Günlük Ev Burç Yorumları 13 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Mayıs Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, çözümü olmadığını düşündüğünüz küçük özlemleri yatıştırma günü. İşiniz uzun tırnakları imkansız kılsa da kısa olanlara eğlenceli ışıltılar, resimler ve tasarımlar ekleyebilirsiniz. Belki yeni bir kanepe alacak paranız yok ama beğendiğiniz bir kumaştan bir örtü de elinizden gelmiyor.


Boğa Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yüz sorunları bugün devam ediyor. Enerjinizi akıllıca kullanın. Fırçalamadan veya yıkamadan önce lekelerin ve pişmiş şeylerin ıslanmasına izin verin. Yaklaşan pek çok etkinliğiniz var ve hazırlanmak için fazladan zamana ihtiyacınız var.


İkizler Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir bakkalın kasa reyonunda kendinizi akıntıya karşı yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bir sonraki alışverişinizi yemek saatinden sonra yapmayı düşünün, daha az insanla karşılaşacaksınız ve böylece mağazadan daha hızlı çıkacaksınız.


Yengeç Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

“Neden benim evimde yapmıyorsun?” akşam yemeğini bitirmeden önce dudaklarından ayrıldı. Yardım istemek istemiyorsanız, yerel şarküteriden satın alabileceğiniz lezzetli yan yemekleri düşünün.


Aslan Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Rahat hissetmek ister misin? Çıtırdayan bir ateşin yanında kıvrılırken karıştırıcı olarak tarçın çubuklarıyla sıcak çikolata servis edin. Daha da iyisi, sevdiğiniz biriyle kutlayın.


Başak Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Listenizi yaptınız ama eklemeye devam ediyorsunuz. Bütçenizi kontrol etsen iyi olur yoksa karşılayamayacağın bir borca ​​girersin. Kalpten gelen bir hediye pahalı olmak zorunda değildir. Yıl boyunca arkadaşlarınızın keyifle kullanacağı küçük ve sıra dışı hediyeler düşünün.


Terazi Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mali durumlar nedeniyle evinizi paylaşmak zorunda kalabilirsiniz, ancak sadece size ait olan iki odayı bir sığınak haline getirebilirsiniz. Banyonuzu uyumlu bir havlu seti ile süsleyin. Muhteşem olduğunu düşündüğünüz eksiksiz bir nevresim takımı satın alın.


Akrep Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Avrupa mobilya mağazası, stüdyo daireniz için bir makyaj yapmayı düşündüğünüz bugün size hitap ediyor. Bu cam dolap cephelerine geçmeden önce ev sahibinizle konuşun. Belki de yeri gerçekten iyi tamir ediyorsanız, size kirada bir mola verecektir.


Yay Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yatak başlığı konusunda yapacak bir şey yok, hatta saçlarınızı her an o dağınık görünüme kavuşturacak ürünler mutlaka vardır. Yan uyuyan biriyseniz, hafızalı köpük yastıkta uyursanız kulaklarınız daha rahat eder.


Oğlak Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bitkilerinizi özlüyor musunuz? Onları, ışığı yakalayan mutfak tezgahlarınızdan birinde bir kutuda tohumdan büyütün. Her bitkinin ne kadar büyüdüğünü haftada bir veya iki kez ölçmek için çocuklarınızla birlikte bir proje yapın. Pesto için yeterince fesleğen yetiştiremezsiniz, ancak spagetti sosunu kapalı bahçenizden toplayarak zenginleştirebilirsiniz.


Kova Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tam olarak yaşlı hissetmiyorsun ama bazen günlerin ağırlığını hissediyorsun. Sadece daha fazla doğum gününün olabileceği bir gerçek. Bununla birlikte, her sabah yataktan fırlamadan önce 12 aylıkmışsınız gibi gerinebilirsiniz. Kıpırdat, kıpırdat ve kanının her bir uzvun kaslarında dolaştığını hisset.


Balık Burcu

13 Mayıs 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Penye ve sıkı ilmekler banyo havlularında aranacak şeylerdir. Mükemmel saç hijyeni ve dar kot pantolon giyebilme yeteneği, bir erkekte aradığınız şeydir – ille de bugüne kadar değil, sadece göze hitap edecek şekilde. Bugün mağazada şans seninle olacak. Tam olarak aradığınızı bulacaksınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.