Günlük Ev Burç Yorumları 22 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Mayıs Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sabahları çok soğuk olduğunda fiziksel egzersiz bir yük gibi görünüyor. Sabah yürüyüşünüze başlamadan önce kışın soğuğundan kurtulmak için giymeden önce temiz çoraplarınızı mikrodalgada yıkayın.


Boğa Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şöminenizde alevlerin dansını izlemek ruhunuzu rahatlatır ama hassas burnunuzu değil. Bir pelet sobası, doku ve alerji ilaçlarına yapılan yatırımdan daha pahalıya mal olacak ama önümüzdeki iki sezonu Sneezy takma adıyla geçirmemek güzel olmaz mıydı?


İkizler Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Fincanınız taştı, aslında nihale yapmak için biriktirdiğiniz şarap mantarları şimdi çoğalmış ve tezgahın iki bölümünde yer kaplıyor gibi görünüyor. Yarım kalan projeleri halletmek için güzel bir gün.


Yengeç Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün küçük şeylere ve insanlara dikkat edin. Yüksek raflardaki biblolar, küçük örümceklerin ve toz akarlarının dikkatini çeker. Kuş tüyü fırçanızın makul bir şekilde kullanılması, evinize parlaklık ve ışıltı katacaktır.


Aslan Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinizi hızlandırın. Tüm seçimleri tek başına yapmak zorunda değilsin. Ev arkadaşlarınıza yetki verin veya ev işi özellikle bunaltıcıysa, bir temizlik şirketinden birkaç saatlik hizmet için savurganlık yapın. Huzur, zamanın olduğunu bilmekten gelir.


Başak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Detaylar. Detaylar. Bugün, başkalarının onlara zaten vermiş olduğunuz talimatları sorarak sizi delirtmemesi için ele alınmaları gerekir. Talimatları ve haritaları yazdırın ve kendinizi fotokopi makinesine bağlayın, böylece hiç kimsenin ana etkinliği kaçırmak için iyi bir mazereti kalmasın.


Terazi Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çoklu görev genellikle sizin gücünüzdür ancak bugün sizi bunalmış halde bırakıyor. Yapılacaklar listenizi yazın, meşgul olun ve ardından listeden çıkardıkça iyi yapılmış tek bir işin tatminini yaşayın.


Akrep Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sabah izin aldınız ve şimdi tamirci gelmiyor ve ofisi onun saat 16:00’ya kadar orada olmayacağını söylüyor. Rahatlamak. Bir arkadaşınla öğle yemeği ye. Güzel bir gün. Sırf bu beklenmedik durum için eve iş getirdin.


Yay Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cızırtılı bir ilişkiyi beslemek tüm zamanınızı aldı. Şimdi yeni partneriniz, zamanını kendi evinden sizinkine kaydırmak istiyor. Gününüzü yeşilliklerle vakit geçirmek için ayırın, buzdolabındaki artıkları temizleyin ve faturaları ödemek yerine sofrayı iki kişilik kurun.


Oğlak Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zanaat stüdyonuz, eski el sanatlarını tamamlayabileceğinizden daha hızlı yeni el işleri geliştirdi. O rattan kelebeğe eklemeyi planladığın ipek çiçekler nerede? Eşyalarınızı düzenleyin ve fazlasını yerel bir okul sonrası programa bağışlayın.


Kova Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mikro yönetim tarzınızı ofis için saklayın. Çocukları, evcil hayvanları ve diğer ev arkadaşlarını istediğinizi yapmaya zorlamak işe yaramaz. Diğerlerine ev işlerini tamamlamaları için ihtiyaç duydukları alanı verin.


Balık Burcu

22 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sen anlayışlı bir anlaşma yapıcısın. İlk etapta kendinize düşünmeyeceğinizi söylediğiniz o devremülk sözleşmesini imzalamadan önce küçük yazıları okuyun. Gerçekten gitmek istediğiniz yerler için günlerinizi değiştirebileceğinizden emin olun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.