Günlük Ev Burç Yorumları 16 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Mayıs Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dürtüsel hissediyorsunuz, bu nedenle bugün büyük finansal kararlar almak için iyi değil. Artı ve eksi listenizi yapmaya devam edin. O kredi kartlarını birkaç gün sonrasına sakla. O zaman hangi önden yüklemeli EnergyStar çamaşır makinesini istediğinizi daha net anlayacaksınız.


Boğa Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yuva kurmak için hiç bu kadar ilham almamıştınız ve zihniniz çocukluğunuza ait düşüncelerle dolu. İçinizde büyüyen bebek kız mı erkek mi? Spontane, cinsiyeti bilmek istememek, bebek odası dekorasyonunu renkli bir koşuşturmaya dönüştürüyor.


İkizler Burcu

16 Mayıs 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Özel randevusu için genç kızınızın elbisesinin düğmesini onarırken, küçük mucizelerin kolaylaştırıcısısınız. Ancak bu gece çocuklar evde yokken sizi en çok memnun edecek kişi kocanızdır.


Yengeç Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün küçük hedefleri gerçekleştirme günü. Ocağı sildiğiniz, banyo aynasını yıkadığınız ve tüm yatak yastıklarınızı doldurduğunuz için kendinize güvenin. Diğerleri, yüzünüzde bir gülümsemeyle bir angaryadan diğerine uçarken ne yaptığınızı merak ediyor. Onlara küçük şeylerin önemli olduğunu gösterin.


Aslan Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Onları yenebilirsin! Hüzününüzü halılarınızdan çıkarın. Bunun için daha temiz olacaklar ve odağınızı yeniden kazanacaksınız. Sözlerinizi kimse dinlemiyorsa sorun değil. Konuyu bırak. İşlerinizi yaparken radyo eşliğinde şarkı söyleyin. Bu hayat. Onunla yuvarlan.


Başak Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sıcak, doyurucu güvecin cazibesi, oldukça Neandertal partnerinizin savaş oyunları oynamak için Xbox’ına çekilmesini engelliyor. Mağarada bir mum yak ve seninle oyun oynamanın cazibesi ve çırpılmış krema pekâlâ takip edebilir.


Terazi Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kısıtlamalarınız ve istekleriniz bugün dengede, bu nedenle yeni yemek odası seti için alışveriş yapmak çek hesabı bakiyenizi kırmızıya göndermeyecek. Tatlı, alışveriş merkezindeki tüm o yürüyüşleri yaptığınız için, tartıyı lehinize çevirmez.


Akrep Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Küçük şeyler canınızı sıktığında, onlarla ilgilenmenin uygun yolları vardır. Tereyağını mikrodalgada ısıtmak, kurabiye karışımınızdaki yumurtalarla yanlış reaksiyona girmesine neden olur, ancak şimdi yumuşatmanız gerekiyor. İki yağlı kağıt arasına alıp merdane ile açın.


Yay Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Renk konusundaki tartışmalar evinizin ahengini bozabilir. Partneriniz doğal ahşabı tercih ederken siz yeni mekanınızda cesur renkler ve armatürlere yönelmek istiyorsunuz. Sizi bir araya getiren farklılıkların sizi ayırmasına izin vermeyin. Dinleyin ve uzlaşma noktalarını bulacaksınız.


Oğlak Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ayrıntılar, titiz hokkabazlık hareketinize ağır bir İngiliz anahtarı ekleyen kafa karışıklığına eşittir. Çocukları almak ve pazara gitmek gibi işleri delege edin ve bir randevuyu kaçırmanız veya zamanlama değişikliklerine üzülmeniz için hiçbir neden kalmayacak.


Kova Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün evinizde sahip olmaya değer verdiğiniz şeyleri yeniden değerlendirin. İkinci kez okumaya değmeyecek kitaplar, paçavraya çarpması gereken çarşaflar, restore etmesi için başkasına bırakılması daha iyi olan mobilyalar var mı? Artık size uymayanları bağışlayın veya satın, böylece mevcut zevklerinizi yansıtan ev aksanlarına yeriniz olsun.


Balık Burcu

16 Mayıs 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başkalarının bilmediği şeyler, vicdan azabı çekmenize neden olabilir. Evet, şarapla yemek yaptığınızda alkolün piştiğini biliyorsunuz, ancak içmeyen ailenize saygı duyarak, onlar için yaptığınız yemekte şarabın yerine tavuk suyu koyun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.