Günlük Ev Burç Yorumları 31 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Mayıs Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başarı dürtünüz sizi sonunda kendi evinizi aramaya yönlendiriyor. En iyi ipotek oranı için kredi alışverişine başlamadan önce kredi puanınızı ve düzeltebileceğiniz herhangi bir sorun olup olmadığını öğrenin.


Boğa Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sadece yatağa git. Yolda ayakkabı almak, dergileri yeniden istiflemek veya çamaşırları kurutma makinesine atmak için durmayın. Tam sekiz saatlik dinlenme, gözlerinizin altındaki halkaların hafiflemesine yardımcı olacaktır. Ve bunun sadece sopa gizlemek için bir durum olduğunu düşündün.


İkizler Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zekice sohbet etme arzusuyla bir kitap kulübü davetini kabul ettiniz, ancak son zamanlarda dedikodu kol geziyor ve kitaplar sizin tercih edeceğiniz şeyler değil. Vaktinizi harcamanın başka yolları da var: yeni bir kulüp kurun ya da bunu bırakın. Dilersen tatil işine sahip çık ki duyguların incinmesin.


Yengeç Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dışarıda bir gece geçiremeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Belki de akıl sağlığın için birine ihtiyacın vardır. Bırakın kocanız çocuklara baksın. Bir arkadaşınızı kapın ve reklamı dikkatinizi çeken yerel lokantadaki akşam yemeği spesiyallerine göz atın.


Aslan Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tatilde çalışmak istemiyorsan, şimdi gitsen iyi olur. Üstlendiğiniz ekstra proje üzerinde çalışmak için her gün bir saat ayırın ve tatil zamanı geldiğiniz için mutlu olacaksınız.


Başak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yapabileceğini düşünüyorsan, tahmin et ne oldu, haklısın. Yerel kolejinizdeki veya Küçük İşletmeler İdaresi ofisinizdeki küçük işletme geliştirme danışmanıyla bir randevu ayarlayın. Orada çalışan insanların, sizin çözücü ve büyümenizi sağlayacak fikirleri ve cevapları olduğundan eminiz.


Terazi Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aile evcil hayvanları biraz dolgun görünüyor. Artık hindi ve kızılcık sandviçini bitirin ve köpeğinizi yürüyüşe çıkarın ya da getirmesi için topu atın. Hayvanlarla geçirilen zaman stresi azaltır.


Akrep Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Perdeler veya kumaş panjurlar? Bir karar verilmesi gerekiyor ve bu sizin seçiminiz. Panjurlarınızı çoğunlukla yukarı konumda, pencere görünecek şekilde bırakıyorsanız, güneşte solmayacak şekilde işlenmiş perdeleri tercih edin.


Yay Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Faturaları çevrimiçi olarak veya çekle ödemek, sizin ve eşinizin sıklıkla yaptığı bir tartışmadır. Eski moda yolu tercih ediyorsunuz, ancak bugün bir şeyler yapmanın yeni yollarını araştırmak için güzel bir gün. Göreyim seni. Kağıt çeklerin zamanı, istediğinizden daha erken sona eriyor.


Oğlak Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Erken tasarruf edin, tasarruf genellikle bilgisayar belgeleriniz için olduğu kadar paranız için de geçerlidir. Kelime işlem programınızı her beş dakikada bir kaydedecek şekilde ayarlamak, elektrik kesildiğinde daha az canınız yanacaktır.


Kova Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çok sert fırçalamak, kaplamayı hemen dolaplarınızdan alır. Biraz daha az dirsek yağıyla kire saldırmadan önce püskürtmek ve bir dakika ıslanmasına izin vermek daha iyidir.


Balık Burcu

31 Mayıs 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cırcır böcekleri ve tıkırdayan saatler, sevmediğiniz seslerdir. Tikler ve tikler yerine dönen bir ‘yıldönümü’ saati gibi sessiz bir manto saati seçin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.