Günlük Ev Burç Yorumları 18 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Mayıs Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tanrıçalar mücevher kutunuza, mantolarınıza ve en iyi arkadaşınızın size verdiği en son kahve kupasına girmenin yolunu bulmuşlardır, bu yüzden dans eden bir kadını tasvir eden bir rüzgar çanı gördüğünüzde, güverteniz için onu eve getirin. Kişiliğinizin kadınsı yönünü düşünün.


Boğa Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yumuşak sözler, dokunuşlar ve damak tadına uygun yemeklerle evliliğinize özen gösterirken tutku yavaş yavaş gelişir. Romantik bir kaçamak için yapılan rezervasyonlar, ocağın ateşini yaksa da içinizdeki ateşi körükler.


İkizler Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Paspaslar, bir evin eşiğindeki kiri temizlemek içindir ve siz kimsenin paspası değilsiniz. Evinizi yapılandırma şeklinizin sizin için doğru olduğu gerçeğiyle rahatlayın. Hayatınızdaki doğru kişi, güveninizi sarsmaya çalışmaz.


Yengeç Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Oda arkadaşlarınız ikinci el mağazasından eve bir zamanlar yaldızlı bir melek lambası getirdiğinde esnek olun. Doğru süslenmiş abajur, onu daireye korkak bir katkı yapabilir.


Aslan Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İyi niyetlerinizi eylemle takip edin. Kurnaz arkadaşlarınızla bir araya gelin, ikinci el eşya mağazasına gidin ve göz kamaştırıcı tasarımlarla yeniden boyamak ve çini, cam boncuklar ve hayali yastıklarla süslemek için eski sandalyeler satın alın. Hayır için onları açık artırmaya çıkarmak için bir tarih belirleyin.


Başak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir tavuk onu kümesten gagalamasın diye bugün folluk yumurtanızla ilgilenin. Profesyonellerden finansal tavsiye alın. Kazanmak için çok çalıştığınız parayla akıllıca kararlar alacağınız bir temel oluşturun.


Terazi Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İpek bitkileriniz adres defteriniz kadar tozlu. Bitkileri bir torba tuz içinde sallayarak kolayca tozunu alın Adres defterinizi açın. Uzun süredir iletişim kurmadığınız birini arayın. Bir mektup yazın veya telefonu kaldırın. İkiniz de yaptığınıza memnun olacaksınız.


Akrep Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kontrol edemediğiniz durumlara nasıl tepki vereceğinizin sorumluluğunu üstlenin. Düşen yapraklar, bitki ve ağaçların yaşam döngüsünün bir parçasıdır. Huysuzca onları tırmıklamak yerine, arka bahçede bir kompost yığını başlatın.


Yay Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

O pahalı ipek çiçek çelengi, kendin yaparsan bütçeni aşmaz. Alışveriş zamanından yarattığınız bitmiş ürünü sergileyeceğiniz ana kadar birkaç saat içinde tamamlayabileceğiniz yeni projelere başlamak için güzel bir gün.


Oğlak Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Önümüzdeki 24 saatteki başarınız hazırlık seviyenize bağlıdır. Sabahları barbekü ızgarasının altındaki propan deposunun hızlı bir şekilde kontrol edilmesi, alevlerin efendisi olarak sizlerin akşam arkadaşlar için hazırlanacağınız anlamına gelir.


Kova Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eviniz bir günde inşa edilmedi, bu nedenle iyileştirmelerin devam eden bir süreç olduğu sonucu çıkıyor. Bağırmak geçerli bir çözüm değildir. Yüklenicileri görevlendirdiğinizde sakin olun ve istediğiniz değişiklikleri daha hızlı elde edeceksiniz.


Balık Burcu

18 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Buzdolabınızı sirke ile temizlerken, kutudan aldığınız yumurta tepsisini merak etmeye başlarsınız. Şimdi bu ne zamandı? Parlak yumurta kabukları, eski yumurtalar anlamına gelir. Pürüzlü ve kireçli, taze demektir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.