Günlük Ev Burç Yorumları 19 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Mayıs Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Uzun zamandır görmediğiniz akrabalarınızla buluşmayı planladığınız o yolculuk, aracınızı şimdi muayene ettirirseniz daha rahat geçecek. Birkaç yaz sıcağından geçmiş hortum ve kayışlara dikkat edilmesi gerekebilir. Şimdi satın alınan kar zincirleri, daha az gidilen yollarda sizi soğuk saatlerden kurtarabilir.


Boğa Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev yapımı patates kızartması. Oh evet, bu patates özleminizi uzun bir süre için tatmin ederdi. Bir hunideki kahve filtresi, yeniden kullanmayı planladığınız yemeklik yağdaki kalıntıları boşaltmanın iyi bir yoludur.


İkizler Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eşyalarına iyi bak. Daha uzun sürecek. Yeni halı artı eski evcil hayvanlar, halınızı düzenli olarak süpürerek ve ayrıca evcil hayvanlarınızın tüylerini azaltmak için düzenli olarak bakımını yaparak bakım yapmanız gerektiği anlamına gelir.


Yengeç Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeme tarzınızı yeniden düşünürken bazı tuhaf yorumlar alabilirsiniz. Boşver onları. Vejetaryen chili ve humuslu falafel hem damak tadınıza hitap edecek hem de yüksek et fiyatlarıyla yemek bütçenizi rahatlatacak etsiz yemekler.


Aslan Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Üst yönetimden gelen ipuçları, ekonomideki dalgalanmaya rağmen ikramiyenin verileceğini gösterdi. Kıymetli sadık çalışanlarına nasıl davranılacağını bilen bir şirkette çalıştığınız için minnettar olun. Karşılığında sürpriz bir tatlı günü düzenleyin.


Başak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Önümüzdeki birkaç ay için takviminizi gözden geçirmek ve onu PDA’nızla senkronize etmek için iyi bir gün. Kredi kartı bakiyelerinizi faizsiz olarak çevirmek iyi bir fikir gibi görünüyor, ancak ücretsiz dönemlerin sona erdiğini bir takvimde işaretleyin, böylece şirketi arayıp uzatma talebinde bulunabilirsiniz veya bakiyeyi yeniden ödeyebilirsiniz.


Terazi Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Planınızı yapın; güneş ve ay onu destekliyor. Evde pişirebileceğiniz yemekler etrafında bir alışveriş listesi planlayın, ardından öğle yemeği için kalanları işe götürün. Fast food yemediğiniz bir yılda biriktirdiğiniz paraya şaşıracaksınız. Belinizin ne kadar iyi görüneceğinden bahsetmiyorum bile.


Akrep Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her şey gibi iç giyim de daha pahalı hale geliyor gibi görünüyor. Yeni sutyenlere ihtiyacınız var ama onları almayı erteleyin. Sütyenlerinizi hassas programda yıkayın ve kuruması için duşta geri çekilebilir bir çamaşır ipi takın. Esnek, dantelli kumaş ile enerjiden ve stresten tasarruf edeceksiniz.


Yay Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hassasiyet, anın sloganıdır. Şurubu ölçmeden önce ölçü kabınızı veya kaşığınızı sıcak suya batırın ve her seferinde doğru miktarın çıkmasını sağlayın.


Oğlak Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tutku gece ve gündüze hükmeder. Karizmanız, siyah bir kıyafet üzerine tek bir renk sıçramasıyla geliştirilmiştir. Gülümsemeler asla boşa gitmez, ancak geri gülümsediğinde kalbinizi çarpıntı yapan birini aramaktan vazgeçin.


Kova Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

O modaya uygun yeni bluz ve o aşırı pompaların içinde nasıl görüneceğinizi merak mı ediyorsunuz? Kendinizi şaşırtın. Yeni bir kıyafet denemek için şimdiki zaman gibisi yoktur. Hayatınıza biraz dram eklediğinizde, sağlık memnuniyetle el ele yürür.


Balık Burcu

19 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Garip rüyalar yaratıcı ruhunuzu harekete geçirir, ancak dekorda radikal değişiklikler yapmadan önce ev arkadaşlarınıza danışın. Bulutların ve şimşeklerin olduğu masmavi bir duvar size yakışabilir, ancak yatak odanızda misafir banyosundan daha iyi boyanabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.