Günlük Ev Burç Yorumları 20 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Mayıs Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Haklı bir öfke, yalnızca müşteri hizmetleri temsilcisinin eşleşen perdeler talebinizi listenin en altına veya daha kötüsüne koymasına neden olur. Kükremenizi dizginleyebilir ve daha nazik bir ses kullanabilirsiniz. Yakıcı değil sert olun ve doğru pencere kaplamalarını alacaksınız.


Boğa Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizin etrafındaki manzaralara dikkat edin. Yeni bir arkadaş edinme ve yeni komşularla tanışma şansını kaçırıyorsunuz. Bir milden daha az uzaktayken ve zamanınız olduğunda yürüyün. Yağlı yakıt değil kalori yakarsınız.


İkizler Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çocukların hediyelerini planlarken aklında çok para var. Kütüphanenin ücretsiz tekliflerine göz atarsanız, DVD kiralama mağazasında harcadığınız paradan tasarruf edebilirsiniz.


Yengeç Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yabani kuşlar, sanki sizin için bestelenmiş gibi görünen bir şarkı cıvıldıyor. Onları tanıyarak besleyin. Lambanızı yaktığınızda ve dileklerinizin bilinmesine izin verdiğinizde, kendi kişisel cinsiniz. Diğerleri bugün sizi ciddiye alıyor.


Aslan Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni yakut küpelere sahip olmak için can atıyor olabilirsiniz, ancak banka hesabınızın isteklerinizi yönetmesine izin vermemelisiniz. 30 günlük bir listeyle frenleme dürtüsü satın alır. Hâlâ ihtiyacınız varsa/çok istiyorsanız, artılar ve eksiler listenizi yapın, öğeyi araştırın ve onun için gidin.


Başak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sen İngiliz anahtarı olan divasın, baretli alet kızısın. Başkalarının ‘Yapamam’ dediği yerde, ‘Beni izle’ diyorsunuz, sonra bir nasıl yapılır kitabı alın ve tek başınıza sızdıran musluğu tamir etmeye ve bodrumdaki merdivenlerdeki bir tahtayı değiştirmeye devam edin.


Terazi Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlarınız sizi sıra dışı bir akşam yemeği mekanına sürüklediğinde açık fikirli olun. Yemek pişirme sizi hayrete düşürecek ve siz gece geç saatlerde araştırma projenizi bitirirken yemek artıkları, gece yarısı atıştırması kadar yeniden ısıtılmış harika bir tada sahip olacak.


Akrep Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Boncuklu yastıklarla süsleyerek ve sarkan kristaller ve mücevher tonlu eşarplarla bir abajur süsleyerek Bohem tarafınızı ortaya çıkarın. Göbek dansı videosunu çıkarın ve utanmadan dans edin.


Yay Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün posta kutunuza gelen yazışmalar hemen ele alınmalıdır – onu ertelemek, refahınızı olumsuz etkileyebilir. Aşırı tepki vermeden gerçeklerle yüzleşecek kadar güçlüsün.


Oğlak Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mutluluğunuzu bir antika dükkanına kadar takip edin ve bilge bir kadın kaderinizin bir dilimini şekillendirecek. Sebat eder ve büyüklerinizin size öğretmesi gerekenleri dinlerseniz, çağların büyüsü sizindir.


Kova Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Vaktinden önce konuşmazsanız, birlikte yaşama ve eşyalarınızı birleştirme kararını verdiğinize göre, güçlü benlik duygunuz uzlaşma yeteneğinizi alt edebilir. Fazladan sofra takımlarından kurtulmak istediğinizden emin değil misiniz? Yeni eve taşınma partisi için ihtiyacınız olana kadar kutulayın


Balık Burcu

20 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün sevdiklerini hatırla. Pişirme suyundaki kekik, biberiye veya fesleğen, akşam yemeğinde sunmayı planladığınız pirince renk katacaktır. Gelecek nesiller için pirinç; hatıra için biberiye.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.