Günlük Ev Burç Yorumları 4 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Mayıs Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yavaşla. Talimatları okuyun. Bir sonraki katı uygulamadan önce ilk kat saten boyanın kurumasını bekleyin, aksi takdirde tüm duvar çizgili görünecektir. Büyük hatalar şu anda harcadığınız zamana ve çabaya değmez — uğraşmak isteyeceğiniz son şey bir sürü tekrar yapmaktır.


Boğa Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Seyahat etmek en sevdiğiniz şey olmayabilirken, şimdi havayolu rezervasyonları yapın. Aksi takdirde kendinizi Steve Martin ve John Candy’nin oynadığı bir 80’ler komedisinden fırlamış gibi hissedebilirsiniz. İnternet meraklısı değilseniz, seyahat acenteleri hala ortalıkta.


İkizler Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kırmızı biber veya dereotu, acılı yumurtalara lezzetli eklemelerdir. Oğlunuz acılı yumurta yapmayı sevdiğinden, ona boş kabukları daha fazla gösterişle doldurmasına yardımcı olacak bir mutfak aleti alın. Yemek pişirmek için acılı bir yumurta tabağından bile memnun olabilir ve bununla yüzleşin, yeme zevkiniz.


Yengeç Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yarım kalan işleri bugün halledin. Geçen yıl başlattığınız afgan sanatının gizemini, sizden daha çok tığ işi yapan bir arkadaşınızla konuşarak çözün. Modelde kaldığınız yerden nasıl devam edeceğinizi size mutlaka gösterecektir.


Aslan Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hediye olarak iğne oyası bir resim yapmak değerli bir hedeftir, ancak hediyelerinizi dağıtmak için küçük, daha az karmaşık tasarımlar seçmek isteyebilirsiniz. Başladığınız projeyi mutlaka tamamlayın.


Başak Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tünelin sonundaki ışık, farlarınızın yanlış yönlendirildiğini size hatırlatır. Sis denizin üzerine çökmeden önce, onları düzgün bir şekilde hizaladığınızdan emin olun. Kötü havalarda tehlike her yerde pusuda bekler – kurban olmayın.


Terazi Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bilgisayarınıza yüklediğiniz yeni kelime işlemci programı bugün saçlarınızı yolabilir. Zamanınızın birkaç saatini şimdi bir atölyeye ayırmanız, kesinlikle gelecekte zamandan ve stresten tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Başka bir seçenek de, anlayışlı bir lise veya üniversite öğrencisinden size ipleri göstermesini istemektir.


Akrep Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

pes etme. Sufleler, her zaman ilk denediğinizde ortaya çıkan tarifler değildir. Arkadaşınız yakında gelecek olduğundan, ahududu sosu ve su krakerleri ile denenmiş ve gerçek bir sıcak brie sosu yapmanız daha iyi olur.


Yay Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kiralık bir mobilya takımının kredi oluşturmanıza yardımcı olacağını düşünebilirsiniz, ancak küçük yazıları okuduğunuzdan emin olun. Satış görevlisinin, karşılayabileceğinizden daha büyük bir ödeme yapmanıza neden olacak bir ürün için sizi ikna etmesine izin vermeyin. Önümüzdeki birkaç hafta sonu emlak satışları yapın ve tasarımcı ürünlerini inanılmaz bir fiyata bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sera salatalıkları bugün öğle yemeğinde salatanıza çıtır çıtırlık katacak. Daha fazla canlılık katmak için kuru üzüm ve kızılcıkları birleştirin ve daha önce hiç satın almadığınız bir sos deneyin. Damağınız memnun kalacak.


Kova Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geleneksel kız gecesi film maratonunun zamanı yaklaşırken, temaya karar vermelisiniz. Neye hazırsın? ‘Tatil’ gibi romantik komediler mi yoksa ‘Aşık Shakespeare’ gibi gözyaşı dökücüler mi? Kız arkadaşlarına düşünceleri için mesaj at.


Balık Burcu

4 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Simple Green, beton zemini yağ hala ıslakken temizlerseniz, yağ lekesinin çoğunu beton zeminden çıkaracaktır. Bir yağ damlama tavası, minibüsü tatil tamircinize götürmek için zamanınız olana kadar garajınızın zeminini koruyacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.