Günlük Ev Burç Yorumları 27 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Mayıs Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İnsan plan yapar ve melekler güler. Bu nedenle, işler ters gittiğinde ve elektrikli süpürgenizin kayışı kırıldığında, mağazaya gidin ve iki ve fazladan bir torba seti satın alın, ardından hazırlanmak için sırtınızı sıvazlayın. Gülüp geçmek.


Boğa Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başkalarına yardım ettiğimizde kendimize yardım etmiş oluruz. Merkez sahne olmak sıcak duygular sağlar. Bir arkadaşınıza zamanında yardım etmek, duygusal olarak havanın altındayken evine gelip temizlik yaptığınız zamanki kadar iyi hissettiriyor. İçinde el kremi olan küçük bir sepet ve güzel bir el havlusu sizi gülümsetecektir.


İkizler Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her şey için bir yer ve her şey yerli yerinde. Bugün evinizin etrafına bakmak ve ne gibi iyileştirmeler yapabileceğinizi görmek için zaman ayırın. Büfedeki birkaç ıvır zıvır, mevcut dağınıklıktan daha iyi görünecektir – yüzey çok dağınık olduğunda kimse havalı eşyalarınızı takdir edemez.


Yengeç Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şimdi mevsimler arası denge zamanı. Başlangıçlar ve bitişler hassas uyum zamanlarıdır. Olman gereken yerdeyken, hiçbir şey seni sarsamaz. Büyükannenizin size emanet ettiği sallanan sandalyede dinlenerek geçirdiğiniz anlar, anılarınızı geri getirecek. Sandalyenin üstüne asılı yaptığı afgan, hoş bir sohbet parçası.


Aslan Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Oku kaybet ve yolunu takip et. Düzeltebileceğiniz şeyleri görmek için hayatınıza ve evinize bakın. İyi chi’den gelen enerji artışı sizi şaşırtacak.


Başak Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Harika görünüyorsun; harika hissediyorsun Kendinizi ortaya koymak ve yeni biriyle tanışmak için harika bir gün. Işıltılı kişiliğinizin keyfini çıkarın ve kahkaha dalgaları arasında ilerlerken zevkin tadına varın.


Terazi Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayaller odaklanmamış hedeflerdir. Hedeflerinize bakın ve başarmak istediğiniz şeylere odaklanın. Bunu yapmanın yolu doğaya yansır. Güvertede bir fincan sıcak çikolata ile oturun ve içeride karın izini sürmemek için neler yapabileceğinizi düşünün.


Akrep Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Minik ayaklar minik adımlar atar. Daha yapacak ne çok şeyiniz olduğunu değil, evinizde kazandığınız şeyleri düşünün. Küçük adımlarla bir dağa tırmanabilirsiniz. Merdivenlerde birinin takılıp düşmesine neden olabilecek eşyalar bırakmayın.


Yay Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçeyi hazırlama zamanı. Geri kalan kompostlama işleminizle birlikte toprağı ters çevirin, ardından toprağın dinlenmesine izin verin. Bu alıştırmadaki dersler, kendimize bakmak, karanlıkta hayal kurmamıza izin vermek ve sadece oturmak içindir.


Oğlak Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aileniz ve arkadaşlarınızla iletişim kurun. Çok fazla olmak zorunda değil ama bazen biriyle oturup güneşin batışını izlemek başlı başına bir sohbettir.


Kova Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Seçimler. Her şey seçimlerle ilgili. Yaptığımız seçimler sayesinde bulunduğumuz yerdeyiz. Evinizin sessiz bir köşesini bulun ve nerede olmak istediğinize dair meditasyon yapın. Dikkatinizi odaklamak ve odanıza hoş bir koku katmak için yanan bir mum kullanın.


Balık Burcu

27 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kuvvet bazen uygundur. zamanı değil Arkadaşlarınız sadakatinizi takdir eder, ancak onları ezmenize izin vermez. Nane eklenmiş bir fincan bitki çayı eşliğinde sessiz bir sohbet çok daha başarılı olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.