Günlük Ev Burç Yorumları 5 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Mayıs Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınızın çirkin kahve sürahisini temizlemenin en iyi yolu, parıldayana kadar limon suyuna batırmaktır. Bir sonraki bardağın tadı daha iyi olduğunda, bir kelime veya teşekkür bile duyabilirsiniz.


Boğa Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Devam et. Gençken yaptın, bu yüzden çocuklarınıza sesi kısmalarını söylerken, en sevdikleri şarkılardan en az birkaçını dinlemek için zaman ayırın. Geçmişte patlattığınız melodilere dikkat etmelerini ve hatta keyif almalarını sağlamak için bir fırsata dönüşebilir.


İkizler Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Uğruna çok çalıştığınız o yeni araba için alışveriş yapmak çok kafa karıştırıcı olabilir. Çeşitli tüketici rapor kitaplarına yatırım yapın veya partiden çıkmak istediğiniz model yılını çevrimiçi olarak araştırın. Paranız kesinlikle akıllıca harcanacaktır.


Yengeç Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Noel hediyelerini dolaba saklarken eski lise yıllığınızı keşfettiğinizde, gün, zorluğu bir kutsamaya dönüştürme potansiyeliyle doğuyor. Artık çocuklarınız hediyelerinin zirvesine ulaşamıyor, ancak bulmaya çalıştığınız sınıf arkadaşlarının soyadlarını biliyorsunuz.


Aslan Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Neye ihtiyacın olduğuna dair güçlü bir hissin var – çıplak dürüstlük. Bir arkadaşın neye ihtiyaç duyduğuna dair hislerinin önüne geçmesine izin vermemeye dikkat edin. Arkadaşınız çorap örmeyi öğreniyorsa yardımınızı sunun. Anlık düşüncelerinizi dile getirmek yüksek amacınıza hizmet etmeyecektir.


Başak Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İşe başlamak ve romantizm için gitmek bugün aynı şey. Çocuklar evde olmayacağı için erotik romanınızla ilgili notları saklamanıza gerek kalmayacak ve sorgu mektupları göndermeye odaklanabileceksiniz. Yazarken mum değil normal ışık kullanın. Sonuçta bu bir iş.


Terazi Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Düşüncelerinizle oturursanız ve geçmiş mutfak hatalarınız için kendinizi affetmek için ortak bir çaba gösterirseniz, eski sorunlarınız ortadan kalkacaktır. Kesinlikle bir daha asla yapmayacağınız bir hataya gülmek için kendinize izin verin.


Akrep Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Girişim için enerjiniz var ve ev halkı üzerindeki kurnaz kontrolünüz, kalabalık için yemek pişirmenin bu yıl iyi geçeceği anlamına geliyor. Sadece neşe ve paylaşım için yer olduğundan emin olun. Ailenize ve ev arkadaşlarınıza ne katkıda bulunmak istediklerini sormayı deneyin. Her zaman bir acil durum planınız olabilir.


Yay Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Müzik ve sanat zengin bir çekiciliğe sahiptir. Gününüzü bir müzede ustaların eserlerini izleyerek geçirin ya da bir konsere gidin ve gözleriniz kapalı müziği hissedin. Sevdiğiniz müzikle veya ilginizi çeken bir sehpa sanatı kitabıyla evinizi güzelleştirin.


Oğlak Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Alışveriş sepetinizde olası olmayan şeyler bir araya gelir. Pişirme spreyi ve kürek mi? Sprey, kum veya karın küreğe yapışmasını önleyecektir. Gerçekten ne istediğinizi fiyatlandırırken sevimli bir müşteri hizmetleri görevlisiyle tanışma fırsatını kaçırmayın.


Kova Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aklınızın bahçesini bereketli topraklarla ve merak tohumlarıyla besleyin. Bir üniversite felsefe profesörü sizi ve birkaç sınıf arkadaşınızı akşam yemeğine davet ettiğinde, sohbeti daha fazla teşvik etme fırsatından yararlanın.


Balık Burcu

5 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Daireniz için Gotik bir görünüm sizi karanlık bir kraliçe gibi hissettirirken, kilden yonttuğunuz deniz ejderhasının gözleri pek doğru değil. Başında kalıcı bir ikametgah haline getirmeden önce kırmızı boncuklar yerine dikroik camı düşünün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.