olarak lise ününüz, eyalet dışı üniversitenin yurduna gitmenizden önce gelmedi. Kendinizi duvar askılarınızı ve gardırobunuzu yeniden düşünürken bulabilirsiniz. Belki bazı posterler çerçevelenmeyi ve saklanmayı hak ediyor, ancak zevkleriniz değiştikçe, bırakmanın sorun olmadığını bilin.


İkizler Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eviniz, basılı formatta bir düzineden fazla dergi aboneliği ve ayrıca kaydolduğunuzu bile hatırlayamadığınız çevrimiçi abonelikler için bir bilgi çöplüğü haline geldi. Kırsal bir topluluğun halk kütüphanesi kitapçısı geçen yılın sayılarını temin etmekten memnuniyet duyacaktır ve bu, geri dönüştürmenin güzel bir yoludur.


Yengeç Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sevdiğiniz hobiyi paylaşma zamanı. Şiir yazma tutkunuzu yerel ilkokul sınıfına taşıyın. Öğretmen yeni bir bakış açısı için memnun olabilir ve küçük çocuklar dünyayı genç gözlerle görmeniz için size ilham verecektir.


Aslan Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Keşke yapmasaydım dediğin bir iş olsa da, dünkü yağmur fırtınası merdivene çıkman, eldivenlerini giymen ve çatı oluklarını temizlemen gerektiğini kanıtladı. Önce yaprak pisliğinin en kötüsünü temizlerseniz, kalanını hortum ve püskürtücü ile temizleyebilirsiniz.


Başak Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Scout’un ‘Hazırlıklı olun’ sloganı göbek adınızdır, ancak uykunuz geldiğinde değil. Dizüstü bilgisayarınızın ve telefonunuzun tamamen şarj olduğundan emin olmak için pili bir gece önceden prize takın. Ve tatile giderken arabanın arka koltuğunda bir mini ofis oluşturun.


Terazi Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir kereden fazla sürü faresi olmakla suçlandın. Ancak, depolama söz konusu olduğunda en az siz kadar akıllısınız. Arka bahçenize bir beton levha dökün ve üzerine depolama ünitesini yerleştirin – bu, yatırımınızı güvence altına alacak ve değerli eşyalarınızı havadan koruyacaktır.


Akrep Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatınız boyunca ‘hayır’ kelimesini ‘evet’ kelimesinden çok daha sık duyacaksınız. Bu mutlaka kötü bir şey değildir, ancak çocuğunuza ‘belki’ diye cevap vermeden önce düşünün. Belki de küçük bir çocuğun zihninde evet’in karşılığıdır.


Yay Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün sağlık bilincine sahip olun. Yeni reçetenizi doldurduğunuzda, eczacınıza ilaç ve takviye etkileşimlerini sormak için zaman ayırın. Bazen ayarlamalar yapılması gerektiğini göreceksiniz.


Oğlak Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geleceğini bildiğiniz çağrı, ev yapımı ballı buğday rulolarınız için geldi, ancak ilham perinizin sizi yapmaya zorladığı şey bu değil. Arkadaşına, yemek partisine ekmek getireceğini söyle ama menüde parmesan peyniri ve biberiye var.


Kova Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En sevdiğiniz TV şovunu izlemek için kanepede suni vizon bir battaniyenin altına kıvrılmak, bu akşam kar yağarken biraz kişisel zaman geçirme arzunuzun toplamı olabilir. Şofbeniniz kendi özel battaniyesine sarılmış olsaydı, toplam ısıtma faturanızın ne kadar daha az olabileceğini bir düşünün.


Balık Burcu

7 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geleneksel ofisten ev ofisinize koşarken dosyalarınız oraya buraya dağılmış durumda. Bir flash sürücüyle kağıtsız kalmayı başaramıyorsanız, kağıtlarınız için bir dosya sandığı onları ileri geri aktarmayı kolaylaştırabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.