Günlük Ev Burç Yorumları 29 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Mayıs Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sen bir yetişkinsin ama öyleymiş gibi davranmak zorunda değilsin. Çocuklara kendi masalarını vermeyi düşünün, ancak yemekten sonra oyun planlıyorsanız, küçükleri de içeren bazı oyunlar oynadığınızdan emin olun.


Boğa Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Poşetlerdeki artıkları dondurmadan önce etiketlemek gibi küçük detaylara odaklanın yoksa sıska patates pürelerinizle teyzenizin tereyağı ve sütle yaptığı patates püresi arasındaki farkı hatırlayamayabilirsiniz.


İkizler Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başkalarının yemekle ilgilenmesine izin verdiğiniz için bugün sizin için her şey laf ve eylem yok. Arkanıza yaslanın ve çocuklarınıza ve torunlarınıza bu kadar iyi öğrettiğiniz gerçeğinin tadını çıkarın. Mutfak tezgahında aylak aylak limonlu çayınızı yudumlarken sohbetin tadını çıkarın.


Yengeç Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elmalı turta için tarif malzemelerini değiştirirken ruh halinizi takip edin. Daha fazla tarçın eklemek sorun değil. Arkadaşlarınızla bir yemek için bir araya geldiğinizde, tost otomatik bulaşık makineleri ve tabii ki onları dolduran eller.


Aslan Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En son haberleri telefon görüşmeleri ve e-posta yoluyla paylaşmak zorunda kalsanız da, kendinizi mutlu ve olağanüstü enerjik hissediyorsunuz. Ve bulaşık olmadığı için, lavaboda bir yığın bulaşık bırakırken hissedeceğiniz suçluluk duygusu olmadan kendinizi sinemaya götürebilirsiniz.


Başak Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün hazırlayacak bir kalabalığınız olsa bile yoga rutininizi sürdürmek için zamanınız var. Hane halkının geri kalanı kalkmadan kalkın ve formları gözden geçirin. Zihniniz gün için yerleşmiş olacak ve zamanlayıcıyı ve masada doğru sayıda yeri ayarlamayı hatırlayacaksınız.


Terazi Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeterli yemek hazırlama süresi söz konusu olduğunda, mutfağınıza kaç elin yardımcı olabileceğini ve kaç gövdenin sığacağını göz önünde bulundurmalısınız. Belirlediğiniz işareti kaçırırsanız, unutmayın, siz yemek yemeden önce konuklarınızın ağızları çok daha fazla sulanacak.


Akrep Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sevdiğiniz bir koku ile karıştırılmış karite yağı losyonu ile bugün kendinizi şımartın ve şımartın. Daha kalın yumuşatıcılar, kışın neden olduğu kuru ciltler için en iyisidir. Bol su içmeyi unutmayın.


Yay Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün güzelliği ve amacı olan şeyleri düşünün. Şömine önüne serilen özel işlem görmüş bir yangın geciktirici halı, oturma odasını faydalı bir şekilde güzelleştirebilir.


Oğlak Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Günün hakimi umut olsun. Akupunktur sırt ağrınız için harikalar yarattı. Oyuncak kanişiniz için işe yarayabilir. Alternatif tıp uygulayan bir veterinere, bu tedavinin evcil hayvanınız için neler yapabileceğini düşündüğünü sorun.


Kova Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şehirden çıkmak için acele ederken, bir sürü beyazı kurutucuda bıraktın. Alışveriş listenizde yoktu ama unutulanları bir nimet olarak kabul edin. Sizi kraliyet ailesi üyesi gibi hissettiren külotlar alın ve satın almadan önce her zaman aldığınız bedene göre sütyen mağazası görevlisinin sizi doğru beden için ölçmesini sağlayın.


Balık Burcu

29 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tırmıklanmış yaprak yığınınızı keşfeden komşu çocukların sevincinde neşe ve gülümseme bulun. Fazladan tırmığınız varsa, onları alın ve zıplamayı bitirdikten sonra çocukların yığınları yeniden düzenlemesine izin verin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.