Günlük Ev Burç Yorumları 14 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Mayıs Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mumlar, ipek çiçek yaprakları ile romantizme hazır olun ve ipeksi çarşafları kırmayı unutmayın. Polyester sizi yanlış şekilde ısıtıyorsa inanılmaz derecede pürüzsüz bir his için Mısır pamuğu 300 veya daha fazla iplik sayısını deneyin.


Boğa Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız, yönetim kurulu odasında halat çekme oyunu oynarken sizi daha küçük ve daha büyük resme bakmaya zorlayabilir. İnceliğini kullan. Etrafta yeteri kadar su, kahve, çay ve paket servis olduğundan emin olun. Uzun bir gece olabilir.


İkizler Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sadece ekstra araştırma yapacaksanız istediğiniz şey sizindir. Kasabanızda, müteahhitlerin kullanamadığı veya belki de yenilenmiş evlerden iyi durumda çıkarılmış eşyaların satıldığı bir dükkan var mı? Aradığınız lavaboları, çantanızı boş bırakmayacak bir fiyata burada bulacaksınız.


Yengeç Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Doktor iyi gördüğünüzü ve reçetelerinizin hala iyi olduğunu söylemesine rağmen gözleriniz kaşınıyor ve yorgun hissediyor. Floresanlar yerine bir masa lambası kullanın ve sorunla mücadele etmek için her gece yeterince uyuyun.


Aslan Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Görünüşe göre birileri her zaman kalemlerini çalıyor. Sahte çiçekler, yeşil çiçek bandı ve toprak kapla hayal kırıklığını tersine çevirin. Çiçek başlarını kalemlere bantla tutturun ve ardından kalemleri toprak çömleğe yerleştirin. İşte! Amacı olan bir dekorasyon. ‘Çiçeklerinizi’ alan kişiyle dalga geçmek kolay olacaktır.


Başak Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Listelerinizle her şeyin kontrolünüz altında olduğunu düşünebilirsiniz, ancak bugün gibi günlerde bir şeylerin eksik olduğunu göreceksiniz. Bir kahverengi şeker ikamesi var: aynı miktarda beyaz şeker ve çeyrek bardak pekmez.


Terazi Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yabancı bir ülkede İngilizce öğretmek konusunda anlaşılır bir şekilde heyecanlısın. Yurt dışında uzun süre yaşıyorsanız ülkenizin büyükelçiliği veya konsolosluğuna bulunduğunuz yeri kaydedin. Kayıt, acil bir durumda bulunmanızı kolaylaştırır.


Akrep Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatta bir kez yaşanabilecek projeler bugün gündemde. Hayalinizdeki evi inşa etmek isteyen müteahhitlerden teklif alırken nihai sonucu göz önünde bulundurmanın yanı sıra içgüdülerinize güvenin. Referansları kontrol ederken eksiksiz takip etmek önemlidir.


Yay Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizin ve hayatınızın mobilyalarını yeniden düzenlediğinizde, çamurlu enerjiler yeniden hizalanır. Yoğun kişisel alan yaratma söz konusu olduğunda bencil olun. Yumuşak bir ses kullanırsanız ve konuştuğunuzdan daha çok dinlerseniz, ev arkadaşlarınızla yaşadığınız zorluklar, kılık değiştirmiş nimetlerdir.


Oğlak Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güne bir demlik bitki çayı ile başlayın. Becerikli bir arkadaşınızla aynı bardağı paylaşarak neşeyi arttırın. Tasarıma olan gözünüz ve onun boncuk işleme becerisi, mücevher veya mozaiklerin işbirlikçi bir iş çabasının temeli olabileceği anlamına gelir.


Kova Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tuhaf duygular içini kaplar, böylece fantezi uçuşlarına çekilirsin. Ofiste uçan bir kağıt uçak, metanetli iş arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmayabilir, ancak kanatlarınızı açmanın başka bir yolunu bulabilirsiniz. Mükemmel doldurulmuş hayvan bir oyuncak mağazasında sizi bekliyor. Biraz neşelenmeye ihtiyacı olan sevdiğiniz birine verin.


Balık Burcu

14 Mayıs 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatında doldurulması gereken boşluklar var ama üzülme, bunun kalp eşiyle alakası yok. Great Dane’in kazdığı yerler için bahçenizi inceleyin, ardından insanların tökezlememesi için çukurları doldurun. İstediğiniz sıcaklıkta sızdırmaz olduklarından emin olmak için pencereleri ve kapıları kontrol edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.