Günlük Ev Burç Yorumları 26 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Mayıs Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Alışılmadık şekilde içe dönük hissetmek, bugün sizi rahatsız eden tek şey değil. Endişeyle mücadele etmek için kanepeyi, sandalyeyi ve yatak yastıklarını kabartmayı deneyin. Onları havalandırın; kumaş kokusu giderici püskürtün ve kabartın. Bunu yaparken hafif mutlu düşünceler düşünün ve kısa süre sonra kendinizi yeniden hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Günün sloganı ‘hazır ol’. Bir fırtına geliyor. Odun yığınından ahşabı evin yakınına getirin, böylece şömineyi yeniden doldurmak için elementlerin arasından geçmek zorunda kalmazsınız.


İkizler Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bardağın kesinlikle yarısından fazlası dolu. Sofranız da mutlaka neşeyle dolacak. Hoş bir dokunuş için, etrafta dolaşmak için bir veya iki normal boyutta set yerine birkaç yer ayarında küçük tuzluk ve biberlik ekleyin.


Yengeç Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kabul et. Sözde sıska patates püresinin tadı güzel, ancak tereyağla yapılan eski moda tarif, ağzınızı sulandırıyor. Fazladan bir veya üç yürüyüş planlayın ve canınızın çektiğini yapın. Patates püresini pürüzsüz ve kremsi hale getirmek için elektrikli karıştırıcınızı kullandığınızda süt ve tuzsuz tereyağı ekleyin.


Aslan Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Peki ya piyano çalmayı hiç öğrenmediyseniz? En sevdiğiniz şarkıların bir karışımını bir flash sürücüye indirmek için zaman ayırın ve bir anda herhangi birinin MP3 çalarına takabileceğiniz bir şarkıya hazır olacaksınız.


Başak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yüksek tavanınıza yapışan örümcek ağlarına saldırmak için en iyi zaman, güneş ışınlarını yakaladıkları sabah saatleridir. Bu, Ethel Teyze’nin erken gelişinden önce teleskopik silgiyi çıkarmak için sabah.


Terazi Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Henüz almadıysanız, tohum kataloglarını şimdi sipariş edin. Ateşin yanında oturun ve gelecek yılın bahçesinin hayalini kurun. Çiz ve planla. Geleneksel yöntemleri atmak ve bunları organik, çevre dostu tekniklerle değiştirmek için bolca zamanınız var.


Akrep Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün olabildiğince yalnız kalmak istediğini hissedebilirsin. Önümüzdeki birkaç haftadan ne elde etmek istediğinizi düşünmek için zaman ayırın – belki de eskisinden farklı bir hızda keyif almak? Bir projenin basitliğini benimseyen yemek kitaplarını ve dergileri incelerken dikkatli olun. Öyle değil.


Yay Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınızı dinlemek için zaman ayırın. Onların tavsiyeleri, sizi bağlayan zincirleri kırmak için ihtiyacınız olan şeyi sağlayacaktır. Bu zorluğun üstesinden gelmek için planınızı yazın.


Oğlak Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Daha yumuşak tarafınızın görünmesine izin verin. Arkadaşlar ve aile bunu zayıflık olarak kabul etmeyecektir. Evdeyken, bu yeni siz için ruh halini ayarlamak için biraz mum yakın veya biraz aromaterapi kullanın.


Kova Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir taraftan diğerine gitme yeteneğiniz genellikle sizin için çalışır. Bugün bir kurs seçin ve onunla kalın. Örneğin, mutfak dolabı raflarını temizlemeye başladıysanız, bitirmeden başka bir projeye başlamayın. Faydaları sizi şaşırtacak.


Balık Burcu

26 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlarınız, kedileriniz ve bebekleriniz beslenmek için evinize gelir ve merhemleriniz banyo teraryumunuzdan melisa ile aşılanır. Sadece vücut için yiyecek olmak zorunda değil. Ruhun gıdası olabilir. Nazik konuşmalar, gitmeleri gereken yol boyunca onlara rehberlik edecektir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.