Günlük Ev Burç Yorumları 25 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Mayıs Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dinlemek sizi her zaman olduğundan daha ileriye götürür – diğer kişiye olan saygınızı gösterir. Her kişiye söz hakkı veren bir aile toplantısı yapın. Herkesin eşit hissetmesi için sehpanın etrafındaki yastıkların üzerine oturmayı deneyin.


Boğa Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatınızda duymaya ihtiyacı olan insanlara ‘Seni seviyorum’ demek için zaman ayırın. Koridorunuzda asılı duran, üzerinde yapılacaklar listesi bulunan beyaz tahta, alanın yarısını nazik notlar için bırakırsanız herkesi daha mutlu eder.


İkizler Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Değişimlerle dolu bir gün başlar. İlk dairenizdeki kutuları açarken, önemli bir şeyi kaçırdığınızı fark edersiniz – temel araçlardan oluşan bir koleksiyon. Yeriniz için bir tane aldığınızda, arabanın bagajı için bir tane daha alın.


Yengeç Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu, hayatınızda bir keşif zamanıdır. En azından yıkama yaparken kıyafetlerinizi renklerine göre ayırın. Gerçekten, kız arkadaşın, beyazı kırmızıyla yıkayan pembemsi bir tişört yerine beyaz tişörtlü bir adamla veya siyahları ve beyazları birlikte yıkamaktan pis bir tişörtle çıkmayı takdir edecek.


Aslan Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yeni bir taktik deneyin. Talimatları okumak, asla yapmadığınızı iddia ettiğiniz bir şey olabilir, ancak yeni satın aldığınız yeni halı temizleyici aparatlarıyla birlikte daha uzun süre dayanır ve önce onu tutarsanız daha iyi temizler.


Başak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Biraz tatlı bir şey, biraz ekşi bir şey. Kişiliğiniz her iki yönü de iyi bir şekilde birleştiriyor ve bugün alacağınız öpücükler bunu kanıtlıyor. Bunu göz önünde bulundurarak, derin bir kasede dondurma ile servis edilen meyveli turta yemekten sonra iyi giderdi.


Terazi Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatın gizemleri her zaman bu kadar ciddi ve derin olmak zorunda değildir. Yapboz heykeller, yan sehpaya ilginç bir görsellik katar. Ayrıca arkadaşlar yüzüğü şişeden ve ipten kurtarmayı çözmeye çalıştıklarında ellerini meşgul ederler ve kahkahalar atılır.


Akrep Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çantalar yırtılır, eşyalar düşer ve şarap dökülür. Bunlar küçük stres faktörleridir ve 10 sentlik bir soruna 20 $ dikkat verirseniz, sağlığınız zarar görür. Meditasyon yapın, gerin ve derin nefes egzersizi yapın. Bir pisliği temizlerken gülümse. Ev işlerini yapmak için eğilebildiğin için mutlu ol.


Yay Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Partneriniz ayrıntılarla uğraşırken büyük resmi izlemeye devam edin. Sohbet ederken yapılan bir yürüyüş sizi çözüme götürür. İpuçlarını dinleyin ve diyalog, kutlamada aceleci bir romantik boğuşmaya yol açabilir.


Oğlak Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Önce evin etrafını toplayarak sana ödeme yap. Ne bulduğuna şaşırabilirsin. Minderlerde keşfettiğiniz bozuk parayla satın aldığınız, en sevdiğiniz taze meyvelerle yapılan bir tatlıyla kendinizi şımartın.


Kova Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Harika görünüyorsun; iyi hissediyorsun Köpeğinizi gezdirirken komşunuzla flört etmek için harika bir gün. Bir komedi izlemek için aileyle bir kase patlamış mısır etrafında bir araya gelmek için harika bir akşam. Kahkaha dalgalarına binerken zevkin tadını çıkarın.


Balık Burcu

25 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Nazik, destekleyici ve daha bilgili bir komşunuzdan ev ofisiniz için doğru bilgisayar ekipmanını satın almanıza yardım etmesini isteyin. Teşekkür etmek için ev yapımı vanilyalı dondurma tatlısı ile organik bir yemek servis edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.