Günlük Ev Burç Yorumları 12 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Mayıs Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Özellikle banyoyu düzinelerce mumla yaktığınızda ve jakuziyi baloncuklarla doldurduğunuzda, sevgilinizin sizi tarif etmek için kullanacağı ateşli ve spontan kelimeler. Borular için harika değiller ama arada bir zarar vermezler. Bir itiraz olması durumunda hayatınızın aşkına su tasarrufu yaptığınızı söyleyin.


Boğa Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni ortaya çıkan boyalı beton zeminde arkadaşınızın ayakları salsa ve tango yaptığında sıkı çalışmanızın karşılığını alırsınız. Kırmızı romantizm içindir ve bu durumda seninki çiçek açar. Halı olmaması hiç bu kadar iyi hissettirmemişti.


İkizler Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

ağlama Mürekkep püskürtmeli yazıcınızla tutumlu olmaya çalışırken mürekkebi masanıza döktüğünüzde, ev ofisiniz için siyah beyaz bir lazer yazıcının faydalarını tartmanın zamanının geldiğini anlıyorsunuz.


Yengeç Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Siz temizlik yaparken ve yemek pişirirken şaşırtıcı miktarda duygusal temizlik gerçekleşebilir. (Bu yüzden erkekler genellikle yürüyüşe veya uzun araba yolculuklarına çıkarlar.) Sadece sebzeleri doğrarken dikkatli olun. Kendinizden uzağa kesin ve kaymaması için kesme tahtanızın altına bir havlu koyun.


Aslan Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Rekabetçi ruhlar, parkın yanından geçerken gençlerle birkaç basket atmanız için sizi çeker. Basketbol Jones’unuzu şımartın. Alışılmadık şekilde çalışan kaslarınızı, eve döndüğünüzde banyo suyuna Epsom tuzları veya biraz okaliptüs esansiyel yağı içeren küvette ıslatın.


Başak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çatınızın altında yaşayanlar ev işlerini görmezden gelirken, bugün bir evi yönetmenin sıradan ve çoğu zaman takdir edilmeyen ayrıntılarını savunmak zorunda kalabilirsiniz. Oturma odasını ve alt kattaki banyoyu düzenli tutmak için temel gereksinimlerin samimi bir şekilde tartışılması, bir süreliğine uyuma yol açacaktır.


Terazi Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Doğuştan gelen çekiciliğiniz genellikle istediğinizi elde etmenizi sağlar ve bazı arkadaşlarınızı kıskandırır. Çocuklarınıza gerçek bir gülümsemenin ne kadar ileri gidebileceğini ve her zaman dürüst davranmanın değerini açıkladığınızda, balla daha fazla sinek kazanma atasözü gelir akla.


Akrep Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sıvı ve kuru ölçü arasındaki fark nedir? Yumurtaları farklı renkler yapan nedir? Kötü maya neden ekmeği mahveder? Merakınızı giderin ve bir aşçılık kursuna kaydolun. Daha fazla eğlence için bunu bir arkadaşınızla yapın.


Yay Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elektrik faturanız için harekete geçin. Perdelerinizi yalnızca mevsime uygun bir renkle değil, aynı zamanda elementlere karşı dizilmiş olanlarla değiştirin.


Oğlak Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Patronunuzu ve kendinizi, sizin için en önemli insanlara daha fazla zaman ayıracağınıza ikna etmiş olsanız bile, ev ofisinizde fazladan saatler çalışmak, kariyerinizi ailenizin önüne koyuyormuşsunuz gibi hissedebilir. Saatlerinizi yakından takip edin ve kararınızın faydalarını göreceksiniz.


Kova Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ah, önceden basılmış kartlar satın almak veya elle yazmak için zaman ayırmak için mi? Farklı bir şey deneyin — anlamlı bir şarkı kaydedin. Kaydı web’de yayınlamaya hazır olun, ardından şarkı festivalinizin bir kartpostalıyla hayatınızdaki insanları yönlendirin.


Balık Burcu

12 Mayıs 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Farkında olmasanız da, yardım ettiğiniz biri için derinliklerde bir ışıksınız. Fotoğraflarını asmak için başınızın üzerinde uzanan kollarınız, çekici kontrol edebilen elleriniz ve çiviniz olduğu için şükredin. İşiniz bittikten sonra bir çay için kalın ve dinleyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.