Günlük Ev Burç Yorumları 28 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Mayıs Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hissettiğiniz duygular tamamen doğaldır. Kız arkadaşlarınızı arayın ve evinizde bir piliç filmini izlemek için onları doğaçlama bir araya gelmeye davet edin. Çilekli margaritaları şemsiyelerle servis edin, çünkü sahilde bir yerlerde mutlaka gece yarısıdır!


Boğa Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir sorunun iki tarafını da görebilmeniz bir nimettir. Aynı zamanda bir lanettir. Bir seçim yap ve buna bağlı kal. Unutmayın, seçim yapmamak seçim yapmaktır. Biraz huzurun tadını çıkarın.


İkizler Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizi dağınık hale getiren her şeyi bırakmanın zamanı geldi. Bu hazineleri bir yıldan fazla bir süredir kullanmadıysanız, yeni bir eve gitmeye hazırlar. Bağış yapın — şimdi hayır işleri için harika bir zaman.


Yengeç Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Doğal olarak bir sorunun iki tarafını da görürsünüz. Ancak bu bölünme sizi zayıflatabilir. Bir taraf seçin ve devam edin. Ailen, onlara getirdiğin bilgeliği takdir edecek.


Aslan Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sahip olduğunuz bol enerjiyle bazen o kadar meşgul olursunuz ki ilgilenmeniz gereken konular bir kenara itilir. Her gün enerjinizi tığ işi veya kapitone gibi sessiz bir projeye odaklayarak zaman geçirin. Kreasyonlarınıza hoş bir şekilde şaşıracaksınız – meşgul elleriniz zihninizin sürüklenmesine izin veriyor.


Başak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Artık size hizmet etmeyen şeyleri soyup atmanın zamanı geldi. Evde, tam da doktorun emrettiği gibi bir dolap temizleme seansı bulabilirsiniz. Kapakları tencerelerle eşleştirin, ardından istiflenebilirlik için ters çevirin.


Terazi Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir fincan çay dünyayı düzeltir. Bu bir işaretleyici ve hafıza yapıcıdır. Aileniz veya arkadaşlarınızla bir bardak için ve dünyanın dertlerinin nasıl geçtiğini görün. Kıymetli çay fincanlarından büyükannenizin şerefine kadeh kaldırın ve onun size karşı çok iyi davranmasının tadını çıkarın.


Akrep Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bedeninizi ve zihninizi dışarıdan kontrol etmeye çalışmak yerine, evinizin sessiz bir köşesini bulun ve içeri girin. Amacınız ile yaratabilecek ve bağlantı kurabileceksiniz.


Yay Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cesaret, rastlantı, yeni deneyimlere açıklık. Yaratıcı meyve sularını harekete geçirmek için bir tabakta maydanoz veya frenk maydanozu deneyin. Arkadaşlarınızdan kreasyonlarınıza geri bildirim eklemelerini istemekten çekinmeyin.


Oğlak Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Daha fazla iş yapmak için dışarıda olmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ya da belki de hava durumu planlarınıza gölge düşürmüştür. Doğru fırsatın geleceğine ve doğru zamanın geleceğine inanın. Kendi evinizin sahibi olduğunuzda, her zaman yapacak bir şey vardır – pencere pervazlarını süpürüp silmeyeli ve ekranlardaki böcekleri temizlemeyeli ne kadar oldu?


Kova Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sessizlikte güç vardır. Sessizlik ruhunuzun bahçesidir. O bahçeyi keşfetmek için zaman ayırırsanız, sizi beslemek için ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız. Gerçek bahçeniz için şimdi tohum katalogları sipariş edin.


Balık Burcu

28 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aileniz uyanıp gününüzü güzel bir şekilde mahvetmeden önce bir bardak Earl Grey için. Bir kitap bulun ve yalnızlık içinde biraz zaman geçirin. Kendinize zaman ayırın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.