Günlük Ev Burç Yorumları 6 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Mayıs Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Seninle eve gelen o sıcak randevuya hazırlanmak için yeterince zaman ayır. Yeni arkadaşınızın giysilerindeki tüylere maruz kalmaması için köpeği dışarı çıkarın. Her ay tiftik silindirlerine harcadığınız servet, köpek dostunuz için profesyonel bir bakım tarağı alıp kullanarak kurtarılabilir.


Boğa Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşunuzun ikiz çocuklarını izleme planlarınız sabahları kesin olabilir, ancak öğleden sonra ay huysuzlaştığında, tuhaflıklar bedelini öder. Bir Crazy 8 kart oyunu ve sıcak çikolata için ekstra marshmallow ile hazır olun ve bebek bakıcısı olarak iyi iş çıkaracaksınız.


İkizler Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Onu küçültme ve yer açma zamanı. Tüm bu DVD kutularına gerçekten ihtiyacınız var mı? Zaten çoğu zaman onları doğru kutuya koymak için zaman ayırmazsınız. Yaklaşık bir dizüstü bilgisayar çantası büyüklüğündeki bir çantaya üç yüz tane sığabilir, bu da onları taşınabilir hale getirir ve sekiz uzaktan kumandanız ve dört oyun kumandanız için çekmecede yer açar.


Yengeç Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tropiklere yaptığınız o yolculuk, sizi kasvetli günlere karşı daha da az hoşgörülü yaptı. Kapalı bir çiftçi ol. İhtiyacınız olmayan karton kapaklı romanları kütüphanedeki arkadaşlarınıza bağışlayın ve tüm rafı fidanlık bitkileriyle kaplayın. Fazla H2O’yu yakalamak için altlarında kendi kendine sulanan kaplar veya tabaklar olduğundan emin olun.


Aslan Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yumuşak sözler sevgilinizin beyninde bir tünel açacaktır. Asla sana çiçek getirmeye gücünün yetmeyeceğini söyleme, yoksa vazolarını uzun süre boş bulabilirsin. Hediyeleri nezaketle kabul edin. Bir buketin rengini ve kokusunu birkaç odaya yaymak için daha küçük vazolar kullanın.


Başak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her yıl yapılacaklar listenizde özel kartlar yapmak var ve her yıl bunun üzerini çizdiğiniz yıl olacağını söylüyorsunuz. Yaprağı masaya koyun ve kart yapma, konuşma ve gülme dolu bir akşam için arkadaşlarınızı bir araya getirin. Tamamlayacağınızdan ve daha fazlasını yapmak için ilham alacağınızdan emin olabilirsiniz.


Terazi Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kıskançlık sana yakışmaz. Peki ya arkadaşınız yeni mutfak dolapları aldıysa? Sizinki yeni düğmeler ve yeni bir ahşap cilası ile harika görünürdü. Her yerinde adınızın yazılı olduğu bir kendin yap projesidir.


Akrep Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Görünüşe göre ne zaman bir pile ihtiyacınız olsa, çocuklar onları tüketmiş. Dişlerinizi gıcırdatıp size gözlerini devirmek yerine, bir şarj cihazına ve buna uygun pillere yatırım yapın. Herkesin erişebileceği bir garajda saklayın.


Yay Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Uygun dinlenmeye sahipseniz çok şey başarabilirsiniz. Yatağınızı üreticinin belirttiği özelliklere göre birkaç ayda bir değiştirin ve muhtemelen daha iyi uyuyacaksınız ve yatağınız daha uzun süre dayanacaktır.


Oğlak Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Patlamış mısır topları, yapışkan parmaklar anlamına gelir, ancak onları tereyağlı ellerle, pişmiş mısır şurubu ve hava patlamış mısırla yapmak, çocukken keyif aldığınız bir şeyi kendi küçüklerinizle paylaşma şansıdır. Sıradaki ne? Şekerleme çekmek mi?


Kova Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Spor salonundan eve geldiğinizde, iyi bir sebebi olsa da, kokuyorsunuz. Spor çantanızda ve dolabınızda bulunan bir yumuşatıcı çarşaf, kokuları kontrol etmenize yardımcı olacaktır. Güzel bir sıcak duş kaslarınızı rahatlatır ve gerçek kokunuzu ortaya çıkarır.


Balık Burcu

6 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mavi cam şarap şişeleri güneşi mutfağınızın pencere pervazından alır. Sakladığınız şarap mantarları, bir çerçeveye yerleştirildiğinde mükemmel sacayağı olur. Ve bir sonraki parti masasında bir sohbet noktası oluşturacaklar.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.