Günlük Ev Burç Yorumları 11 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Mayıs Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Romantizm, yaratıcılık, zevk, bunlar her zaman eğlenceyle birlikte gider. Yatağınıza başka bir yastık ekleyin – ya oyuncakları saklamak için şık bir yastık ya da sizi ve eşinizi daha rahat ettirmek için.


Boğa Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün hayatınıza giren insanlar hoş ve çekici olacak. Onları kazanan gülümsemeniz ve huysuz ekmek ve sonbahar bahçenizin son soğanlarından yapılmış cömert bir kase Fransız soğan çorbası ile ağırlayın.


İkizler Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zararsız bir flört gibi görünen şey, siz ve oda arkadaşınız aynı yakışıklı adama bakıyorsanız tartışmaya dönüşebilir. Onu ilk kim gördü büyük bir riff’e dönüşebilir, bu yüzden bu bir irade yarışmasına dönüşmeden önce, buna değip değmeyeceğine ve odaları değiştirmenin bir olasılık olup olmadığına karar vermek isteyebilirsiniz.


Yengeç Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Duygularınızı bastırmayın, bugün duygusal bir çıkışa ihtiyacınız var. Dışarıdaki hava her zamanki yürüyüşünüze izin vermiyorsa, içeride egzersiz yapmak için zaman ayırın. Gerekirse duşun sonuna kadar bağırın. Daha sonra pişman olacağınız bir e-posta göndermeden önce dizüstü bilgisayarınızı veya kaleminizi ve günlüğünüzü çıkarın.


Aslan Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün erkekliğinizin sıcak, güçlü hissini Ay Koç burcunda hissediyorsunuz. Ebeveynlik gelecek planlarınızın bir parçasıysa, bugün bunu gerçekleştirmeye çalışmak için iyi bir gün. Değilse, koruma harika bir fikir olur. Yuvalama içgüdüsü zaten üzerinizdeyse, bebeğin yeni odasında çok şey yapacaksınız.


Başak Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güneşe taptınız ve cildinize gelen zararlı ışınlarını sadık bir şekilde engellediniz, ancak endişelenmektense burnunuzun kenarındaki noktayı kontrol ettirmek daha iyidir. Harika bir hasta başı tavrı olan bir doktorla konuşmak, genel sağlığınız hakkında daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.


Terazi Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni eşiniz için yeterli dolap alanınız olmadığından şikayet etmeden önce plastiği ve elektrikli süpürgenizi sizin yerinize çalıştırın. Yazlık kıyafetlerinizi en kompakt şekilde saklarsanız, tüm kışlık kıyafetleriniz için daha fazla alana sahip olursunuz.


Akrep Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ekmeğinizin kabarmadığı için üzgün müsünüz? Maya kötü müydü yoksa kuyu suyu alışılmadık şekilde minerallerle mi dolu? Deneyin, taze maya ve şişelenmiş su ile tekrar deneyin. Ne kadar uzun dizerseniz, pişmiş ekmeğin dokusu o kadar pürüzsüz olur.


Yay Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ruhunu zenginleştir. Küçük kasabanız sizi kültür özlemiyle baş başa bırakıyorsa, ancak şehirdeki benzin fiyatları sizi korkutuyorsa, sizinle aynı fikirde olan arkadaşlarınızı arayın ve bir suşi bara veya bir Yunan restoranına gidin. Vaktiniz varsa önce bir müze sergisine katılın.


Oğlak Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İtibarınız en önemli endişenizdir, ancak belki de yavaşlama ihtiyacı ile karşı karşıya kalmamalısınız. Şans eseri, zanaat odanız iyileşirken parmaklarınızı meşgul edebilmeniz için düzenlenmiştir.


Kova Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yalnızca bir grup olarak çalışarak, siz ve komşularınız güvenli mahalle hedefine ulaşabilirsiniz. Bu bir gecede gerçekleşmeyebilir, ancak sebat edin ve herkes değerli dersler alacaktır.


Balık Burcu

11 Mayıs 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dinginliğin gücünün hayallerinize ulaşmada nasıl bir faktör haline gelebileceğini öğrenin. Mümkün olan üzerine meditasyon yapabileceğiniz evinizde sonsuzluğa bir sunak oluşturun. Bir egzersiz topu, yoga matı veya minderi, zihniniz bilgelik ararken vücudunuzu rahat ettirecektir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.