Günlük Ev Burç Yorumları 21 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Mayıs Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tedbirin gününüzü yönetmesine izin verin. Henüz yapmadıysanız şöminenize bakım yaptırın. Şöminenin arkasındaki duvar herhangi bir uyarı olmaksızın parlama noktasına kadar ısınabilir.


Boğa Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Artık bu sizin işiniz olduğuna göre, bu kaçınılmaz yolculuklarda daha dikkatli olmalısınız. Gözleriniz kapalı uyuyorsunuz ve yine de kendi şampuanınızı tercih ediyorsunuz, böylece çarşafların temiz ve kontinental kahvaltının taze olacağını bildiğiniz bir handa kalarak seyahat ederken paradan tasarruf edebilirsiniz.


İkizler Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sağlığınızı göz ardı etmeyin. Su vücudu arındırır ve temizler. Soda yerine su için ve kalorileri tatil mezeleri için saklayın. Ayrıca, çok daha çevre dostu. Maksimum tasarruf için yeniden kullanılabilir bir kap satın alın.


Yengeç Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Küçük tartışmalara girmemeye dikkat edin. En yüksek hayrınız güç ve sessizlik gerektirir. Krallığınızın huzurunu korumak için evinizin etrafına hendek kazmanıza gerek yok ama asma köprüyü arkanıza kilitlemek isteyebilirsiniz. Seyahate çıkmadan önce eksiksiz bir yedek anahtar setine sahip olduğunuzdan emin olun.


Aslan Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tutumlu? Tam olarak değil. Sadece israf düşüncesine dayanamıyorsun. Kalan şarabı gelecekte güveçlerde kullanmak üzere buz küpleri halinde dondurun. Aynı şeyi et suyu ve diğer sıvı zımbalarla deneyin.


Başak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Patronunuza uzaktan çalışma hakkında soru sormak için iyi bir zaman. Pijamalarınızla çalışmakla ilgili kısmı atlayabilirsiniz. Bu çok fazla bilgi. Şirkete olan faydaları vurgulayın.


Terazi Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tutumlu olma ihtiyacı üzerinizde. Kitaplık için para yok ama garajda odun var. Rafları bir aile projesi olarak yapın ve en büyük hayra hizmet edilmiş olsun.


Akrep Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir tamirci seçerken ev arkadaşlarının referanslarına güvenin. Sürüşünüzü mırıldanacak eğitim ve beceriye sahip profesyonel, sorarsanız, sizi aptal hissettirmeden yapılması gerekenleri açıklayacaktır.


Yay Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Soğuk kötü bir şey değildir; bazen sizi daha hızlı ilerlemeye hazırlayabilir. Parçalamak zorunda kalmadan önce peyniri yarım saat dondurun ve görev daha hızlı ve daha kolay olacaktır. Çikolatayı asla dondurmayın. Tadını bozuyor.


Oğlak Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sanki her oturduğunuzda, dışarı çıkıp yapmanız gerektiğini unuttuğunuz bir şeyi düşünürsünüz. İşlerinizi tek bir güne toplayın ve evden çıkmadan önce rotanızı planlayın. Zamandan ve benzinden tasarruf edersiniz.


Kova Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Düşüp plastik kullanana kadar bunu yaparsanız, maliyetler eğlenceden ağır basacaktır. Kredi kartları kötü değildir ama onları kullanarak kontrolden çıkmak kolaydır. Bunları yalnızca büyük satın alımlar için kullanın. Bakiyeyi hemen ödemek, kredi kartlarını akıllıca kullanmanın bir yoludur.


Balık Burcu

21 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sanat bugün sizinle konuşacak. Çevrimiçi bir galerideki soyut resimlere göz atın. Çalışmaların sizde ortaya çıkardığı olumlu ve olumsuz duyguları hissetmek için kendinize izin verin. Sanat deneyiminizi günlüğe kaydedin ve sizi neyin harekete geçirdiğinin farkında olduğunuza göre artık gerçek bir galeriyi ziyaret etmeyi planlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.